Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balller
tag
válasz
tomcsi23 #7695 üzenetére
Üdv!
Leadtek winfast tv2xxx-es széria
nekem speciel tv2100-as van.
nagyon megteszi. a távírányítója nagyon fasza... mindenhonnan veszi a jelet.
szép kép..
egyetlen gondja hogy nem belül lehet átkötni a hangot a bemenetre
Én upc beltérivel használomMSI Anywhere tv-tunert ne vegyél,
én megvettem és fél év alatt meghalt (hang van kép nincs) -
tomcsi23
veterán
Üdv!
P4-hez keresek egy belső (pci) tunert. Leginkább egy plusz tv-ként üzemelő gép a cél, tehát a monitoron tv-t nézni. Az sem baj, ha távirányítható.
Milyet lenne érdemes? -
törölt tag
-
Ciripke
tag
Sziasztok!
Tunerkártyát szeretnék venni, hogy néhány tv adást rögzíthessek a gépemen, mivel az asztali dvd íróm beadta a kulcsot, és nemis akarok újat venni. Digitális vételre nincs szükségem, a tv sem tudja, illetve a HD adást sem fogok, mivel UPC kábel tv-m van. Ezek függvényében keresek olyan eszközt ami jó minőségben dolgozik, és nem terheli a számítógépet, tehát a saját hardvere dolgozik.
A következő inkább szoftverees kérdés, megoldható-e az, hogy egy előre beprogramozott időpontban kezdje a felvételt akár úgy, hogy a számítógépet is bekapcsolja, majd a rögzítés végével kikapcsolja azt? Ez gondolom inkább szoftverfüggő dolog, de ebben sincs nagy tapasztalatom.
Előre is köszönöm a segítséget!
C.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Nem értek a kártyákhoz, úgyhogy megkérdezem, hogy asrock p43de3 alaplaphoz milyen kártyát vegyek?
csak úgy néhanapján nézném, és esetleg felvennék vele
-
puhakex
tag
Tudnátok mondani valami egyszerűbb, jó kis tv -néző esetleg felvevő programot is a pinnacle Studio-n kívül Pinaccle Tuner kártyához?
-
Grillo
őstag
Tudnátok ajánlani valamilyen külső, USB-s tunert notebook mellé? Csak TVnézésre kell, semmi extra, távirányító előny.
Sima analóg adás lenne rajta nézve.Kösz
-
bazsi19
csendes tag
válasz
#65675776 #7683 üzenetére
Helló végül is vissza vittük a boltba és adtak egy másikat de ugyan ilyen típusút és beraktam másik foglalatba és amit kerestem megtalálta az adókat. de egy nap probléma van amire nem tudtam még rájön h a távirányít h lehetne beüzemelni
van a tálcán a jobb sarokba egy kis távirányító szerűség és ha rámegyek akkor display és kihoz egy kis ablakot amin ez van wait for receivel és egy gomb amint az van h Hide, lenne valami ötleted? Üdv.
-
Geree
senior tag
üdv,
DVB-T2-vel kapcsolatban mit tudtok.. én csak most tudtam meg, hogy lesz olyan egyáltalán.
jó, nemjó... A hauppauge oldalán láttam az egyik kártyánál, hogy nem DVB-T2 kompatibilis, tehát visszafelé gondolom nem lesz kompatibilis a dolog, de "veszélyezteti" ez egyáltalán kis hazánkat? -
törölt tag
válasz
bazsi19 #7682 üzenetére
Esetleg próbáld meg átrakni másik PCI-ba, és újratelepíteni a driverét (gondolom felraktad) és a sw-ét is.
A távirányítóba meg kell az elem is, próbáld ki olyannal, ami biztosan jó. Mondjuk ha behangolni sem tudsz semmit, akkor a távirányító működésképtelensége nem jelent sokat.
-
bazsi19
csendes tag
hát megadtam neki a pontos frekvenciát de semmit nem reagált rá. meg nekem az is furcsa h adtak hozzá távirányítót is, arra sem reagál semmit a program pedig be van durva az infrás érzékelője.
-
törölt tag
válasz
bazsi19 #7667 üzenetére
Hülye kérdés, de felteszem: antennakábelt azért ugye dugtál a tunerbe? (Nem azért kérdezem, mert lenéznélek. Velem is előfordult már, hogy elfelejtettem jelet biztosítani, aztán fél órán át értetlenül néztem ki a fejemből...)
Amennyiben lehetőséget ad rá a program meg kellene próbálni kézzel bevinni egy csatornát a frekvenciája alapján.
silentx: Hangminőség alapján egyértelműen a PVR3000 Deluxe a legjobb választás. Csak gyakorlatilag beszerezhetetlen jelenleg.
Ha csak hangot akarsz felvenni, akkor viszont bőven elég egy jobbfajta hangkártya is.
-
silentx
csendes tag
Üdv, a régi videó kazettáimat szeretném lemásolni számítógépre! Legtöbbnek csak a hangjára van szükségem, de van aminél a kép is kell!
Ezeket néztem ki:
TV Tuner Leadtek PVR 3000 Deluxe PCI
LEADTEK DVR3100H
A lényeg hogy legyen hardveres tömörítés, a hangot a lehető legjobb minőségbe vegye fel, a kép is a lehető legjobb minőségű legyen!
Max 18k akarok rászánni!
Ha valaki tud jobbat ezeknél kérem jelezze!
-
bazsi19
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek, tegnap vásároltam egy X3M APC100 ANALOG/ FM Radio
kártyát és egyszerűen a saját programjával(X3Mplayer) semmilyen adót nem talál meg régióba megpróbáltam a magyart és a németet is mert láttam h valakinek sikerül így, és kerestem a hivatalos oldalán de nincs frissebb verziója sem, és kábeltévém van analóg,
ha esetleg valaki tudna megoldást megköszönöm. -
Core2duo6600
veterán
válasz
_Zsolt_ #7664 üzenetére
Elsősopban a kódolt csatornák vételéhez kell.
Az, hogy a digitálisat analógra alakítja csupán szükség szerű, hogy csak ezért ne kelljen kicserélni a tv ét.
És pont a dekoder miatt nem kell nekem a kábeles és a műholdas digitális adás.
Mert azt csak 1 helyen tudom nézni, és nem tudok mondjuk HD ben felvenni a gépre. -
Reszkess
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Budapesten a 15. kerületben lakom. Szolgáltató Digi TV.
Hosszas keresés után ezt a tunert (PCTV Quatro Stick DVB-C/T 510e USB tuner) szimpatikusnak találom, de nem találtam megnyugtató infót arról, hogy működik e Windows 7 alatt is (64 bit) Gyártó honlapján van valami Win7 BETA driver, de ajánlott konfignál nem írják. Ha van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, kérem homályosítson fel. Ha van hasonló árfekvésben hasonló tudású cucc olyan tippek is érdekelnek.
Köszi
-
_Zsolt_
tag
válasz
#65675776 #7663 üzenetére
Értem köszönöm.
Azért kérdeztem, mert így egyel kevesebb STB-t kellene bérelni/venni. (A családban sok a tv..
Ezek szerint a STB nem csak arra jó, hogy analóg jelet(is) küld a tv felé (ha az nem képes digitális jelet fogadni) hanem a kódolt csatornákat is dekódolja ?!
Bocsi a lámaságomért…. -
törölt tag
válasz
_Zsolt_ #7662 üzenetére
Ha "beköti" neked a T a DVB-C-t, akkor ahhoz ad STB-ot is, nem kell külön venned.
Hogy egy DVB-C tunerkártyával tudod-e majd használni a mellékelt kódkártyát az bizony érdekes kérdés. Garantálni senki sem fogja neked, a szolgáltatók errefelé szeretik a kártyát az általuk biztosított készülékhez kötni.
Most így hirtelenjében nem rémlik, hogy lenne ilyen hibrid tuner. A DVB-C-t valamiért nagyon külön kezelik a gyártók.
-
_Zsolt_
tag
Hali mindenkinek.
Szeretnék venni egy tv-tuner kártyát.
A lényeg az, hogy jelenleg T-Home kábeltv van bekötve (analóg), de 1-2 éven belül biztos, hogy váltani fogok digitális kábel tv-re. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Ha váltok és az a szolgáltató kódolva küldi az adásokat, akkor kell vennem hozzá egy „boxot illetve valami dekódoló cuccost”?! és ha az van, akkor hogyan tudom összekötni vele úgy, hogy ne azon keljen váltogatnom a csatornákat?
Szóval egy olyan kari kellene nekem, ami tudja kezelni az analóg kábelTv-t, digitális kábelTv-t, és ha lehet akkor digitális földi sugárzást (ez az utolsó nem annyira fontos)
Emellett jó képminőség és szoftver lennének a főbb szempontok.
Az ár kb. 30 ezer-ig.A segítséget előre is köszönöm!
-
Adiking
tag
Sziasztok
Van olyan TV tuner kártya számítógéphez amin a digitális adást is keresztül lehet hozni? -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #7657 üzenetére
A szabvány egy dolog. A gyakorlat néha teljesen más.
-
-
törölt tag
válasz
Kicsi Én #7652 üzenetére
Az igénylistádnak megfelelő tunert nem fogsz venni, mert ilyen nincs.
Vagy a PC-s működésről kell lemondanod, vagy a PC nélküliről. Emellett külső hw encoderes tunerek nem nagyon léteznek napjainkban.
H.264 kódolás lehetősége alatt mit értesz?
Ilyen szinten hibrid tunert sem fogsz kapni, az egyik mindig kimarad (tipikusan a DVB-C). Venni meg olyat érdemes, amit fogni is tudsz.
-
kunberci
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy A8N-SLI deluxe alaplapom van, amiben van még egy videokártya hely (PCE16x). A kérdésem az lenne, hogy ebben a slotban működni fog egy Leadtek PxDVR 3200H PCE1x tv tuner? Segítségeteket előre is köszönöm. -
Kicsi Én
csendes tag
Hello!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen típusú TV tunert vegyek. Nem igazán értek ehhez a témához, ezért elnézést ha hülyeséget írnék.
Az utóbbi napokban elég sokat keresgéltem a neten fórumokban, és webshopokban. Hajlandó vagyok egy nagyobb összeget, 40 - 50 ezer forint
körül, kiadni érte.Találtam egy ilyet, ez egész jónak tűnik, de nem tud mindent amit szeretnék:
http://www.a4team.hu/product/view/22730Szeretném, ha a készülék ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezne - bár nem tudom, hogy létezik-e egyátalán olyan ami ezeket mind tudja
- usb külső
- hibrid
- analóg földfeszíni és kábeles adás vétele
- digitális földfeszíni és kábeles adás vétele
- számítógép nélkül is nézhető az adás
- MPEG4-es adást is tudjon venni
- HD adást képes legyen feldogozni
- hardveres kódolás
- analaóg és digitális adás felvételi lehetősége számítógépre
- távirányító
- időzített felvétel
- műsorlisták letöltése a netről
- bekapcsolja a számítógépet, ha időztett felvételre állítom, majd ki is kapcsolja, és/vagy a számítógép nélkül is felvesz műsort, pl usb-s
rackben lévő merevlemezre
- csatornák tárolása (20-30 leaglább) - automatikus és finom hangolás lehetősége
- H.264 kódolás lehetősége
- DVB-C DVB-S DVB-T van-e olyan ami mindet tudja? Ha nics akkor melyik fajtát érdemes? -
törölt tag
válasz
#46372352 #7648 üzenetére
Ajánlatot itt kaphatsz. Túl nagy választék nincs, jónak meg nem nevezném a felhozatalt.
-
HollyBoni
veterán
Üdv fórumlakók!
Valaki tudna ajánlani egy TV tuner-t 10-13 ezer forint körül?És ezek hogy működnek?Rákötöm a rendes tv antennát és ugyanúgy 3 adót tudok fogni jó minőségben?
Előre is köszi a válaszokat.
-
válasz
#65675776 #7643 üzenetére
földszint révén takarásban van, és igen arra van fordítva nagyjából az antenna. Már körbetáncoltam vele a szobát, és sehonnan nem kapok értékelhető jelet, ami nem kockásodik (TSreader-el cuntinuity errorbol van nagyon sok, azért kockásodik), ezért kérdeztem hogy tud-e valaki a nálam lévőknél erősebb szobaantennát.
-
volvos
csendes tag
Sziasztok valaki tudna segíteni?
Drivet keresek egy Philips FM1216/PH tuner kártyához windows7 alá de nem találok sehol!
Előre is köszi -
válasz
Core2duo6600 #7637 üzenetére
jó, nekem is fekete van, de nem a színe a lényeg, hanem hogy nem jön be vele semmi, csak analóg, és az se túl jól.
Mellesleg nem arról volt szó, hogy adóteljesítményt emelnek decemberben? Ez megtörtént már?
-
Balinov
titán
válasz
#65675776 #7634 üzenetére
huh, eleg borsos ara van, bar vegulis ha a hdmi-int, meg a HD kepesseget nezzuk, viszonylag jo ar/ertek aranya van..
-
Ajánljatok nekem valami izmosabb szobaantennát!
Miután lecseréltem a TV kártnyámat, az újjal épp hogy nem jönnek be a digitális adások rendesen. A régi leadtekkel még épphogy bejöttek nézhetően, csak kb 5 percenként reccsent egyet-egyet a kép vagy a hang.
Jelenleg ezzel a 2 antennával rendelkezem:
[link] és [link] egyik sem akarja az igazságot.Nézegettem direkt digitális adásra "szánt" antennákat, de nem tudom hogy megéri-e megvennem, van ezekkel valakinek valami tapasztalata?
erről például:
Philips SDV4240 -
psg5
veterán
válasz
#65675776 #7630 üzenetére
Sajnos ezt sejtettem, de ezt nem is tudtam, hogy ilyen van.
Na ez úgy tűnik befogadja a set-top boxot is, bár ahogy bogarászok utána, valamiért kimenetnek tüntetik fel a hdmi-t, de gondolom az csak elírás, ezen befele is megy a jel... Nem tudom már meg is rendeljem-e?
Köszönöm! -
Activ 28
csendes tag
Szevasztok
Tudnátok nekem mondani valamit erröl a tv-kártyárol, érdemes-e megvenni?
Pinnacle PCTV Hybrid Pro PCI tuner -
Balinov
titán
válasz
Core2duo6600 #7627 üzenetére
udv,
nem hinnem, sajnos, hogy bemenetkent is hasznalhato. jellemzoen az ATI-nak az ilyen kepessegu cuccait AIW (all-in-wonder) utotaggal lattak el, de mintha utoljara az X800 szeriabol keszult volna AIW verzio
-
psg5
veterán
válasz
Core2duo6600 #7627 üzenetére
Köszönöm.
Igen láttam, hogy van helyből ilyen monitor, de mikor vettük, úgy gondoltam, hogy majd inkáb úgy is a gépen keresztűl menjen így nem kell állandóan tv-zéshez átdugdosni.
Milyen tv tuner az amelyikben van hdmi bemenet?
Vga leírásásban nem látok arra utalót sajna, hogy bemenet is lenne egyben, egy dvi-hdmi converter van hozzá...nem tudom próbát majd megérhet-e?
-
Core2duo6600
veterán
TV tunerral biztosan megoldható, bár nem lesz olyan jó a kép, mintha a monitorban lenne a tuner (Samsungnak van olyan monitora is)
Hogy a DVI -n tud - e befelé menni, ezt meg kéne nézni a vga leírásában.
Ha adtok hozzá erre alkalmas kábelt, akkor van esély.Régebben voltak ilyan vga -k, mindkét gyártónál , lehet, hogy ma már kiment a divatból.
-
psg5
veterán
Üdv!
Van egy Samsung 22" 2243NW monitor csak d-sub bemenettel.
Van egy hd4850-es videókártya két dvi kimenettel(bár nem tudom ezen befele is jöhet -e jel, mert ha igen akkor meg is van oldva) és egy tv-out-al
Van egy set-top box (t-home) scart, hdmi, usb kimenetekkelSzeretném a set-top boxon keresztűl a monitoron nézni a tv-t.
Hogyan lehet ezt megoldani?Vagy van olyan tv-tuner amit a set-top boxal lehet összekötni?
-
Windy07
csendes tag
Sziasztok!
A DVR3100H és a 3200H között van valami érdemi különbség azon túl, hogy az egyik PCI-os a másik meg PCI-E-s?
Van egy őskori PCTV Pro-m, létezik ehhez win 7 driver? -
-
Activ 28
csendes tag
Sziasztok!
Tv-tuner kártyáty szeretnék venni, már ki is néztem egyet, csak a véleményetekre lennék kiváncsi hogy érdemes-e megvásárolni. A kiszemelt áldozat a Leadtek pxdtv2300 h. Ha esetleg tudtok valami jobbat, hasonló árban (kb 16.000 ft) irjatok. Köszi -
Core2duo6600
veterán
A hauppauge és a Leadtek termékeket szokták dicsérni.
Analógban nekem egy Hauppauge PVR 500 as van.
Elégedett vagyok vele.
A dual hybrid még nagyon új arról nem tudok mit mondani egyellőre.Más:
Egy ismerős szeretne magának DVB-C tunert digi tv-je van, és ugye azon kódolatlanul jön a digitális jel, namost, milyen DVB-C tunert ajánlotok.
-
bmwm3
tag
válasz
Core2duo6600 #7614 üzenetére
Köszi a gyors és tartalmas választ. Tudsz esetleg konkrét típust mondani, ami megbízható lenne?
-
Core2duo6600
veterán
Igen tud úgy müködni mint egy merevlemezes felvevő:
A Time shift pont ezt a célt szolgálja.
Folyamatosan rögzíti az éppen nézett adást így tudsz benne tekergetni, a Windows Media Center állandó timeshifttel dolgozik.
Analóg adásoknál nem jelent gondot a használata mellett a reklámok kivágása, digitális esetén erre még nincs megoldás.Ha a digi nél van kábeltv éd akkor nyilván azon keresztül bejönnek az analóg adások, és a digitális is, de ekkor a tunernek támogatnia kell a DVB-C ét mivel innen a forumról származó info alapján a digi jelenleg nem kódolja a digitális adásokat.
Hogy PCI vagy PCI-e ez leginkább izlés kérdése, nincs akkora adatfolyam ami bármely csatoló esetén elöny lenne - e. . .
PCI-e talán idöttállobb, de nézd meg, hogy befér-e a gépedbe, mert az alaplapgyártük néha igen kretén helyre teszik a pcie x1 es csatit.
Ha van a lapon még 1 pcie x16 os abba is lehet tenni x1 es karikat.Analóg adások esetében ha onnan akarsz felvenni akkor célszerű olyan tunert venni ami rendelkezik hardveres mpeg2 encoderrel.
-
bmwm3
tag
Sziasztok!
Win7-tel nem működik a régi tv tunerem és gondoltam szerzek egy újat. Mit ajánlotok? Ami fontos:
- PCI vagy PCIE legyen
- távirányító
- win7 alatt menjen
- a timeshift érdekelne, bár nem tudom, hogy hogyan működik ez az ilyen kártyákban. Tud úgy működni, mint egy merevlemezes dvd felvevő? (puffer, megállít, visszateker, stb?)
- Digi Tv-m van, méghozzá kábeltévé, ha ez számít
- ár max 13-14-igA Leadtek DTV1800H Hybrid PCI-t néztem, de valaki itt írta, hogy nem volt neki minden felhőtlen a Win7 használat mellett.
Mit ajánlotok?
Köszönöm szépen!
-
Core2duo6600
veterán
válasz
netmesterke #7611 üzenetére
Leadtek vagy Happauge szvsz, aztán a többiek véleményét is hallgasd meg
-
netmesterke
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #7610 üzenetére
Jó, és melyik típust és márkát? Dongle H-t?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
netmesterke #7609 üzenetére
Vegyél hybridet az jó mind a kettőhöz
-
netmesterke
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #7608 üzenetére
Értem, szal akkor valszeg felesleges nekem digitálisat kereni, a DVB-T-hez antenna kell. Erre viszont se kedvem se pénzem nincs áldozni. Tanácstalan vagyok, hogy milyen tunert vegyek...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
netmesterke #7606 üzenetére
Ha van optikai rálátás akkor van esélye, de nem sok.
Ill, nagyon nehéz megtalálni az antenna helyét.Én is probáltam egy laptophoz adottal, egyik pillanatban tökéletesd volt, fogram a levegőben, majd letettem ugyanabban az írányban és elment.
Inkább egy erősítős szobaantennával próbálkozz nálam a reptér mellett vissza kellett max ról venni az erősítést, és hirtelen bejött minden.
Tehát az sem jó ha túl van erősítve, ezekszerint a digitálisnál sem. -
bzoley
veterán
válasz
netmesterke #7606 üzenetére
A szolgáltatás tetőantennás vételhez lett kiépítve. A többi szerencse kérdése.
-
törölt tag
válasz
Norberto778 #7604 üzenetére
Nézz be a topicjába, megoldották-e már rendesen a sw problémáit.
Viktoár: Leválasztónál nem nagyon lehet mit nézni.
-
Norberto778
csendes tag
ATi Radeon Sapphire Theatrix 550
Érdemes ilyet venni használtan, főleg tévézésre használnám, win7-en hd-s 22" moncsin -
Viktoár
addikt
válasz
#65675776 #7600 üzenetére
Köszi a tippet de nem tudok senkit aki tudná nélkülözni egy próba erejéig.(A haveri körből egyedül én használok tunert) Talán még magát a coax kábelt lecserélhetném mert még az is olcsóbb megoldás lenne mint egy új kártya.Ha nem válik be akkor sem bukok nagyot.Esetleg még egy földhurok leválasztó jöhet számításba de ahhoz végképp nem értek.Nem tudom mit kell rajta figyelembe venni vásárláskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest