Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kicsitrash #30297 üzenetére
-
Tottika
tag
Sziasztok!Nincs valakinek eladó ps2 játékvezérlője?Pü--ben
-
kicsitrash
aktív tag
Egy évben kb. 3x szeretnék busszal utazni. A múltkori után most sem tudom megnézni az a nyamvadt menetrendet: www.mvkzrt.hu .Nektek működik?
Nem tudjátok, az avasi cora-aldi járatok közlekednek?
Köszi
-
Gyíkac
aktív tag
valakinek egy 12-es radi??? cserélem akár ddr2-re is
+ ha van 2X1 gb akkor megegyezzünk
-
ronson
őstag
Kb. mint a többi. A FuSi óta nincs kirívó eset.
Kategóriájában egyik se jobb a másiknál, az eladási arányokat is figyelembe véve.
Gondolom a konzumer kategóriából néztél.Ami inkább dönthet az a garanciális idő és az esetleges meghibásodás esetén a szopó faktor.
Az összerakás meg a felhasznált anyagok minőségét, pedig lecsekkolhatod a nagyáruházak polcain.
-
PLaci58
addikt
Packard Bell netbookok mennyire megbizhatók?
-
ragamof
csendes tag
Sziasztok!
Xbox-hoz keresek gitárt...VALAKINEK ESETLEG ELADÓ???
A privátot hamarabb észreveszem!
Üdv:
R
-
Bull Boss
őstag
256/512 DDR2 asztali ramot keresek csupán tesztelősnek kell
-
ló úr
őstag
-
ló úr
őstag
Esetleg Miskolc és környékén lenne vkinek eladó Motorola Defy,Defy+?
-
ABnormal
őstag
-
kornel76
aktív tag
válasz
jagada #30271 üzenetére
Így van annó a Középszer és a Testvérvárosok útja nem is volt rossz hely az Avason, már a Szentgyörgy bizonyos részeihez mérten, 20 éve még nem volt túl sok kátrányoshelyzetű.
A mostani állapotot csak hallomásból ismerem, de a Tampere, Aulich, Perczel környékén lakó ( igen ott sok a dr. nevű egyén)ismerőseim mondják, h már ott sem ugyanaz mint régen.
-
jagada
addikt
válasz
roti86 #30267 üzenetére
Nem rajtad röhögök, hanem ezen a demagóg marhaságon, hogy az Avas hallatán mindenki egy hatalmas gettót vizionál, ahová ha betévedne egy Harlemben felnőtt néger sírva rohanna hazáig.
Megsúgom neked, hogy az avasnak vannak olyan részei is, ahol a miskolci csúcs elit lakik, szar 1-2 évesnél nem idősebb autókkal járnak és minden második ember neve dr.-al kezdődik.
Az Avas nem csak a betondzsungelből áll, de a Középszer ha már konkrétak akarunk lenni látott már szebb napokat is, tudom mit beszélek éltem ott 22 évet, gyakran megfordulok mostanság is és a színvonal egyre jobban csúszik lefelé sajnos elhiheted... -
kornel76
aktív tag
Eladó
Logitech MK710
Logitech MX5500
Cooler Master Storm Scout
ADATA
4*2 GB 1333 Mhz DDR3 memóriaVegyétek vigyétek, mindegyik óccsó
-
cod74
csendes tag
Eladó:
Seagate DB35.4 250Gb sata 100/100 6.5k
Ati HD2400 Pro 256M 64bit pci-e ddr2 passzív 4k
Amazon Kindle 4 2011 novemberben vásárolt tehát garanciás 30k -
Z0C!
őstag
válasz
kicsitrash #30263 üzenetére
netto
-
scapegt
őstag
Csak kíváncsiskodok, hogy érdekel valakit arany (szép, köves gyűrű, 14 karátos, Amerikából)? Mert ha igen, teszek fel fotót, van egy eladósorba került aranygyűrűm és egy arany bokaláncom. A boltokban 6K körül veszik be grammját, viszont gondolom dupla vagy tripla annyiért adják el. Köztes árban megegyezhetünk
-
ronson
őstag
Olyan ez mint a Brókerarcokban ''újakt képzünk''.
-
Z0C!
őstag
válasz
kicsitrash #30256 üzenetére
3éve a munkaügyi által kerestek meg...azóta work in progress
-
kicsitrash
aktív tag
vicces egy társaság ez...
Párom a sykes-nál ténykedett kb 3 évig, mint telefonos ügyfélkordi. Közben ha jól rémlik, 4x volt a hónap dolgozója, a szakmai tesztjei mind 90% felettiek lettek. Sap, számlázás, műszaki ügyfélszoli... Hirdetésre jelentkezett, kiértesitették hogy nem ilyen munkaerőt keresnek...
-
Z0C!
őstag
hátha keres valaki munkát...
Érdekel a mobilkommunikáció és szeretsz emberekkel foglalkozni?
Vonzó számodra egy dinamikus, fiatalos multinacionális vállalat?
Szeretnél a 2010-ben a legjobb Call Center díjat is elnyert, Vodafone ügyfélszolgálatának csapatához tartozni?A Vodafone miskolci Regionális Ügyfélszolgálati Központja ingyenes, akkreditált ügyfélszolgálati munkatárs képzést hirdet.
www.vodafone.hu/karrier
-
albi666
újonc
Sziasztok!
Eladóak az alábbi mobiltelefonjaim:
Nokia 2310 független új állapot töltővel 5K
Nokia 7380 független töltőjével 14K
Nokia E51 T-Mobile töltőjével új komplett bronz házban 16K
Nokia E75 független dobozában töltőjével 27K
Motorola F3 T-Mobile tartozékok nélkül 1.5KCsere érdekel!
Kérésre képeket küldök! -
törölt tag
Egy kérdés azoknak, akik sűrűn postáznak:
Telefont szeretnék feladni postán. Egy cipősdoboz méretű, kb. 1-1,5 kg-os csomag ajánlottan, elsőbbségivel mennyibe kerülhet nagyjából? Fel lehet adni egyáltalán levélként, vagy csak csomagként?
Nézegettem a Posta oldalát, de nem bírok rajta eligazodni.
Előre is köszi a választ. -
roti86
őstag
válasz
Mewryck #30244 üzenetére
Köszi a választ, ha jól értem te ott élsz
Azt hiszem a 6x (ahol x= 2,4,6,8
) felé nézelődtünk, pontosat még én sem tudok egyelőre a környéket deríteném fel. A digi plusz pont.
A véleményed már egy jó kiindulópont. Azért is kérdeztem mert ez már majdnem az Avas és hát oda nem igazán szeretnénk mozgolódni.
Ha még bárki tud valami okosat mondja nyugodtan...
-
.:Kristian:.
addikt
Konfig eladó:
Alaplap: MSI 845GVM-V
Processzor: Intel Celeron 1.7Ghz
Memória: 1GB DDR (2x512MB)
Videókártya: integrált
Winchester: 80GB ATA
Táp: Mercury 300W
Optikai meghajtó: DVD író/olvasó, floppy meghajtó, zip olvasó.+ajándék mobile rack, 8cm-es házventilátor.
Ár:14K
-
ikiviki
aktív tag
Nokia E65 mocca!!!NMÁ! GYF!
Eladó Nokia E65Mocca gyárilag független mobiltelefon!!
Karc és zsebkopásmentes,nagyon megkimélt állapot
Női 1-ső tulajtól,
Amúgy tökéletesen működik!!!
Magyar nyelvű menü,Doboz, Töltő!!!
Képet kérésre küldők..És 15e..
-
Mewryck
tag
válasz
roti86 #30243 üzenetére
középszer mennyi? vége felé(78) viszonylag csendes(ház mögött nagy zöld terület,sok kutyasétáltató,ovoda),nemtudok "barna" lakókról,csövesek sem lebzselnek a lépcsőházban,tesco-pennymarket (kb 10 perc), buszmegálló közel(2,22,32 max 5 perc),tapolcai elág max 10 perc(14,44,cora buszok) és van errefelé diginet
-
sly105
aktív tag
Lenne egy konyhába való kicsi TV-m .Nem egy mai darab de gyönyörű kép van rajta. Grundig.
Adok hozzá + 1 db szobaantennát.Ára 5000 ft.vagy esetleg csere valami értelmes dologra. -
jFox
addikt
Van egy GPad-G15 tabletem. (Mostanában Alcor Ace néven fut.) kb. 3/4 éves.
Hibátlanul működik, az akksi kb 3-4 órát bír wifivel. Android 2.3.3 van rajta. 1GHz-es proci.
Eladnám. Akit érdekel dobjon egy pü.-t! -
Bull Boss
őstag
válasz
kicsitrash #30236 üzenetére
ingyér
-
ronson
őstag
válasz
kicsitrash #30236 üzenetére
Csúnyán is venné ki magát, ha egy schnell szervizben lassan dolgoznának.
-
F.B.I.
veterán
Nagyon komoly hangkártya, PCI: XONAR DG eladó vagy cserélhető.
-
Bull Boss
őstag
válasz
WildBoarTeam #30226 üzenetére
mármint gumi le fel rakás..
-
-
Bull Boss
őstag
válasz
kicsitrash #30224 üzenetére
az rendbevan, de le/fel rakás + 2-3 ezer
-
Bull Boss
őstag
válasz
WildBoarTeam #30222 üzenetére
azaz amire most pont nincs keretem
szerintetek mennyire biztonságos igy menni vele?
-
Bull Boss
őstag
SZiasztok! Ma reggel azt vettem észre, hogy szög áll ki a bal hátsó gumumból. Kb 3 cm hosszú és ebből 1,5cm benne volt a gumiba. Kézzel kihuztam belőle. Egyenlőre nem enged le, szerintetek mit csináljak?
-
Sunsetjoy
aktív tag
Jól elvagytok
-
cod74
csendes tag
Eladó:
Ati HD2400 pro 256Mb Pci-e 4k
Seagate DB35.4 250Gb sata 100/100 6.5k -
Sunsetjoy
aktív tag
Megy valaki április 14-15 hétvégéjén Budapestre? Lesz egy kiállítás, szeretnék elmenni, de drága a vonatjegy, legalább egy irányba spórolni kellene.
Vagy ha valakit érdekel, mehetnénk együtt
-
Bull Boss
őstag
1GB Notebook DDR400 memória - 7K
512MB Notebook DDR400 memória - 3,5K
S478 mAtx alaplap (64MB int vga) - 2KTessenek vinni
-
Tottika
tag
ddr2 667est is keresnék 512 vagy 1gb -ost
-
jFox
addikt
Végre már valami jó hír. 10%-os merevlemez árcsökkenés várható
-
Tottika
tag
Sziasztok!Még mindig keresek usb-s fekete billentyűzetet és ide 2,5ös laptop hdd-t!Privátban
-
benvolio
őstag
válasz
kicsitrash #30199 üzenetére
Köszi, megnézem akkor ott is. Most voltam itt a 100-asba és lehet kapni, de gyér a választék és ahhoz képest drágállottam, na mindegy holnap megyek szétnézni máshol.
-
törölt tag
ELADÓ Nokia 5800 Navigation Edition (szürke), független.
2010 júniusában lett véve, tehát elvileg korlátozott gyártói gari érvényes még rá 2012 júniusig.
Tartozékok: maradéktalanul megvan minden, azaz: pengető, füles, adatkábel, leírás, AUTÓS TARTÓ, 8 GB MicroSD kártya.
Doboza megvan, hibátlan állapotban.
Maga a telefon a vásárlás napjától kezdve kijelzővédő fóliával volt használva, így a kijelzőn egy karc sincs. Vigyáztam rá nagyon. Az egész telefon hibátlan esztétikai állapotú, stylus is megvan, nem lötyög a helyén.
A legújabb firmware található rajta.
Ajándék autós töltő!Ár: 18 000 Ft.
Megtekinthető, kipróbálható Miskolcon.
-
scapegt
őstag
Találtam a szekrény mélyén egy XBOX controllert. Elköltöztem és utólag postázták el nekem, sajnos így kaptam vissza
ilyen ragacsosan...én próbáltam már mindennel letakarítani, nem sikerült...eleve gumiszerű a bevonata, így elég nehéz letörölni róla ezt a valamit (gondolom valami sör, vagy szörp lehet). Akinek megér bármit is, írjon rám, nálam csak porosodik.
...és persze továbbra is gazdát keres a két japán táncolóegerem (akár külön-külön is)
EgérkékVan még egy vadi új, nagyon jó minőségű Wenger notitáskám, ami kb. 13-14"-ig jó notira. Van benne számológép, meg ami kell
Itt lehet megnézni
Ja, egyébként ma ZÖLD HÉTFŐ van, azaz INGYEN SZÁLLÍTÁS NAP a listában szereplő webáruházaknál. Hátha érdekel valakit
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest