Új hozzászólás Aktív témák
-
KomorG
csendes tag
válasz
adam.szennai #783 üzenetére
Szia!
2GB RAM, 128 levalasztva a videonak, 1680x1050-es felbontas, Vista 64bit (aero nincs), VisualStudio 2008, GameStudio2. Gyonyoruen viszi. Amikor XP volt rajta ugyanezek mellett meg egy VMware-es torrentfluxos linux is futott allando jelleggel /sajna 64-es vistan nem akar menni a VMWare server
/
Nagyon kellemeset csalodtam ebben a kis Core alapu prociban. Mostanaban OSX-el szenvedek /valahogy ugy indult, hogy csak ki akartam probalni az iPhone uj SDK-jat, de mostmar odaig fajult, hogy "akkoris felmesz b*****g"
/, driverrel ennek sincs baja (asszem), csak fogalmam sincs
.
Eredetileg en is csak letoltogepnek vettem, de vannak tartalekai rendesen
-
zodo
nagyúr
válasz
Szia!
Nézz be szacsee (LOGOUT blog)-ba , megtalálod kicsit feljebb a 760. hsz-nál.
Összerakott egy ilyen típusú alaplapal ellátott kicsi pc-t és az esetleg felmerülő problémákról és annak megoldásait írja le. -
Chaser
legenda
válasz
Felbontást én se tudom, a felsorolt dolgokra jó, belevágsz legalább 1 GB ramot, és go
Én lehet megvárnám azért a GB atomos lapját, gondolom nemsokára itthon is lehet kapni, az azért testreszabhatóbb történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- FOTÓS beárazás
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest