Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Thx! Veszem...csak várni kell vele (kb jövőhét közepéig) mivel a helyette érkező gép papírügyletei még zajlanak...én mög be vok rendesen sózva!
Alfi elmegy egy szerelősrácnak, ha minden igaz! Sajna bogárkára se időm se pénzem nincs főleg így, hogy kaptam sztem egy naddon jó ajánlatot rokontól a Corsa-ra amit nem lehetett kihagyni így 5 évre le van a gond a kocsiról!
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Hali TTS!
Királyak a ventik, amit vittem mármint a 3 NoiseBlokker, de ha emlékszel filóztam hopgy vigyek-e még olyan rezgéscsillapítos gumi-t (4db-os), de beszéltük, hogy nem megy bele a házamba....El kell hogy mondjam belemegy, mármint az új Chieftec-ekbe! Pl: nekem a Bravo van és bele lehet tenni...! Most már tudod!
Na de sebaj majd megyek újra már legalább tudom hol vagytok és veszek még egy 12cm-es NoiseBlokker-t is...
Csak azt a hülye Szentendreit ne most kezdenék szétkapni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Motoros topic
- DJI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa Rally
- Gaming notebook topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest