- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nándi82
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Hauppauge HVR-1300-as tunert. Felinstalláltam mindent ahogy kell, megkerestem a csatornákat, de a hang mindegyiknél sistereg! A Szabványt Pal-ra állítottam, próbálkoztam az audiobeállításoknál, de nem jött össze. Továbbra is sistereg. Viszont a rádió nagyon szépen szól. Mit csináljak? Hogy lehetne beállítani?
Nándi -
vizcsap
tag
Csáó!
Tudnátok ajánlani egy tv-tuner 10K körül és csak tvzésre kéne. -
Khelben
nagyúr
Üdv!
Bocs hogy nem olvasom végig az 1500 hozzászólást, de hátha valaki mond csípőből egy jót
Szóval kéne egy olcsó tv digitalizáló, amivel tvről tudok felvenni műsorokat nézhető minőségben. Nem kell se moziminőség, se tuner, semmi különlegesség.
ja és UPC Directem van, ha ez számít. -
canniball
nagyúr
''...a tuner egység ezeken a kártyákon egyformák?''
Nem.
''Nem is értem, hogy miért szokták kérdezni a fórumokon, hogy mire kell a kártya.''
A tunerek lehenek hw-sen és sw-sen rögzíteni tudók (de szép megfogalmazás). A kérdés azért szokott elhangozni, mert ha valakinek csak tv-zésre kell a tuner akkor olcsóbban kijön ha utóbbit veszi, míg ha rögzítésre is kell akkor ajánlott előbbi (persze erős gép és kevés lóvé mellett utóbbi is jó).
-
Balinov
titán
köcce,megnéztem én is otthon,és felraktam az utolsó végleges pvr-t, 3.78 asszem.viszont ott sincs audio preview funkció.Van viszont ilyen pl. a dscaler-ben,ha megnézem a phillips saa713x properties-ben,viszont szarik rá nagy ívben,hogy kikapcsolom-e vagy sem. majd ma keresek vmi registry beállítást...hátha
-
törölt tag
válasz
wassermann #1692 üzenetére
De a 3. sem tömörít hw-esen.
-
wassermann
addikt
''TV2000 XP Expert / PVR 2000 / DV2000... ...valamilyen előnye az USB-s változatnak? És hátránya?''
Az 1. nem tud hardveres tömörítést
a 2. tud
a 3.-on asszem van egy Firewire port is
Előnye az USB-snek, hogy esetleg később notebookkal is használható,
hátránya, hogy mindig drágább -
tobias
csendes tag
Sziasztok!
Tuner kártya vásárláson töröm én is a fejem ehhez kérnék segítséget tőletek.
Eddig 1 Miro tuner kártyám volt kölcsön, bizonyos csatornákat nagyon csúnyán hozott be.
Kérdésem. várható hogy egy másik kártyával szebb lesz a kép, vagy a tuner egység ezeken a kártyákon egyformák?
Igazából elsősorban rögzítésre kellene a kártya, dehát ugy nem mindegy, hogy milyen a tuner benne. Nem is értem, hogy miért szokták kérdezni a fórumokon, hogy mire kell a kártya. Mert ha rögzíteni akarok, akkor nem kell szép képe/hangja legyen a cuccnak...? Na majd elmesélitek...
Nézegettem, hogy miket ajánlotok és azt láttam, hogy pl. a Leadtek Winfast 2000 család egyes tagjait ajánljátok.
Néztem a gyártó honlapján, és számomra nem világos, hogy mi a különbség ezek között:
TV2000 XP Expert / PVR 2000 / DV2000
Nekem analóg UPC kábeltv-m van melyiket ajánljátok és miért? Van-e valamilyen előnye az USB-s változatnak? És hátránya?
Köszönettel várom a válaszokat -
K82
őstag
válasz
Balinov #1685 üzenetére
verziót bezzeg nem néztem...ez van a gyári cd-n, ma este akkor azt nézem meg
anno szedtem le újabb változatot, ami már magyarul is tudott, csak épp infarktust kaptam a kinézetétől, úgyhogy rögtön röppent is vissza a gépre az eredeti verzió, nem létszükséglet nekem a magyar nyelv megléte
nem tudom h többet tudott-e, mert nem akartam bámulni azt a csúnyaságot -
johny007
tag
válasz
#46372352 #1675 üzenetére
Hát ha csak tévézni szeretnél akkor ADS, de szertinem bánnád ha nem a Hauppuaget vennéd , igaz kicsit sokkalom érte a 34 000 Ft-ot...
Szoktak árulni belső pci-es 350-est, pár hónaposat 15 ért az megéri.. új ára 35 - 26
Apróneten láttam egy eladó példánytEgy gond van vele hogy 2004 óta a piacon van , kicsit már idősnek találom (igaz jó pár dijat megnyert) , jőhetne már valami új generáció
Még amit találtam az az Avermedia AVerTV Box9 erről jókat irnak25 körül van..
-
Balinov
titán
köcce a választ, default a legfrissebb elérhető pvr+drv-vel próbáltam,de csinálja a gyári cd-n lévő kombóval is.
Terratech support most írta hétvégén:
''Sehr geehrter Herr / Dear Mr. Balazs,
please connect the Line Out of the Cinergy 200 TV with the Line In of
your soundcard. After that please disable the Audio Preview Function and
choose your soundcard as mixer and Line In as source.
MfG / Best regards,
Hai Sanh Lu
TerraTec Team
TerraTec Electronic GmbH
Herrenpfad 38
D-41334 Nettetal
Tel:+49-2157-817914
Fax:+49-2157-817922
http://www.terratec.com''
ebből minden világos,csak a ''disable Audio preview funksön'' nem,az hol lehet,mert nemnagyontalálkoztam még ilyenne. -
lkadar
tag
Udv mindenkinek!
Proba kepen vettem egy Club-3D ZAP-TV-1101-et (18000 brutto). Haaaaat... szerintem megeri a penzet (kulonosen a kistesoja a 1001 vegu (12000 brutto, es csak abban kulonboznek, hogy csak a meghajtokat mellekelik hozza)). A hozza adott szoftverkorites boseges, csak a PowerCinema-t kell elfelejteni (bun lassu es meg sz@r is). Ja... a legfontosabbat majdnem elfelejtettem leirni: Hardveres MPEG kodolas!!!!! (max bitrate 15Mbit/s, VBR/CBR, stb... CX25843 AV decoder (NTSC/PAL/SECAM) + CX23416 hw mpeg encoder).
A ChrisTV egybol felismerte, es hibatlanul mukodik is. Linux alatt a MythTV-t probaltam, es azzal is tokeletes. Az ivtv meghajto is felismerte szepen (Yuan PG600-asnak, es ezen meg csodalkozni sem kell, hiszen ez a kartya egy az egyben megegyezik vele).
Ha valakinek nem kell a sok szoftver, amit hozzaadnak, illetve mar van ChrisTV-je, akkor ar/ertek bajnok lehet nala a Club-3D ZAP-tV-1001!
Udv.: lkadar. -
Balinov
titán
Elnézést az off-ért,de akinek Terratec Cinergy TV200 PCI-s tunerja van és a gyári pvr-t használja az nem szaladt bele olyanba,hogy akármit csinál a cinergy tv programban (csativáltás,felbontásállítás,akármi) akkor a Master volume-t elnémítja. nem a line-in-t,hanem a master-t.
Idegesítő probléma,és nem lelem a megoldását. (bár ma épp írtam ezügyben a terratec-nek). WinDVR,UVS6SE DVD,iuvcr,satöbbi az okés. -
johny007
tag
válasz
Daudi Baldr #1661 üzenetére
szia , én is ilyen kártyával szemezgetek , azt mondják még az hauppauge és az avermedia kártyáknak szép a képe a tőbbit el kell felejteni
-
Daudi Baldr
tag
Vettem 1 Pinnacle 50i-s kártyát...A szoftvere lassú (athlon 64 konfig..), a sport 1-2őt lehetetlen egyszerre beállítani-akinek sikerült úgy behozni, hogy mellette minden csatorna menjen-GRAT
! Visszavittem és ráfizettem 1500-at 1 Leadtek Winfast TV2000 XP-re...Ez gyorsabb is, mindent be lehet állítani-iszonyat fasza! Mindenkinek csak ajánlani tudom..de pinnacle-t ne vegyetek!
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Kiralybali #1656 üzenetére
Az alap VirtualDub nem, a VirtualDubMod igen. A TMPGEnc szintén alkalmazható erre a célra.
-
bucika
tag
A #1635 & #1638 -as hozzászólásomat plíz méltassátok elolvasásra! Mindenképpen szükségem van infóra a kártyákról! Sűrgős lenne!
-
Kiralybali
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, és szerencsére még a vélemyének is egy közös irányba mutatnak
A minőség mennyiség kérdésére csak röviden annyit reagálnék, hogy fogalmam sem volt, hogy milyen formátumbeli felvétel mekkora fájlméretet eredményez. Voltak rémképeim, hogy egy 5-10 perces felvétel Gigákat eszik meg, mert ekkor egy film felvétele közel lehetetlenné válna. A 6-8 Gb 2 órás műsoréert teljesen korrekt.
Még egy kérdés. Az Mpeg2-ben rögzített adás később milyen eszközzel kódolható esetleg divx-be? VirtualDub megeszi inputnak az mpeg2-őt?
Üdv. -
torrente74
tag
válasz
Kiralybali #1652 üzenetére
Leadtek winfast tv2000 xp
Szerintem árban és minőségben mindenképpen ez a tuti!!! -
bzoley
veterán
válasz
Ahogy az előttem szóló is mondta.
És nekem van is egy fölösleges
Viszont ez a kettő nagyon nehezen egyeztethető össze:
- Minőségben legyen elfogadható, azaz pl egy focimeccs, vagy egy akciódús film ne elmosódott kockásodott masszaként jelenjen meg.
- A felvételkor egy pár perces film ne egyen meg egyből egy teljes winyót, azaz nem ártana, ha tudna tömöríteni. Divx?
Nálam egy kétórás film kb. 6-8gb -szándékosan- (mpeg2-768*576), de külöbség nincs a live adáshoz képest.
Divx-ben lehet lejjebb tolni kicsit(2-4gb), de nem ajánlott és a gépet is eszi felvételkor.
Ha egy felvételre később is szükség lehet, akkor inkább utólag érdemes kisebbre tömöríteni. -
wassermann
addikt
válasz
Erre a gépre, bármi jó, mert elég ízmos - de íme a legnépszerűbb jó kártya
(van is totyikja)
Leadtek winfast tv2000 xp expert stereo -
Kiralybali
tag
1-200 hozzászólásig visszamenve nem alakult ki bennem elég letisztult kép arról, hogy az igényeimnek milyen TV tuner kártya lenne a megfelelő...
Sajnos sok időn nincs a teljesen alapos utánajárásnak, így feltennék egy igen gyakori, és amatőr kérdést. Az alábbi igényeknek milyen kártyák felelnek meg?
- TV koax kábelen jönne az adás (UPC) amit alapvetően nézni, de olykor felvenni is szertnék.
- Minőségben legyen elfogadható, azaz pl egy focimeccs, vagy egy akciódús film ne elmosódott kockásodott masszaként jelenjen meg.
- A felvételkor egy pár perces film ne egyen meg egyből egy teljes winyót, azaz nem ártana, ha tudna tömöríteni. Divx?
- Teletex jó lenne.
- Távirányító sem baj ha van, de nem kritikus elem.
- 20K fölé ne nagyon menjen az ára.
- Legyen hozzá minden, ami a telepítéséhez és megfelelő használatához kell, azaz ne kelljen napokat vadászni a neten/fórumokon, hogy működésbe kezdjen.
- AMD Athlon 3000-ren futna, XP oprendszeren.
A segítséget előre is köszönöm. -
bucika
tag
UP!! #1635 & #1638
Daa-Raa ránéznél ezekre a hsz-ekre?Segítség kéne és főleg tanács miként oldjam meg a dilemmám!
-
törölt tag
válasz
burgatshow #1648 üzenetére
Akkor kombinált digitális/analóg tunert kell venned. A Pinnacle-ektől viszont óvnálak, hacsak nem akarsz mindenképpen más programot használni, mint a gyári. SW-t meg semmit nem ad hozzá a Pinnacle. Egy Leadtek-kel sokkal jobban jársz.
-
Dufresne
addikt
válasz
burgatshow #1648 üzenetére
Monjd árhatárt és akkor könnyebb megmondani mit érdemes szvsz
-
x_o_n
veterán
válasz
burgatshow #1646 üzenetére
pinnacle pctv stereo xm (5,5e)szerintem ennél jobbat ilyen árban nem lelsz
-
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy mivel gyakran gépezek tv nézés közben, (vagy tv-zek gépezés közben?) hogy néha már kellemetlen a nyakamnak.
Szóval szeretnék a jövőben valamikor valami tv-tunert vásárolni a gépembe. A kérdés, mit tudtok ajánlani nekem erre a célra? -
bucika
tag
válasz
wassermann #1644 üzenetére
Thx magestro! Majd azért még uppogok húsvét után is!
-
wassermann
addikt
-
bucika
tag
UP!! #1635 & #1638
-
bucika
tag
UP!! #1635 & #1638
[Szerkesztve] -
bucika
tag
Ismeri valaki ezt a TV tunert?
[link]
Milyen tapasztalataitok vannak az USB-s tunerekkel? -
zsobatim
csendes tag
Sziasztok,
egy szőke nő kér segítséget a szőke kislánya részére !
MSI TV@nywhere tv kártya van a gyerek gépében, de nincs hozzá magyar nyelvű leírásunk, így csak kínlódunk vele napok óta. Kérlek benneteket, ha valaki tud segítsen leírást szerezni.
Köszi -
bucika
tag
Üdv !
Szeretnék venni TV-tunert! Böngészve a hozzászólásokat nem tudom eldönteni nekem melyik lenne jó!
Mihez is kellene:
- Csillagpontos rendszer, a házba csak koax kábel van benn
- Pesten is használnom kéne, UPC lenne a szolgáltató
- Szeretnék vele rögzíteni, nem lenne rossz hardveres enkóder, de nem akarok 30e HUF-ot otthagyni érte, olyan 10e-20e HUF amit rászánnék
- Jó képminőség, megbízható, sok más program is támgassa(Dscaler, és társai)
- Felvenni is szeretnék vele! 3000+ amd 64, 1GB ram - szal nem kicsi a gép
ezen feltételek mellett milyen kártyát ajánlanátok? A Leadtek WinFast PVR2000 és a Leadtek WinFast TV 2000XP Expert között vacilálok. Nyitott vagyok minden gyártóra! -
Vagyok
senior tag
A #1620 melyik kártya???
-
damem
csendes tag
Van divx-be hardveresen rögzitő egység kb - 45ezer ft USB-s nálunk is beszerezhető , sajnos atipusát nem tudom (de számtech újságban már volt róla leirás)
az Angliában használt digitális tunerek egy része nem tudja a magyar szabványt (modulációt)
A DVB-T -> terrestial = földi sugárzás szabvány
DVB-S -> satellit = műholdas szabvány
DVB-C -> cable = kábeles szabvány
az összes modulációs módok kombinációja kb. 45 féle lehet !!!
a legjellelemzőbb az egymás melletti sűrű sokvivős
hibajavitás ..... FFT .... Vivőnként QAM 16 vagy 64 vagy FM .... stb
vivők száma , az angliában használ digitális tunerek egy része nem tudja a magyar szabványt
mert sok adó ugyanazt a csatornát használja nagy területen
vagy egymást nem zavaró külön tartalmú adások miatt
egyfajta leirás az Antenna hungáriánál megtalálható
Általános tv driver ha éppen működik : DScaler
demvás hasonló is van a sourceforge.net-en
[Szerkesztve] -
dchard
veterán
Hali!
Most szándékozom TV tunert venni.
Amire kell: TV nézés (), de fontos a felvételi képességei is, ezért egy hardware-es kóderrel felszerelt kártyát szeretnék.
Több tuner is járt már nálam tesztelésen, de eddig megnyugtatóan csak a Hauppaugge PVR-150-es teljesített:
A gyári (CD) driverekkel és softwarerekkel próbáltam, a következő eredménnyel:
Már az adók automatikus hangolásánál hatalmas meglepetés volt, hogy az összes(!) adót tökéletes hang és képminőségben be tudta állítani, úgyhogy rám csak a rendszerezés maradt. Nem volt zizis, nem recsegett a hang, nem volt hullámos, stb.
A csatornaváltás kb. ~2másodpercet vesz igénybe.
Hardware-es képességei: MPEG-2 -t nyom ki magából a kártya, abból 12Mbit/s a maximális sávszél. A hangot is hardware kódolja. Ilyen 12Megabit/s-os felvételnél kb. 10-12%-os prociterhelést mértem, és teljesen simán lehetett a felvétel mellett még TV-t is nézni, vagy mást csinálni. Rádió tuner nincs rajta, minden más + tökéletesen működő távirányító viszont igen.
Gyakrolatilag az első olyan kártya, amire azt tudom mondani, hogy megéri az árát, ami olyan bruttó 20k körül van. (egy picit sok, de a hibátlan működésért és a képminőségért szerintem megéri).
Szóval a saját tesztjeim alapján őt néztem ki, úgyhogy ha senkinek nincs nyomós ellenérve, vagy negatív tapasztalata, akkor ezt fogom beszerezni.
Üdv:
Dchard -
.:ZS:.
senior tag
Jó reggelt!
Van egy leadtek winfast 2000xp deluxe tunerem és elég érdekes csíkokat produkál a képbe és az a vicces ha kihúzom a kábelt ezek a csíkok benne vannak a hangyás alapban is a boltba meg nem veszik vissza mert vmi űber erősítőt használnak és állítólag náluk nincs semmi baja(az a bizonyos M-betűs cég). Mit tudnék ezzel csinálni hogy eltűnjenek azok a csíkok? ja és más gépben, erősítővel is ki lett próbálva és ott is ezt csinálta. pls help ha lehet -
Tas
tag
Kosz skacok! Beujitok egy ilyen olcso csodat...
-
K82
őstag
válasz
Balinov #1619 üzenetére
Szia!
Lassan másfél éve működik egy ilyen kártya nálam. Mivel TV-m nincs (ill. minek?), pc-n nézem az adást (már amit egy egyszerű szobaantennával fogni lehet), plusz rá van kötve egy Samsung házimozi is. A távirányító különösebben nem hiányzik, éljen a cordless egér és billentyűzet
Az adókat egész szépen befogja, még egy egyszerű huzalantennával is.
Rögzíteni nem nagyon szoktam, egy-két próbát tettem, azok is elfogadható minőségűek voltak (nem volt türelmem a kodeket állítgatni). -
Vagyok
senior tag
Sziasztok. Ki tudja, hogy ez melyik Hauppauge kártya?
[link]
Drivert honnan tudok tölteni? Az a helyzet, hogy ezt így kaptam minden nélkül. -
Tas
tag
Udv! Hugom 700as gepebe kellen egy uj TV tuner a leheto legolcsobban. Az elozo kartya antenna csatlakozoja a takaritas aldozata lett (ertsd: letort es mar unom folyton forrasztani). Pinnacle Studio PCTV Stereo XE-t neztem ki (occso
), de ehhez 1,8as gepet irnak. A sima TVhez kell ennyi kakao? Vkinek van tapasztalata? A vegen meg kenytelen leszek megvenni a 1,5X dragabb Leadteket.
-
Mukk
tag
hali, van egy Terratec Cinregy 600-asom, de a távirányító nem akaródzik működni, nem tudja vki, hogy mi lehet a gond?
Thx
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
sziasztok, Terratec Cinergy 200 PCI ről mi a véleményetek?
-
Egon
nagyúr
A különbség nagy vonalakban a következő. Az RM-ben nics rádió, az FM-ben nincs távirányító, a Deluxe mindkettővel bír, míg az Expert (ahogy fentebb írták) jobb minőségű képet ad + van hozzá valami plusz szerkesztőprogi is talán. A Leadtek honlapján egész korrekt táblázatokban vannak összefoglalva a fícsörök.
Amúgy szvsz drága helyen nézed: az Expert fogható már olyan bruttó 12-13K körül, míg az RM olyan 7-8K-tól megy fölfelé. -
szabey
csendes tag
hi
tudna vki segiteni hogy mier lehet hogy recseg-ropog a hang/kicsit szemcses a kep? /pinnacle pctv 110i/ -
netferry
csendes tag
Leadtek Winfast TV2000 XP Remote vagy Pinnacle PCTV Stereo XE?Felmerült bennem ez a kérdés olcsó tunerkártya vétel előtt.Legfontosabb lenne a jó képminőség.Digitalizálni nem akarok vele, ahhoz inkább egy olyan kártyát vennék.
Ja és a Pinnacle-höz van win98se driver?
Thx.
Ferry -
mfranky
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 6000 notebook-om, kaptam USA-ból, azóta kicsit raktam hozzá itthon is alkatrészeket.
Mivel foci mániás vagyok, nem akarok lemaradni egy meccsről sem, lehet, hogy befektetnék egy PCMCIA TV tunerre.
Ki is néztem egy Hybrid Tuner kártyát, de egy mondat a honlapukon elbizonytalanított:
This requires PCMCIA slot that supplies 1A standard power output
Van a laptopon PCMCIA kártya hely, de ez az 1A standard power output, ez mit takar???
Megfelelően fog működni vele? -
Integra
titán
válasz
wassermann #1611 üzenetére
már megyek, is köszi!
-
Integra
titán
válasz
wassermann #1608 üzenetére
jaj igen ami még eszembe jutott.
fm rádiók.
ez is kell, fontos.
ez az fm rádiózás a gyakorlatban hogy néz ki?
bekell kapcsolni hozzá a gépet?
vannak barebone gépek amiknek az elejében már lcd panel van beépítve, amit én néztem, aspire qpack ház, ott nincsen, de ettől függetlenül talán működik
vagy szimplán elkell indítani a gépet hozzá? -
Integra
titán
válasz
wassermann #1608 üzenetére
egy kábelen jön le mindkettő, de lent szét vannak választva újra egy T elosztóval.
úgyhogy az lnb megy az lnb bemenetbe, és a hagyományos tv bemenetbe meg az.
ha tehetném egy technisat skystar1 digitális műholdkártyát raknék be, de 75 rugó,... pedig ez a legjobb kütyü. -
wassermann
addikt
válasz
Integra #1607 üzenetére
- 1. Ha a földi antenna és a műholdtányér kábele is a műholdvevőbe megy és onnan egy koax jön csak tovább (fel vannak fűzve) akkor egy sima sztereó TV-kártya (pl.Leadtek Winfast 2000 Expert) megoldja a feladatot. - egyet viszont tudnod kell, a műholdvevőt nem fogja tudni átkapcsolni.
- 2. A műholdról jövő cuccokat is kapcsolgatni csak egy combó kártya tudja, asszem a Terratec-nek van ilyen.
- 3. Ha nem találsz akkor viszont egy TV-kártya + egy műhold kártya kell, de ezekre így külön külön más-más program kell majd, nem lesz igazán kényelmes! -
Integra
titán
hi, nappaliba szeretnék egy komolyabb darab multimédia pc-t összedobni.
először egy ati x1800xl aiw-ben gondolkodtam, de aztán azon agyaltam, hogy tök felesleges nekem, mert nem játékra kell, hanem tv, műhold és rádió adás fogadására, illetve felvételre és az ezekhez kapcsolódó dolgokra. vagyis a brutál grafikai teljesítmény felesleges, meg aztán nem plazma van a falon, sima 72 centis samsung biovision tvről van szó.
amire pontosan kell. családi ház lévén, van ugye a 3 földi magyar csatorna és van egy műhold am, annak a beltérije. ezeket kell rádugnom, hogy ezekről feltudjak venni bármikor. illetve fm rádiókat képes legyen venni.
ami nagyon fontos hogy minőségi cucc legyen, nem akarok azzal szenvedni hogy ez meg az szar, nincsen szolgáltatás, ócska minőség, akadozik, etc etc...
mit ajánlotok? -
Raga
senior tag
Sziasztok!
Én is kártyát szeretnék venni.
Árban maximum 10 ezer amit rászánok, de azt sem bánom ha csa 5 ezer.
Nekem legfőképpen felvételre kéne.
Főleg a Viast History és a Discovery műsorait szeretném rögzíteni.
Tehát mit ajánlotok.
Két haverom is most vett karit, ilyen nevesincset asszem.
Mintha az egyik Hama lenne, de nem tuti.
Szóval mindkettőnél a régiókód csak németen ment a kép+hang.
Ez mindegyiknél így van?
Felvenni egyik sem tudott vele rendesen, 2-3 mp után abbahagyta a koma.
De sztem csak ők a lámák.
Vagy ez általános noname kariknál? -
D4v3
őstag
Ok, akkor elég a sima is. Köszönöm a válaszaitokat.
-
törölt tag
A dekóder chip és emiatt a PCB. A nem Expert-eken BT878(A), míg az Expert-en CX8288x van. Utóbbi chip jobb minőséget ad, ami főleg a 10 bites felbontásnak köszönhető (a BT878(A) 8 bites). Emellett felszereltségben vannak eltérések.
Ha csak nézni akarod, akkor elég az RM is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest