- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Busterftw #46010 üzenetére
a monitort 40-50 centirol bamulod, a tv-t a tobbszoroserol, persze hogy nem fogod latni a pixeleket. 55" elott ulok monitorkent hasznalva, (kb masfel meterre) es muszaj felnagyitanom a desktopot, mert a betuket is csak eroltetve latom, nemhogy a pixeleket...saccra 70" lenne az ahol nem kellene nagyitanom, de lehet 75 lesz az igazi.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Busterftw #12739 üzenetére
Őszintén szólva először úgy voltam vele, hogy elég lesz a 32" is
.... aztán kiméregetve, meg élőben összehasonlítva azt mondtam, hogy na jó rakjunk rá még 10"-t
.
Csak a bútorunk elég minimál lesz (kb. ilyen, csak más színkombináció) így azt sem szeretném, ha túl hangsúlyos lenne a TV .... sok helyen látom, hogy beraknak egy kis nappaliba egy hatalmas TV-t ami szerintem baromi ronda és nyomasztó tud lenni.De szerinted egy kb 3,5 méter széles szobában mi lenne az optimális képátló (tudom egyes leírások alapján, ide már akár 55" is jó lenne, de szerintem az már brutál nagy .... persze ha mozi élményt nézzük, biztos jó, de más szempontból hatalmas)? nézegettem már 49" környéki TV-t is, csak azokat ránézésből nagynak ítéltem meg, de értem mit mondasz és lehet, hogy velem is ez lesz, ha 40-43"-nál maradok.
Nah az utolsó két kommentet nem is olvastam, mielőtt írtam ... és ez a bajom, sok helyen ezt olvasom, hogy 3 méterre már kell az 55" ..... de b@sszus egy 3,5*5 (vagy hallal együtt 7) méteres szobába berakok egy több mint 1,5 méter széles TV-t, az szerintem drabális
-
törölt tag
válasz
Busterftw #12714 üzenetére
no hablas espanol
, ennyit tudok spanyolul.
Igen az 55UJ651V jobb lesz annyiért. Újabb és magasabb kategória. Egyébként ha va panelre vágynál ez az 58UH635V is elég jó "kis" tv. Itthon ez egy kedvelt modell volt, az 50-es változatot sokan vették, de már sajnos nem kapható.
adp A Smart tévék egy kicsivel jobb minőségűek a nagyobb tudás mellett. Jó hogy mondod, mert ha kellene Jack aljzat, akkor megint gond van, mert sajnálatos módon az nincs ezeken, ezért hangot a tévéből csak optikai csatlakozóval lehet, már amelyiknek van, és kell hozzá + ba egy DAC optikai-RCA átalakító is.
Akkor inkább keresünk olcsóbb megoldásként egy fejhallgató csatlakozósat,[link] -
törölt tag
válasz
Busterftw #12711 üzenetére
Attól is függ, hogy mire kell és milyen felbontású anyagokhoz. Sok-sok nappali tévézés, vagy csak néha 1-2 film a sötétben. Melyik üzletből vennéd és milyen tv volt eddig?
adp Tudja az mkv-t, meg a többi is, pl a 43LH541V, vagy a 43LH570V[link], utóbbi még optikai hangkimenetet, és dts hangot is tud. Nem szokott ezeknél bekrepálni az OS.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest