- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- Mini PC
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Fujifilm X
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkovge
csendes tag
Egyetértek, hogy kicsit lutri a Chuwi. Úgy voltam vele, hogy erről a konkrét Aubox modelről elég jók a vélemények és mogkockáztatom. A gyerekeknek vettem youtube-ra, egyszerűbb játékra, stb. arra jó. Nekem már a második intel NUC-om van, de most miniPC kategóriában nem találtam olyat, ami értelmezhető áron hasonló teljesítményt nyújt, mint a Chuwi Ryzen 7 (de itt lehetne GMKTec vagy minisforum Ryzen 7 is, az is hasonló). Egy 300e Ft-os Dell miniPC az intel UHD 770-nel a töredék GPU teljesítményt nyújtja egy 780M-hez képest.
Mint látjuk, RAM és SSD nélkül már 90e Ft-ért megvehető egy ilyen Ryzen 7 konfig, ha meghalna mondjuk 2 ében belül és meg kell venni újra mondjuk akkor már 70e-ért még mindig olcsóbban jöttem ki, mint egy gyengébb de drágább márkással.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Vízhűtéses gép eladó!
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest