Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmaro
csendes tag
Nekem volt LG 3K tv-m láttam amit láttam a +W számit a felbontás méretében mert ahol a fehér W világító ott nem tud még jeleníteni 25% lop el a 3840-böl. ez a én véleményem de ha egymás mellé teszene a LG RGBW látni fogod bármely más márkával osszerakapod nem kötelező Panasonical
Szerény véleményem szerint 2017 év az alábbi márka sorrendben alakulna:
Panasonic, Sony,Samsung,PhilipsLG.
[ Szerkesztve ]
-
kmaro
csendes tag
válasz tylerhun #15292 üzenetére
Eddig ha a Panasonic kiszolgáltat és elégedett vagy én újból egy panát vennék pl ex700 vagy ex600 át.
Amúgy tudtad ?:
Annyi a LG nem 4k csak 3K írd be a google-ba LG RGBW olvasd el. Nem az alap 3 szint használa R=Red piros G=Green zöld B= Blue kék ez lenne a RGB minden gyártó ezt használja kivétel az LG.
Az összes LG-k RGB+W azaz W=White fehér semmit nem tud a fehér megjeleniteni csak világítani így spórolnak az áramon így lesz a LG!A+ A panasonic meg A.
És ezért a (W) nem lesz 3840x2160 csak 2880x2160 azaz 3K ezzel nem farmolni akarok vagy mi... szép a 3K-s tv is nekem is volt LG 3K tv-m 6207-es és tényleg szép volt a képe csak zavart a 3K meg azért egy valós 4k adaton látszik azért 3K bőven de 4k alatt nem veszed eszre.
Meg inkább xbox one s UHD felvonásban homályos egy kicsit a 2880x2160 felbontás végett.De 140k 4k tv-tol ne varj csodát max panasonic ex780-felfelé vagy VA panel legyen és Edge led.
[ Szerkesztve ]
-
kmaro
csendes tag
válasz Oszi90 #15213 üzenetére
Jól teszed én csak a 6 éves fiam és a 1 éves kislány végett nem vettem sony-t mert ha össze törikell VD nem 400k-500k bukok csak 200k előtte Samsung volt nem a legjobb de legalább full HD VA panel Edge led 50hrz de az kevés meg a 60hrz is kevés a 100hrz lenne a tuti de nem kockázatatam.
Vettem egy panasonic 4k tx49ex600e 140k ért.
5 év garival. Ami sajnos kissé felhősre síkeredett de ez nem márka függő mindenhol van felhős jelenség. Jövőhéten viszem gariztatni.[ Szerkesztve ]
-
kmaro
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest