- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bindike01
aktív tag
válasz sakal83 #165143 üzenetére
Ja nem élek én álom világban Egyértelmű hogy 1080P 60 FPS a cél Se több se kevesebb. Amúgy nekem is egy 10400 asom van. Bőven is elég lesz mindre. Szóval vagy egy 6700XT vagy egy 6800 as lesz. Még most kell vásárolni amíg lehet olcsóbban.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
fanti
addikt
válasz kolopele #165187 üzenetére
Igen, szerintem is mostanra már nagyjából élhető árakon jönnek a VGA-k még az itthoni iszonyat forintleértékelődés ellenére is.
Ez az ajánlat szerintem most nagyon rendben van, és készleten van nekik.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Előbb már megijedtem, hogy ki lettem tiltva innen....a címet feketével áthúzva láttam, lakat rajta és hozzászólni se tudtam.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
kolopele
nagyúr
Egyértelmű, na meg 144HZ - en
Lorden: Amennyiben van lehetőség, a gyerekek terén is haladni kell a korral, jobb kártya a 3060 Ti (és már nem is drága) minden téren meg modernebb, és a Fortnite afféle poén akart lenni, azért mást is játsszanak, Peti most éppen rákapott kissé a Marvel Guardiansra, oda meg kell az erő. -
GEIL
addikt
válasz Lorden #165182 üzenetére
Amúgy igen....a 2070s kb "elvérzik" Raytracinggel
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
fanti
addikt
válasz kolopele #165175 üzenetére
"akár össze is futhatnánk egyszer ha úgy alakul"
szívesen!
tothjozsi96
Jó, nyilván teljesen igazad van, én sem fogok AM5-re váltani, pláne nem így, hogy 3 gépünk van idehaza.
Van tartalék alaplap a szekrényben, úgyhogy még ha azzal lenne bármi, akkor is tudom cserélni azonnal az alaplapot, és abba mehet vissza minden.Srácok, mi lesz a forintunkkal?
Hová lehet még süllyednünk?
Ti nem aggódtok ettől?
-
GEIL
addikt
válasz kolopele #165175 üzenetére
azta....a 2070 superek helyett kaptak 3060 ti -kat ?
Remélem a Raytracinget bekapcsolva játszák a Fortit.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz fanti #165174 üzenetére
Hát, szerintem kicsit másról szól ez az egész. Mármint, veszel egy jó alaplapot és jó processzort, azért az nagyon sokáig jó lesz. Szóval annyira nem kell ezt gyorsan cserélgetni. Tesómnak vettem 2018 áprilisában egy ASUS Z370-A alaplapot és egy i7-8700K-t. Akkor itt a győri AQUA-ban ami megszűnt, azt mondták mikor csuktam be az ajtót (hallottam) hogy elment a bank. Talán memóriát is vettem, és akkor ott hagytam 250e forintot ezekre a cuccokra, talán azért mondták. Nem volt olcsó (legalábbis nekem), főleg 4 évvel ezelőtt, de mai napig nem gondolom hogy le kellene cserélni. Most cseréltem a STRIX 2070-et a gépben egy 3060 Ti-ra, jó ideig megint nem kell gondolkodnom semmilyen alkatrész cserén. Egyébként Full HD felbontáson játszik tesóm, de elég mindenre bőségesen az a konfig.
Szóval szerintem hosszútávon annyira már nem drága sport. Azért egy nyaralás ami igaz teljesen más értéket képvisel mint egy számítógép, de arányaiban ha úgy nézzük egy nyaralás akár sokkal több pénzbe kerül és csak 1 élmény, ha veszel egy jó PC-t azért az éveken keresztül kiszolgál és tényleg én se költöttem a 4 év alatt semmit arra a gépre, most cseréltem benne VGA-t, ennyi. Szerintem annyira nem drága sport a PC építés, csak ennyit akartam mondani.
-
kolopele
nagyúr
válasz fanti #165174 üzenetére
Igen, láttam, ha azt veszem alapul nekem sem volt éppen olcsó az adatlapomon látható cucc, plusz még ott a két gyereknek is a két gép, egy-egy 10700 - as procival meg 3060 Ti - vel (nem régen cseréltem le nekik a 2070 supereket, fusson jól az a Fortnite) Túl messze nem is lakunk akkor egymástól, ha Gyulát nézem kb. 60km, akár össze is futhatnánk egyszer ha úgy alakul.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz kolopele #165169 üzenetére
Jahhhh, hát tudod...ennyit engedett a büdzsé.
És még ezt sem könnyen! Errefelé (Békés megye, Gyula) csak nagyon keveseknek adatik meg, hogy jó melójuk legyen, jó pénzért...sajnos.
És én még minidig nem panaszkodhatok, mert legalább ezt a két 3060-ast sikerült megvennem.
És a feleségemnek egy 5600G-s Ryzenje van, a lányomnak egy 3800X, nekem meg 5950X...úgyhogy én még nagyon, de nagyon lapíthatok is, mert mifelénk az 5600G is erőgépnek számít, az 5950X meg pofátlan luxusnak.Ahogy elnézem, egyre inkább luxus lesz a minőségi PC-s gémelés.
Nézted, hogy mit építettek össze a legutóbbi videójukban PCX-ék?
Majd 3 millás gépet... -
Floyd80
addikt
válasz hahakocka #165168 üzenetére
Ja, amire a telex hivatkozik a dátumoknál, az későbbi hír, mint amit betettem kopite7kimi-től az esetleges nyári release-ről. Szóval úgy tűnik a szokásos menet lesz, csúcskártyák majd a népkártyák.
NVIDIA GeForce RTX 4060 reportedly consumes more power than RTX 3070 (220W) - VideoCardz.com
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
GEIL
addikt
válasz hahakocka #165170 üzenetére
Azt se felejtsük el hogy talán a mostani driverekkel már tud végre az AMD is mutatni sebességet az FSR-nél.....eddig egy nVidia kártyán még jobban is futott az AMD FSR feature-je mint a saját kártyáin......ettől függetlenül jók az AMD kártyák.....anno még a 6600GT helyett vettem X850 xtpe -t...jól döntöttem..évekig használtam.....de volt Athlon64-em is...P4 helyett vettem és azt sem bántam meg......
-
csuzda
aktív tag
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
MSI B450 Tomahawk Max | AMD 3600 4,2Ghz | Crucial Ballistix Sport LT Grey 3200Mhz CL16 | Bitfenix Formula 650W Gold
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
FullHD vagy 3*FullHD
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játék, kevés filmnézés. Jelenleg 3db ASUS TUF VG249Q monitorral tolnám az Euro Truck Simulator 2, Dirt Rally 2, Assetto Corsa Competizione játékokat.
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
~220k
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Inkább új. Nyugodtabb a lelkem ha tudom a kártya előéletétKérdeztem az ETS2 csoportban, hogy melyik oldalban gondolkozzak, ott az volt a vélemény, ohgy: "ACC az Nvidia preferált, talán a DR2 is inkább". Úgyhogy jobban járnék az nVidiával?
Gondoltam kivárom az új generációt, de az euró árfolyama azt sugallja, hogy nem érdemes. A külföldi cég számlájára való rendelés hogy történik? Bátyám építőipari cégére meg lehetne rendelni? Régebben eustock-ról rendeltünk 1-2 dolgot nettóban, de nem tudom hogy a háttérben ez hogy működik. Valaki tisztában van vele?
-
kolopele
nagyúr
válasz fanti #165165 üzenetére
Nézted volna meg az előző kártyáddal a Marvel Guardianst, akkor lepődtél volna csak meg. Nekem a 3080 Ti - t is meg tudja fingatni DLSS nélkül (igaz, 4k - n, ahova eleve kitalálták), az 1650 supered low grafika mellett kb. 30 fps - re lett volna képes FHD - n. Egyébként meg inkább erősebb GPU 8GB Vram mellett, mint gyengébb GPU 12GB Vram mellett, mert 1440p tekintetében a Vram - mal tudsz játszani egy-két felesleges beállítás csökkentésével amennyiben elengedhetetlen lesz majd valamikor, de a GPU - ból nem fogsz tudni erősebbet csinálni. Ettől függetlenül jól döntöttél, FHD esetében a 3060 ki fog szolgálni benneteket pár évig, de 1440p - re már nem biztos hogy zökkenőmentes lesz majd minden játék.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz bindike01 #165136 üzenetére
"Nos tudom, hogy nyers erőben a 6700XT sokkal jobb. Viszont 3060 oldalról ott a sok játék támogatás plusz "RTX" és ami igazán jó az a DLSS."
Igen, teljesen megértem a dilemmádat!
Én is ebben a cipőben jártam pont egy hónapja kb. mert mind az én, mind a lányom gépében egy-egy Asus TUF GTX 1650 Super dolgozott.
Hozzá kell tennem, hogy 1080p-n vagyunk mindketten, és elég jól elboldogult a kis 1650 Super a játékokkal. Persze pár játékban azért a settingsekkel el kellett játszadozni, hogy optimálisra belőjem, de sikerült többnyire.Aztán én is nézegettem mindenféle teszteket, mind neves oldalakon, mind videókat.
Első koncepcióm az az RTX 3060Ti volt, de jött a 6600, 6600XT, 6650XT, 6700XT, 6750XT...szóval teljes káosz lett a fejemben, mert tengernyi teszt és video után zsongott a kis agyam...most mégis mi a fenét vegyek?
Utána jött az, hogy PH fórumokról priviben megkerestem emberkéket, hogy szerintük mit és hogy kellene. És persze voltak akik kiemelték azt, hogy csak és kizárólag 12GB-os VGA-t vegyek, mert kevés lesz 4-5 éves távlatban a 8GB VRAM.
Így ugye maradt a nagy álom, azaz a 6800XT, de ugye ebből kettőt venni még használtan is...szóval nekem ez nagyon sok lett volna árban.
RX6750XT és 6700XT... na ezek már nagyon megfontolandóak voltak. Ugyan éppen kicentiztem volna a keretemet (mert bolti új, 3 év garis kártyákban gondolkodtam kizárólag)RTX 3060...gyengébb GPU mint a 6700-asoké, de ugye az RTX és a DLSS...támogatottság, driverek...na most mit vegyek?
Volt nekem sok AMD kártyám, és teljesen elégedett voltam velük. És volt jópár nVidia kártyám is, azokkal is ugyanígy voltam...így a driverkérdés nálam nem játszott majdnem semennyire sem.
De a támogatottság már igen.
Ez a piszok nVidia sajnos a bevételei jelentős részét arra forgatja, hogy az ő architektúráin jobban fusson valami, mint az AMD-ken, ha máshogyan nem, hát valami aljas kis húzással, de el is éri.
Jó, bizonyára az AMD-nek is van ilyen "piszkosüzlet" kerete, de azoknál nem ennyire nyilvánvaló.Szóval RTX és DLSS...
Az RTX önmagában számomra nem komoly fegyvertény látvány tekintetében.
De ez a kurv@ DLSS...hogy a fene essen belé, ez bizony elég jól jön pl. majd ha egyszer 1440p-re váltunk monitorban, és ott is szeretnénk a 60fps-ből nem engedni semmit sem.Szóval, így lett meg a két RTX 3060-as, egy MSI Gaming, és egy Asus Dual formájában, 197k volt az MSI, és 186k az Asus.
A változás igen szembetűnő volt a 1650 Super után pár játékban.
Ilyen a FarCry6, és a CyberPunk 2077...ezeknél tényleg ilyen beszabehu élmény volt még 1080p 60fps-es vsync esetében is, no meg a COD MW...annál meg ugye...De pl. FarCry5, 4, New Dawn, BF1 multi, BF V multi, Battlefront II multi alatt én nem látom a difit. Ja, persze ezeknél mindent feltettem Ultra-ra, szóval ezzel a vassal már nem kell bűvészkednem a settingsekben, ez tény.
Hát srácok, én így döntöttem, remélem jól, mert kb. 5 évig ismét kifogyott a szufla a VGA keretből...
[ Szerkesztve ]
-
Allihoppa
aktív tag
válasz Bogyó bá' #165146 üzenetére
Igen, a 400 HUF/USD az nagyon nem segít. Annyi tartalék már nincs a gyártói árakban, hogy ezt a forint gyengülést elbírja.
Marad még egy ideig óráig olcsó forinton vett készlet, de amikor ezek kiforognak akkor várhatóan elég komoly emelés lesz. Sajnos már kezdem elveszteni a reményt, hogy bármi pozitív történik forint vonalon és ezzel más beszerzők is így vannak.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz tome0001 #165160 üzenetére
elég hasonló szerintem, illetve inkább úgy mondanám hogy a RD-en amúgy is overkill a hűtés. ami extra ott az a dual bios és az ARGB.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
GEIL
addikt
válasz Bogyó bá' #165146 üzenetére
Akkor vettem én is a Gainward RTX3060-at...429 euroért (kb 160 ezer ft volt akkoriban)....
-
Floyd80
addikt
Telex: Véget ért a videokártya-pokol, még ha a magyar árak mellett ezt nehéz is észrevenni
Mondjuk a 4x Nvidia lehet előbb jön:
... ez azért fontos, mert ugyan az Nvidia elodázta a 40-es széria piacra dobását, a pletykák szerint októberben így is érkezhet az RTX 4090, a hagyományosan népkártyának szánt, 60-as végződésű RTX 4060-at pedig jövő év elején, a CES-en mutathatják be.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Cheif
tag
Sziasztok!
Gyereknek rakok össze egy gépet:
AMD R5 5600x, 2*8GB Kingston fury 3600 ram, msi MPG_A750GF táp, MSI MAG B550M MORTAR alaplap.
FHD monitora van, 144Mhz
Ebbe a gépbe milyen videókártyát ajánlotok? Kezdő még játékok terén, amit biztosan tudok, hogy már játszott az a fortnite.
rx 6000 xt az egyik amit néztem, vagy rtx3060
Árban örülnék neki ha 200K körül megúsznám a dolgot.
Válaszokat előre is köszönöm. -
bindike01
aktív tag
válasz sakal83 #165137 üzenetére
Igen tudom ha azt nézzük erősebb a 6700, csak a támogatások miatt írtam. Én is egy 6800 asra szavaznék amúgy. 1660 ról meg nem érdemes váltani 6600 asra esetemben. Bár akkor már lehet hogy tápot is kellene cserélnem sőt biztos. Super Flower Leadex 550W, 80 Plus Silver
[ Szerkesztve ]
-
bindike01
aktív tag
Sziasztok hamarosan le szeretném cserélni a Gigabyte GTX 1660 oc at. Mégpedig azért , mert 6 gb VRM nem jövő biztos. Persze egy 8 GB erős gpu még jól teljesít, de szeretnék legalább 12 gigát. Sok tesztet néztem, és ár érték teljesítmény arányban egy RX 6600 XT jönne ki a legjobban. De megmondom őszintén, hogy azt a 8 gb VRM et keveslem. Amúgy 1080P ben szoktam játszani.
Befutó XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 XT mivel ez az egyik legjobb modell.
GIGABYTE RX 6700XT 12GB OC is megtenné.Vagy egy GIGABYTE RTX 3060 Gaming OC 12G rev.2 vagy 3 ventis kivitelek egyike.
Esetleg 6750 ezekről még nem néztem tesztet.
Esetleg néha ki lehet fogni emberi árban RX6800 ast. Vagy 6750 .
Nos tudom, hogy nyers erőben a 6700XT sokkal jobb. Viszont 3060 oldalról ott a sok játék támogatás plusz "RTX" és ami igazán jó az a DLSS. "Kvázi jövőbiztosabb". Persze AMD oldalról ott a FidelityFX ami mind két modellt támogat. Szerintetek melyik modellt érdemes venni? ( Félek hogy megint be robban a kriptó és akkor az életbe nem lesz kártyám
Köszönettel Bindike.
[ Szerkesztve ]
-
berzebub
aktív tag
válasz Vismajor01 #165130 üzenetére
Ha megy az angol írj a corsair supportnak, jó fejek és gyorsan reagálnak.
Heghlu'meH QaQ jajvam
-
Lorden
senior tag
válasz Vismajor01 #165132 üzenetére
Jaa, úgy azért elég sok minden kiesik, szóval felejtős az a bestbuy 6700
Talán pár két ventis befér, de, hogy melyik az már jó kérdés -
Lorden
senior tag
válasz Vismajor01 #165130 üzenetére
Apróról garis 3070, ha ragaszkodsz az újhoz akkor Red Devil 6700XT 220e.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Corsair One Pro (2017) 1080ti VRAM hibával meghalt.
Szeretnék helyette másikat, de szeretném ha az eredeti 1080ti vizhűtését használná.
Ehhez csak 1080ti a jó? Úgynéztem hogy magára a helyre max 27 centis pcb fér be, de kisebb lehet. A vizpumpa foglalata is elég standardnak tűnik. Ami problémásabb lehet ez a VRAM hűtő blackplate aktiv ventivel. Ezt hogy hidaljam át legkönnyebben? Vagy vizhutéses kivitelek ilyennel jönnek, vagy ott hol és hogyan hűtik a vramot?
Keret olyan 250e, amd és nvidia is lehet. Játék 1440p-be, vagy single bámulós/autós játékok 4K-ban a TV-n.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
koko52
nagyúr
válasz fanti #165126 üzenetére
Én kezdeményezném, hogy legyen 1000ft 1 euró mert könnyebb lenne számolni és 1 évig nem ingadozna az árfolyam. Utána meg 2000 oszt jóvan.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
fanti
addikt
válasz Mans20 #165117 üzenetére
Lehet, jön egy "kisebb" forint leértékelés, és ők már tudják?
Mert a GTX 1650 ára is kissé borsos... -
LK
addikt
[CSOK és babaváró is felvehető rá!!!]
Beleteszem a kosárba, simán kiírja, hogy fizetendő 11 milla.
Hogy on is legyek, úgy néz ki, hogy az RX570-em lecserélésére ár-érték arányban RX 6600 (XT) a legesélyesebb. Nem látok jobbat.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
kolopele
nagyúr
válasz fanti #165115 üzenetére
Furcsaságok mindig is vannak és lesznek is. Én sem igazán foglalkozom azzal ha hobbiról van szó, hogy mi mennyibe kerül, ha megnézed, csak az alaplapom közel 1500 euró volt, mások az egész gépre nem költenek ennyit. Aztán van még más is ezen kívül mint a PC (bár nem sok, legalábbis aminek nem látom értelmét arra egy fillért nem költök), de nem tartoznak ide. Na és ahogy te is megerősítetted, amíg a családnak mindene megvan, addig hadd hódolhassunk már a hülyeségeinknek
-
Mans20
addikt
Végre csökkennek az árak. [link]
Csupingo Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz kolopele #165113 üzenetére
Na, ez nagy igazság tényleg, jól mondtad hogy akkor van baj, ha a "a család rovására mennek".
De amúgy ott a fotózás.
Iszonyú pénzekért vannak pl. Sony fényképezőgépek, az ilyen fullframe kategória obik nélkül, csak a váz is 5-600 ezertől felfelé, obikkal meg a triplája.
Arról nem is szólva, hogy terjed ismét a régi obikkal való fotózás, azaz 1960-1990 közt készült obik elég közkedveltek lettek, ami még megfizethető ugyan, de pl. az, hogy filmes (igen, filmes) gépeket javíttatnak meg csillagászati összegekért, és azzal fényképeznek a jómódú sznobok...na az már tényleg fura nekem.[ Szerkesztve ]
-
válasz fanti #165094 üzenetére
Rohadt jó. Bár a kártya uefi only ahogy tudom és esélyes hogy nem ad képet bootolás alatt. (bios nem látja) de mivel integrált is van a lapon ahogy nézem ezért a gép el fog indulni csak win10 betöltés után lesz rajta kép.
Bár én 775-ösbe (azaz dual 771-be) max GTX970-est raktam az sem ma volt, BF4-et szépen vitte. Ennél a konfignál a ram is limitáló lesz normál esetben 4x2gb-os ddr2 mennek benne. Prociból AVX hiánya miatt nem fog menni egy rakás játék csak hackelve.
Semmi sem lehetetlen csak értelme nem lesz.
Egyébként én meg a nagy gépeme raktam mindenféle átalakítóval retró kártyákat mert miért is ne. [link] És éppen azon próbálkozok hogy felmenjen rá az XP és akkor lehetne voodoo3-assal glide-al játékot futtatni. Értelme nem sok de poénnak jó hogy biztosan nincs cpu limit unreal1-be. -
kolopele
nagyúr
válasz fanti #165103 üzenetére
Amennyiben jól keres az ember, nem gond egy ilyen kártya, nem mindig csak azokból kell kiindulni akik minimálbérből élnek vagy közmunkáznak. Ennyit havonta is meg lehet keresni simán, még többet is anélkül, hogy csalnál meg lopnál. Itt a röhej inkább az összeállítás, ami egyértelműen csak kamu.
[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
válasz fanti #165103 üzenetére
Valszeg trollkodás az egész. Egyébként bármilyen kari "elindul" egy kompatibilis lapban megfelelő táppal. Amúgy a bánya éppen haldokol, meg egy karival amúgy sem túl kifizetődő. Gamingre az ilyen párosítás meg több mint retardált.
Az egészségednek meg nem éri meg odab@szni egy szaros vga-ért, főleg ha jön lassan a 4xxx széria és ez a felét fogja érni hirtelen. Ha nagyon akarod akkor indulj el alulról és úgy lépegess felfelé a karikkal, ahogy van rá lehetőséged. De egy idő után abszolút pénzlocsolás az egész, mert exponenciálisan többet fizetsz egy egy fps-ért.
-
fanti
addikt
Max bányászni talán...de...na mindegy, szörnyű.
Amúgy szerintetek egy megfelelő tápegység birtokában beindulna így ez a fönti setup? Mondjuk bányásztatásra...?Engem az akasztott csak ki, hogy én egy teljes hónapra lemondanék a szilárd kajáról egy ilyen kártyáért, mi több, csak kizárólag csapvizet innék úgy is hogy semmit sem eszek, másnak meg ennyi az annyi?
-
KAMELOT
titán
válasz Mr.Csizmás #165101 üzenetére
Az a vga nem abba alapba való! Xarra sem mész vele.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest