Új hozzászólás Aktív témák
-
KomorG
csendes tag
válasz
adam.szennai #783 üzenetére
Szia!
2GB RAM, 128 levalasztva a videonak, 1680x1050-es felbontas, Vista 64bit (aero nincs), VisualStudio 2008, GameStudio2. Gyonyoruen viszi. Amikor XP volt rajta ugyanezek mellett meg egy VMware-es torrentfluxos linux is futott allando jelleggel /sajna 64-es vistan nem akar menni a VMWare server
/
Nagyon kellemeset csalodtam ebben a kis Core alapu prociban. Mostanaban OSX-el szenvedek /valahogy ugy indult, hogy csak ki akartam probalni az iPhone uj SDK-jat, de mostmar odaig fajult, hogy "akkoris felmesz b*****g"
/, driverrel ennek sincs baja (asszem), csak fogalmam sincs
.
Eredetileg en is csak letoltogepnek vettem, de vannak tartalekai rendesen
-
KomorG
csendes tag
válasz
Sir Psycho #664 üzenetére
Az elso tuningos bejegyzesed utan elkezdtem probalgatni en is, de nagyon vegyes eredmenyeket kaptam: ha egyszerre felhuzom mondjuk csak 270ig az fsb-t, leall a gep, ha aprankent, el tudtam menni majd 1500MHz-ig. Tenyleg nagyon rapszodikus, ezert nem is nagyon neztem feljebb. Ha sikerul beallitani a sebesseget, utana stabil, mindig a "Set fsb" gombra kattintas utan hal meg rogton. Jelen allas szerint 1425MHz-en (260as fsb) atomstabil.
-
KomorG
csendes tag
2GB-os, 800MHz-es Buffalo Select D2U800C-2G/BJ RAM tokeletesen muxik
-
KomorG
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a WinServer 2008 Standard-ot (diak vagyok, ingyen van legalasan). Nem vettem eszre sebessegkulonbseget XP-hez kepest. Mindent felismert a hangkartyan kivul, de azt tiltottam is BIOS-ban /letoltogephez az minek
/. Biztos ami biztos feltettem az Intel honlapjan fellelheto Chipset es a VGA drivert, siman felkusztak.
Namondtam, akkor frissitsunk BIOS-t, hatha tenyleg mukodik az automatikus procisebessegallitas /nem, nem mukodik
/. Netrol meg regebben leszedtem az aprilisi BIOS-t, mind a 3 valtozatban. Kenyelmes ember vagyok, a telepitos valtozatot valasztottam. Par kattintas utan kiirta: a gep ujraindul, s frissiti a BIOS-t. Neztem egy nagyot, ezt vajon hogyan fogja megtenni, de legyen. Mikozben a gep ujraindult, elkezdtem rakotni a monitort, lassak is valamit (mstsc-vel hasznaloma gepet). Monitor rakotve, kep nincs. Vartam kb 20 percet (hatha eppen frissiti a BIOS-t), tovabbra sem tortent semmi. Gep kikapcsol, bekapcsol: se kep, se hang. Probaltam a BIOS jumper-t, de nem segitett semmit. Felmentem az Intel honlapjara, hatha megtudok valami okosat, szerencsere igy is lett. A BIOS jumper eltavoltiva recovery mode-ba kapcsolja a gepet: CD-re ki kellett irni a BIOS fajlt, majd igy, recovery mode-ban bekapcsolni a gepet. Lass csodat, el is kezdett dolgozni az optikai meghajto, s par sec utan lett kep, s siman elvegezte a BIOS frissiteset.
Hat nem picit leizzadtam, de szerencsere a recovery mode tette a dolgat /bevallom, ezen azert meglepodtem
/
-
KomorG
csendes tag
Sziasztok!
En kb 1 hete vagyok tulaj, szinten az eboltbol, kb masfel hetet kellett varni ra, de aztan hibatlanul megerkezett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest