Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HeavyToys

senior tag

Üdv Mindenkinek!

Időközben próbálgattam a gépecskét. HDMI-n keresztül nagyon szép képet ad, hang is rendben van a full-hd filmeknél.

Van egy X-Fast USB nevű kis programocska, ami felgyorsítja az USB-s adatátvitelt. Először hülyeségnek tartottam, de kipróbáltam másik gépen is, ugyan annak a fájlnak a másolását, megegyező adathordozóra. Fájltól, illetve pendrive-tól függően 10-25%-al rövidebb volt a másolási idő. Értelemszerűen a nagyobb fájlok átvitelét gyorsítja meg látványosabban.

Játékban meglepett, hogy mire képes, igaz, hogy nem a legújabb címek és nem is voltak nagy elvárásaim, de az Overlord 1-2, PES 2011, FM 2011, Shank, Back to the Future, 1368x768-ban tökéletesen játszhatóan futottak, kompromisszumos beállításokkal.

Az APU hőmérséklet 6-7 órán át tartó folyamatos nyüstölés(játék), során elérte az 50 fokot, efölött emelné a venti fordulatszámát, de erre már nem került sor, mivel megraradtunk ennél az értéknél.Idle-be visszatérve 2-3 perc alatt elérte az ottani átlagot, a 43 fokos hőmérsékletet.

CFI-házacskában is kellemesen csalódtam, kellően szellős, eddigi tapasztalatok alapján nekem tökéletesen megfelel. Ellenvetés lehet az Aktív táp, és ház hűtés, ami természetszerűleg generál némi zajt(kb mint 1 tényleg halk asztali gép, persze nem csendmániásként hallgatva :) )

Egyre jobban örülök, hogy 2. gépnek ezt az új platformot választottam, mert előtte tervben volt hasonló összegből egy minimál (880-as Amd-lap+x2 245e proci)m-atx-es letöltős, melózós, néha játszós konfig.

Új hozzászólás Aktív témák