- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nalam azért aktuális.. ez a dolog mert kasszarendszerekkel foglalkozok(unk).. és ideális lenne célhardvert építeni belőle mivel a gépbe joformán semmi sem kell..Hdd és CD iró na meg USBs kártyolvasó(APEH követelmény) ezért tünt fel ez az alaplap már jóideje.. és ha minden jol megy olyan 12 körül kb megoldható lenne a beszerzése..! A passzív hűtés is fontos szempont és végülis ha lenne egy egyszerüsitett microATX ház(Foxconnak volt egy fekete Kb. mATX méretű de lapos háza na abba tökéletes lenne..!) A kérdés az hogy van e jövöje..?(Miért ne lenne egy passziv elfogadható teljesítményű kombonak)
Rmélem értitek mit szerettem volna kifejezni... mert én csak akkor értettem amikor leirtam.. vagy mi van...?
Isten veled Magyarország megyek Debrecenbe MOST a ..csába!(pécsről)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest