- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz fanti #165094 üzenetére
Rohadt jó. Bár a kártya uefi only ahogy tudom és esélyes hogy nem ad képet bootolás alatt. (bios nem látja) de mivel integrált is van a lapon ahogy nézem ezért a gép el fog indulni csak win10 betöltés után lesz rajta kép.
Bár én 775-ösbe (azaz dual 771-be) max GTX970-est raktam az sem ma volt, BF4-et szépen vitte. Ennél a konfignál a ram is limitáló lesz normál esetben 4x2gb-os ddr2 mennek benne. Prociból AVX hiánya miatt nem fog menni egy rakás játék csak hackelve.
Semmi sem lehetetlen csak értelme nem lesz.
Egyébként én meg a nagy gépeme raktam mindenféle átalakítóval retró kártyákat mert miért is ne. [link] És éppen azon próbálkozok hogy felmenjen rá az XP és akkor lehetne voodoo3-assal glide-al játékot futtatni. Értelme nem sok de poénnak jó hogy biztosan nincs cpu limit unreal1-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- MSI Amd Radeon RX 5700XT Videókártya 6hó jótállással/számlával
- HIBÁS! Gigabyte RTX 4090 WINDFORCE V2 24G Videókártya - Alkatrésznek
- Red Devil Amd Radeon RX 5700XT 8GB Videókártya 6hó jótállás/számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest