- Hisense LCD és LED TV-k
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
A gyári órajelét se bírja tartani, ha gyenge az alaplap. Tuningról szó sincs.
Ahogy írtam B660 + 12400F full gyárin is veszít minimális teljesítményt cpu terén.
Nem feltétlen látványos throttling, de nem is 100%.Egy H610 + I9 kombónál biztosan nagyobb eltérés lenne. Na erről ennyit.
"Olcsóbban vetted, ennek ára van, valahol gyengítették."
Igen, de tudtam, hogy lesz rajt normális hűtés, különben nem vállaltam volna be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest