Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valami elég nagy probléma van a robogómmal...nagyon valószínű, hogy a probléma forrása a karburátor. Húzom (fél gáz körülbelül), és felkúszott 80ig. Csak néztem, hogy ezt hogyan. Aztán elkezdett lassulni. Ekkor ráhúztam tökig, de lassul. Jó, kis emelkedő jött. Na de utána megállt menet közben nyélgáznál. Szívatót tökig húzom, alapjárat, megránt, újra megáll. Húzom, nem megy, csak gurulok. Próbálkozom kis gáz, szívató, keverve, de rángat, nem pörög, fulladozik. Leálltam. Megállt (szívatóval...), vagy negyedik rúgásra indult csak el, fulladozik, csak szívatóval jár. Hiába húzom nem indul, le akar fulladni. Nagy nehezen elindultam, 30ig ment, majd csak rángatott. Így gurultam haza. Feles szívtóval sikerült működésre bírnom, de ahogy elengedtem, alapjárat nélkül megállt. Jön a szerelő, atomjaira szedetem, nézze át. Az én véleményem a karburátor (fúvóka) dugulása...kíváncsi vagyok mit mond majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Kugoo Kirin G1
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest