Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
tag
Alin nem vennék tech cuccot (ez legyen az én bajom) rettentő sok a kamu, hamis cucc..
Én a banggoodot preferálom, vagy pl a saját oldalak ,gmktech stbKülföldi garit mindenhol látom ,hogy odzkodnak tőle meg mintha nem létezne.
Én már gariztattam kint pl táblagépet olyat amit én tettem tönkre a hülyeségem miatt. Csináltam róla videót mondtam benne egy kamut hogy egyik napról a másikra nem kapcsolt be ezt be is mutattam nem volt nehéz mivel tönkrevágtam sufni töltövel az akkuját, olyat pukkant öröm volt nézni... Semmit nem kérdeztek meg vádaskodtak, kicserélték akkuját és küldték vissza. Annyi hogy a csomag küldés volt vagy 7ezer ft
Nem mellesleg nem tudom milyen termékeket vásárolt eddig bárki, de 1 év alatt kb semmi se hal meg ha nem gyári hibás... szóval az az 1 év gari itthon is kb dísznek van
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest