- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KomorG
csendes tag
válasz
adam.szennai #783 üzenetére
Szia!
2GB RAM, 128 levalasztva a videonak, 1680x1050-es felbontas, Vista 64bit (aero nincs), VisualStudio 2008, GameStudio2. Gyonyoruen viszi. Amikor XP volt rajta ugyanezek mellett meg egy VMware-es torrentfluxos linux is futott allando jelleggel /sajna 64-es vistan nem akar menni a VMWare server
/
Nagyon kellemeset csalodtam ebben a kis Core alapu prociban. Mostanaban OSX-el szenvedek /valahogy ugy indult, hogy csak ki akartam probalni az iPhone uj SDK-jat, de mostmar odaig fajult, hogy "akkoris felmesz b*****g"
/, driverrel ennek sincs baja (asszem), csak fogalmam sincs
.
Eredetileg en is csak letoltogepnek vettem, de vannak tartalekai rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest