Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mateo321

csendes tag

Sziasztok, tévé vásárlásra adtam a fejem egy jó sokáig használt Samsung UE40KU6000 után. Lentebb írtam hogy most milyen igények lennének, előre is köszi a segítséget.

1. Tévére szánt összeg, forintban?
    Maximum 300 ezer forintot szánnék rá
    2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
    Elsősorban játékra, szóval jó lenne ha tudna 100Hz-et, bár lehet hogy az ebben az árkategóriában nem kivitelezhető.
    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
    Általában kb. két méterről nézzük, és egy 50 de inkább 55 colosra gondoltam.
    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
    Sötét szoba, éjjel nappal
    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
    Teljesen szemből, ketten vagy max hárman nézzük.
    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
    Netflix jó ha van, de PC-hez lenne kötve a TV tehát ez annyira nem lényeg.
    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
    Mivel PChez lenne, itt sincs semmi komolyabb igény, ha HDMI van az már jó :D
    8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
    Én a kicsit szélesebb középső talpakat preferálom
    9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
    LG vagy Samsung
    10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
    Nuku
    11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
    Csak új

• mateo321

csendes tag

Sziasztok!

Egy új tv-t szeretnék venni, de semmi tapasztalatom ilyen téren. :D

Maximum 70 ezer ft-ot költenék rá, méretét tekintve 80 cm körül kéne. Full HD-t szeretnék, (nemtudom hogy egyáltalán sugároz-e a digi nekünk full hd adást) letöltött filmek szempontjából mindenképp érdemes lenne.
    Gondolom a legtöbb mai tv-n már van usb port, de tudnék vele bluetooth fülest használni a tv-hez?
    Én egy LG 32LH510B-t néztem ki árukeresőn, az ottani vélemények szerint egész jó, de inkább az itteni emberekre hallgatnék. :D
    Előre is köszi a választ!

Új hozzászólás Aktív témák