Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON
üzenetére
Hááát, igazad van, pont ez ami visszatart, hogy biztosan visít, it tis nézelődtem, mi az ami befér, hűt, de halk is, ez perpill megoldott, szerintem rízen alatt is maradhatna. A jelenlegi konfig pont ezért tuti mert csendben van, és 3 napja azon gondolkodom, minek nekem 3D-s VGA, mikor úgyse játszok. Egyelőre minden a ryzen vonalat hozza ki tutinak, elég komoly teljesítménytöbblet lenne belőle, napi 16 órában az a fontos, szóval valószínű hogy inkább az lesz, ezt az i5-10600-ast áttolom az asszonynak, az ő kisgépét, ami ugyanez a ház, csak i7-8700-zal, meg szépen eladom, és mindenki jól járt, az ész győzött. Én nem tudok a B460-as lapokra mit mondani, alsó szegmensből szoktam választnai, nem kell tuning, nem kell csicsa. Pár % előnye lehet az alaphoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest