- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szerencséd, hogy nem csepegtetted vagy kented szét a folyékony fémet, mert oldja a forrasztásokat, némelyik fém alkatrészt.
Az intel 12700h vivobookomnál szivatattam magam a pasztázással. A gyári sem volt vészes, de gondoltam, hogy áh biztos jobb azért márkásabb pasztát tenni a gyárinál. Érdekes volt ,hogy egész sűrű fajta volt gyárilag rajta, jócskán.
Tettem mk4-et, de rosszabb volt, mint a gyári, jobban melegedett, többet throttlingolt.
Vettem én is Thermal Grizzly Kryonaut Extreme pasztát. Az első napokban jó is volt, de aztán elkezdett felmenni a hőmérséket és erősen throttlingolt. Kipumpálódott a proci alól a nagy magok közti nagy hőkülönbség miatt. Lehet az a paszta folyékony nitrogénes tuning versenyhez való, nem napi használatra, vagy más fajtájuk való normál gépbe.Végül, ami a gyárival egyeztő lett, az a honeywell ptm7950 [link] . Az fázisváltós anyag, 45 fok körül folyékony, alatta paszta. Érdemes behűteni a könnyebb kezelhetőség miatt felhelyezéskor, mert a kézmelegtől már nagyon kenődik és nehéz levenni róla a védő fóliát. Amiket én láttam azok úgy vannak előkészítve, mint a gap padok. Ki kell vágni akkora méretűt mint a hely és leszedni a védőfóliát feltenni a procira, másik oldaláról leszedni a védőfőliát. Lehet gyárilag is ennek a paszta változata volt benne, nem tudom. Gyárilag sok gépben használják. De azóta változatlanul ugyanazokat a cinebench pontokat hozza, nem csökkent le az érték úgy, mint a másik két pasztával. Kiskerben nem nagyon kapni, de aliexpressen vannak viszonteladók. Több méretben van pár dolcsiért, találomra egy.
Youtubeon vannak összehasonlító tesztek. A grafén lap, folyékony fém és a ptm is hasonló eredményeket hoz a gyakorlatban a nagyfogyasztású gépekben. De a fém és a grafén sem mindig praktikus a pasztaszerű ptmhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Windows 11
- Apple iPhone 17 - alap
- Diablo IV
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASRock AB350M Pro4 PC, Ryzen5-1400 proci, 512 GB MVMe SSD, 4 GB VGA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó! Mac mini M2 & Magic Keyboard
- Eladó gamer PC RTX 3080 / i5-11500 / 32GB RAM/CSERE OK
- Asztali PC , Ultra 225F , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest