Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• izisz

senior tag

válasz kazmerr #3518 üzenetére

öö, a pla üzletbe még csak most készülök beszállni, de én úgy tudom, a "törik" dolog természetes pla-nál. Mármint hogy a szálat a kezedbe fogva, ha hajlítgatni próbálod, akkor az elpattan, nem meghajlik.
    Az olajozásról láttam egyszer egy YT videót, tesztelgette egy ürge és arra jutott, hogy a layer adhesion-t rontja némileg. A száltisztítós kis "űrtechnikák" szivacsbetéttel az még ok, de az olajozásra nem tette le a voksát.
    Ettől függetlenül próbáld ki, veszteni való nincs. (a tükörtojás is jobban csúszika serpenyőben, ha olaj van alatta, kevésbé tapad le :D )

@fabula: az enyhe, téynleg alig pókhálóra próbálj rá hajszáírtóval. Tom-nak volt azt hiszem videója róla, hogy ésszerű mértékű hajszárítózásra nyomtalanul eltűnnek ezek). Még az utazó sebességgel érdemes játszani. Nem elég a retract, az is fontos, hogy a következő pontra ugrás minél gyrosabban (mechanika adta keretek között) megtörténjen. Illetve kicsit furcsállom a retract hosszod, direkt drive esetén nem szokás ilyen hosszút állítani. Igaz e3d fejre szócikk, de érdemes átlapozni: retract is

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák