Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
senior tag
... én értem az aggályaidat, de lassan túl esünk a ló másik oldalára. Nagyon dicséretes az alaposságod, és az eltökéltséged, de ezután már megvalósított dolgokat akarunk látni ebben a témában, mert pusztán elméleti szinten foglalkozni vele árt a nyomtatási szokásodnak.
(addig nem nyomtatsz, vagy szívroham közeli állapotban teszed, amíg nincs kész az atomtámadást is orvosló szűrő rendszered)
Jó lenne, ha valami nyomtatás közeli diskurzus folyna. Ez csak az én kérésem, mert volt itt 1-2 kérdés, amit sajnos elve fokozott izgalmi, vagy érzelmi állapotban voltak megválaszolva, ami nem egy szakmai fórumhoz illő. (áljézus vagyok, mert nekem is volt 1x egy ilyen kitörésem régebben, de tanultam belőle) Szegény kérdező érzékelte is a szavak mögötti indulatot, de már repültünk is tovább a nano részecskék szárnyán.Esetleg egy kinek milyen helyen, hogy néz ki a nyomi challenge? Csak annyit megmutatni, amit fel merünk vállalni a környezetünkből?
Kezdem a sort:
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- PlayStation 5
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel