- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
radir01
tag
válasz
gabika0013 #75755 üzenetére
Felesleges szerintem a plus gari! Alapból kapsz 3évet. Plusz itt megpróbálhatod beregisztrálni így ha elfogadják (úgy olvastam h magyar címmel számlával is elszokták) a visszaigazolásra még én is várok, azt írtak 30napon belül emailben visszaigazolják!
https://tcl-promotion.com/sk/
Próbáld meg te is, itt olvastam fórumon még pár napja volt akinek sikerült! -
radir01
tag
válasz
gabika0013 #75753 üzenetére
Normális mivel alapból be van kapcsolva a gyorsindítás opció, így ha a tv-t ténylegesen nem is használod (ki van kapcsolva) az üzemórát akkor is számolja!
-
radir01
tag
Kihúztam az áram kábeltét hagytam kb negyed órát, most úgy néz ki magához tért gond nélkül újra működik. Mondjuk ettől függetlenül nem valami bíztató ami történt.
-
radir01
tag
1 hete használok egy Tcl 65c839 es tv-t eddig minden rendben volt vele. Most viszont Ps5 játék közben gondolt egyet és magától kikapcsolt, kattanó hang jött a táptól ahogy máskor is mikor én kapcsolom ki. Viszont most magától történt de azóta se kép se hang és a kis led sem világít az elején. Szerintetek elképzelhető h kifogtam egy táp hibásat? Küldhetem is vissza garanciáztatni?
Az akkor nagyon szuper lessz h ha az ünnepek alatt nem lessz tv.
-
radir01
tag
válasz
Szotyi222 #74555 üzenetére
Nem tudom nem tartom valószínűnek h mostanában ennél sokkal kedvezőbb áron lehetne majd. Ha abból indulok ki h a tavalyi model (65c825) elődje utolsó kivezető ára se ment 400alá de inkább 420 nem tűnik reálisnak h az idei modelt ennél olcsóbban oda adnák majd. Jó tudom BF napján egy hete kb volt reggel kerek 400k de úgy tudom kb pár perc alatt el is fogyott az a pár darab. Én most úgy vagyok vele h mivel 2 hónapja nézegetem h mit vegyek és elsősorban ennek a 65c835 (9) nek a leárazására vártam.... ez a 430 nekem már elég kedvező ár ahhoz h gyorsan meg is rendeltem úgy egy órája. Ha meg várok még h hátha karácsonyig még engednek talán belőle 10-20k -t aztán közben mégsem majd újra felviszik 500ra az árát akkor foghattam volna a fejemet h miért nem renseltem be 430k áron.
-
radir01
tag
válasz
nagymolnar #74545 üzenetére
Köszi az infót! Berendelve!
Brave_86
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged