- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz fanti #165094 üzenetére
Rohadt jó. Bár a kártya uefi only ahogy tudom és esélyes hogy nem ad képet bootolás alatt. (bios nem látja) de mivel integrált is van a lapon ahogy nézem ezért a gép el fog indulni csak win10 betöltés után lesz rajta kép.
Bár én 775-ösbe (azaz dual 771-be) max GTX970-est raktam az sem ma volt, BF4-et szépen vitte. Ennél a konfignál a ram is limitáló lesz normál esetben 4x2gb-os ddr2 mennek benne. Prociból AVX hiánya miatt nem fog menni egy rakás játék csak hackelve.
Semmi sem lehetetlen csak értelme nem lesz.
Egyébként én meg a nagy gépeme raktam mindenféle átalakítóval retró kártyákat mert miért is ne. [link] És éppen azon próbálkozok hogy felmenjen rá az XP és akkor lehetne voodoo3-assal glide-al játékot futtatni. Értelme nem sok de poénnak jó hogy biztosan nincs cpu limit unreal1-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest