Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Minime55
üzenetére
közben megnéztem én is, nekem is engineering samplenek hiszi az intel tool a procit, meg utánaolvastam ennek ...
Szóval úgy néz ki, hogy a 7.1.8 -as intel processor identification utility az bugos, kimaradt belőle az N100 proci.
Az intel fórumán a tavasszal volt már ilyen beszélgetés és ott írta egy inteles arc, hogy bizony a program bugos. [link]
ISmert hiba [link] az Intel® Processor Diagnostic Tool is bugos. Azóta sem javították ki, nem jött ki új verzió a programokból.Egyébként úgy tudom, hogy a cpu-z is ki szokta írni, ha engineering sample egy proci, az nem írja annak.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest