-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz
neight #42797 üzenetére
Sziasztok.
Ezekkel a Sony tv-kkel kapcsolatban, bár igazából általánosságban lenne egy Androidos kérdésem. Elsőre lehet furcsának fog tűnni de remélem értitek a logikámat.
Szóval azt szeretném tudni, hogy a tv kikapcsolásakor az Android leáll teljesen, vagy csak valami standby üzemmódba kerül, ahol még fut a háttérben valamilyem szinten?
Azért kérdezem, mert én nem szívesen hagynám a tv-t standby módban, felesleges órákon át fogyasztania az áramot (még ha nem is nagy mértékben), szóval mondjuk egy esti használat után következő estig áramtalanítanám a tv-t, amíg nem használom. Okozna ez bármi problémát az androidos tv-nek? Vagy leáll teljesen a rendszer és simán kikapcsolhatnám az elosztón az áramot?
-
AL
addikt
válasz
borand #42796 üzenetére
Szia. Jobbat nem tudok, mert a Samuk szerintem gyengébbek, az LG pedig IPS.
Ami jobb, mert 100 Hz, az a Samsung 55RU8002 és a Q60, de ezek 50 ezerrel drágábbak .
Ebben az ársávban ez a Sony jó készülék ( VA, direct led, magas kontraszt ,nem android ) . Most az MM ben is 150 ezer. Nem ismerek hasonló áron jobbat.
A + 3 év garancia vásárlása ehhez is ( minden tévéhez ) ajánlott. Üdv. -
nightmare13
őstag
válasz
Scarletiel #42781 üzenetére
A Roku szeriat itthon hiaba varod, ha jol emlekszem a Roku EU-s szabalyokat sert igy nem engedelyezik az itteni terjeszteset. Persze attol meg hasonlo tudasu keszulekeket adhatnanak itt is, de USA-hoz kepest Europa nem az igazi TVs kultura
-
neight
csendes tag
Sziasztok!
Sony topicban már feltettem a kérdést, de hátha itt hamarabb kapok rá választ.
Esetleg valami más ami jobban megéri T-nél ilyen 100k környékén?
előre is köszi. -
borand
aktív tag
Szia, ársávban és méretben maradva, de a többi kritériumot nem nézve még miket tudnál ajánlani 55-ös méretben? Bár talán az edigitalnál most a 149k-ért a 7096 best deal lehet, ha jól sejtem. IPS panel nem játszik a feketék miatt, illetve kvázi csak szemből lenne nézve a TV.
-
Aaron14
őstag
Köszi a válaszod!
Közben gondolkoztam a TV kérdésen és bővíteném az összeget olyan 200.000 Ft-ra és 49"-es méret helyett 55"-re. A többi elvárás maradna:
- VA panel
- lehetőleg Sony háza táján szeretnék maradnia
- Android
- AirPlay
Most Sony KD-55XF7596 van itthon. Ezzel maximálisan meg vagyok elégedve, szóval ha ehhez hasonló lenne VA panellel, az megfelelő lenne számomra. -
kiralytom
aktív tag
Köszönöm. A kérdés után elkezdtem olvasgatni a HDR gyakorlatias magyarázatát. Most még annak a funkciónak keresem a nevét és definícióját amely a fájlmegosztást teszi lehetővé a tv készülék és a laptop között pl. hogy ne kelljen pendizgetni, másolgatni. Talán a DLNA de keresek, olvasok hogy igazán jól választhassak az igényeimnek megfelelően.
-
AL
addikt
válasz
golfvariant #42780 üzenetére
Szia . A 9005 - ös VA paneles lehet, hogy nem szemből nézted azért tűnt fakónak ( vagy csak a más beállítások miatt ) . Az biztos, hogy az LG színei másak, erősebbek, mint a Sonyé.
Ha az LG tetszik, akkor nézd meg az SM9010 , 9800 - as készülékeket, hátha az jobban tetszik ( IPS paneles, 100 Hz ). Üdv. -
umfrider
senior tag
Hali
Csináltam tesztet a SHARP-ról, hova érdemes feltöltenem, ahol 4K-ba fel tudom tenni? -
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper #42747 üzenetére
Erre valaki?
Samsung 4K TV-k input lagja mennyire vészes PC-s játékok tekintetében? 55col körüli TV esetén
-
AL
addikt
válasz
kiralytom #42774 üzenetére
Szia ! A mostani 4K tévéknél szinte mindegyik HDR képes, de ez is olyan mint a többi tulajdonság, egyiknél gyengébb, a másiknál jobb.
Szerintem választásnál elsősorban az általad nézett műsorforrás képének tökéletességét próbáld ellenőrizni ( TV műsor, letöltött filmek, sport, stb ) .
Ahány tévét kipróbálsz, megnézel annyiféle lesz a HDR minősége is, ugyanúgy, mint a kép és hangminőség.
Szinte csak a 300 - 400 ezer körüli tévénél mondható jónak a HDR minősége.
Még a drágább készülékek vásárlói közül is többen panaszkodnak, hogy láttak már jobbat is.
HDR filmek a Youtuben is vannak ( de néha csak rá van írva és nem az ).
Ha HDR minőséget érzékel a TV, akkor automatikusan az arra célra beállított képbeállításra kapcsol és automatikusan, vagy gombnyomásra kiírja, hogy HDR .
Ha a google keresőbe beíród, hogy HDR néhány cikk leírja a jelentését : [link] , [link]
Üdv. -
Scarletiel
senior tag
válasz
Medocsabi #42784 üzenetére
Hát ha jól tudom akkor tesztek szerint a HDR tartalmaknál a Real Scene Peak Brightness-t kell nézni és ott jó ha 500 felett van.
Például itt van az LG UM8070-es tv. Azt hiszem ez a nagyobb erősebb tesója annak amit vettél, de ebben nem vagyok biztos.
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/um8070
Itt is láthatod, hogy a peak brightness 200-300 körül van HDR esetében is és ezt le is pontozták, mert ugyan tudja fogadni a jelet, de a legvilágosabb és a legsötétebb pont között nem lesz akkora külömbség mintha 500 jobb esetbe 1000 nit körül lenne. Magyarul azok a vizuális dolgok amik miatt a HDR-nek értelme lenne nem jelennek meg olyan látványosan a képernyőn. Sajnos jobban nem tudom elmagyarázni a kevés tudásommal. -
Ri-Go_HUN
újonc
Sziasztok, szeretném lecserélni a 2016 végén vett 1080p Sony TV-met, ehhez szeretnék ötleteket kérni tőletek. Nagyon szeretem a jelenlegi TV-met, de mivel most van lehetőségem rá, valamint az új konzolgeneráció is a kanyarban van, ezért szeretném lecserélni egy szebb-jobb, a lehetőségekhez képest future-proof 4K készülékre.
Amit tudni kell: a szobám kicsi, ezért a helyhiány és kényelmi szempontok miatt mindenképp a falra akarom szereltetni, valamint szintén a kis hely miatt 49-55 inch méretet szeretnék (ha egyáltalán befér az 55 inch... le kell majd mérnem). Az ablak pont arra a falra néz, ahol a TV helye van, szóval részlegesen leengedett redőny mellett használom, tehát a TV-nek jól kell teljesítenie viszonylagos sötétség mellett.
Mire használom: Nagyon sokat játszok PlayStation 4-en, amit (remélem) hamarosan váltani fog egy PlayStation 5, szóval a 4K felbontás, megfelelő input latency és jó mozgás megjelenítés is fontos szempont. De természetesen összességében a jó képminőség is nagyon fontos, mivel aránylag sokat megy a YouTube, Netflix és HBO GO páros, így filmezés sem elhanyagolható része a használatnak. Ezekből az appokból kifolyólag az sem hátrány, ha TV smart része stimmel, avagy nem halálosan lassú az OS és appok terén is rendesen támogatott.
Szóval “mindössze” a tökéletes TV-t szeretném...
de mivel ez nem lehetséges, ezért a leírtakhoz leginkább ideális TV-t keresném. Ami remekül használható a jelenlegi és következő generációs konzolokkal, de nem hagy cserben képminőség, mozgás megjelenítés terén sem, mert azért pörögnek majd rajta filmek és sorozatok is, és az ehhez szükséges applikációk (netflix, youtube. Hbo Go, kodi) nem csak elérhetőek rá, de nem is egy agyrém használni őket a TV lassú rendszere miatt.
A HDR jó ha jó, de úgy hallom, hogy a középmezőnynél nem szabad nagy elvárásokat támasztani.
Ja és persze appróságnak hangzik, de az is jó, ha távironyító kifejezetten praktikus, avagy a gépelés megoldásától nem kap idegbajt az ember. Fontos apróság, de nem ezen fog múlni.
Az erre szánt ősszeg: 190-220 000 ft
A Sony márka megnyert magának legutóbb, de nem ez a szempont, szóval jöhetnek az ötletek.
Magamtól eddig a Samsung 49 vagy 55 inch-es Q60R QLED Smart LED TV-t sikerült kinéznem, mivel elvileg játékra kifejezetten jó, de elvileg másban sem rossz. Persze szívesen meghallgatom az ellenvéleményeket is róla.
Előre is nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét!
-
Gino20
őstag
válasz
tothjani81 #42769 üzenetére
A leírt cél és igény a 250-el nem valószínűleg nem lesz összeegyeztethető.
Használsz 2 jó minőséget biztosító QLED TV-t, vagyis ha bemész ez alá a szint alá, akkor szinte garantált, hogy zavarni fog a minőségi romlás (gyenge színek, alacsony fényerő rossz HDR, lassú képfrissítés akadozó kép, fekete lehet szürke lesz, bevilágítás, foltos felhős kép). 65" 250-ért inkább belépő kategória és ekkora méretben nagyobb márkák esetén bőven 400 felett kezdődnek, amire valószínűleg szükséged lenne, de ha már TCL, akkor azt gondolnám, hogy nem lehet akadály egy Hisense se.
Pár hsz-el fentebb volt róla szó meg linkeltek tesztet is a Hisense U8QF-ről [link] . 65"-os mérteben szerintem 350-ért best buy vétel. [U8QF] Jelenleg nincs készleten, de ha nem égető a dolog........ -
Medocsabi
addikt
válasz
Scarletiel #42782 üzenetére
"nem tudják rendesen megjeleníteni a HDR tartalmakat, mert a peak brightness nem elég nagy hozzá."-> ez mit jelent? pl egészen konkrétan az LG 65UM7450PLA tévét vettem Media Marktból 190k-ért. Honnan lehet megállapítani, hogy mikor elég nagy az általad leírt tulajdonság?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Scarletiel #42782 üzenetére
Ok, köszi az infót. Akkor lehet egy 65-öt bepróbálok. Elég jónak tűnik csak 60hz ami gyengéje leírás alapján.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Medocsabi #42778 üzenetére
Azért ennél árnyaltabb a dolog, mert támogatni oké, hogy támogatja, de az olcsóbb tv-k 99%-ban nem tudják rendesen megjeleníteni a HDR tartalmakat, mert a peak brightness nem elég nagy hozzá.
Mennyi lenne a kereted a tv-re és mekkora méretben? Ha rendes HDR-t szeretnél, akkor Samsungnál a Q70R-től kezdődik, Sonynál a XG950 mondjuk. A többinél nem tudom pontosan.
Másik kérdésedre válaszolva, a HDR akkor fog "aktiválódni" ha mondjuk olyan anyagot nézel, játszol ami úgy lett elkészítve, hogy benne legyen a HDR tech, vagy szabvány. A tv-k tudnak olyat is mondjuk, hogy "meg HDR-esítik" a tartalmat, de a legtöbbször csak kapsz fényerőt, élességet meg felhúzza a színeket kicsit.
Bocsi ha parasztiasan írtam le, nem vagyok szaki, majd a többiek leírják jól. Remélem tudtam azért segíteni. -
Scarletiel
senior tag
válasz
Kiskutya #42773 üzenetére
Nem, azok ugyanazok. Europának szánt modellek és ahogy elnézem a specifikációt ahhoz képest jók is! Csak a fő tv vonalat Amerika kapja meg Roku oprendszerrel illetve azok többet tudnak, szebb képet adnak azonos áron mint amit itt kapsz meg EU-ban. Például én se vettem volna Q82-t ha lehetne kapni az Amcsi 6-os szériát idehaza TCL-ből.
-
golfvariant
aktív tag
Hát elmentünk a MM-be megnézni a Sony 9005 típust. Mellette egy Sony Oled volt. A 9005nek olyan fakó színei voltak, kicsit elment tőle a kedvem. Az Oled mellett nem tűnt jobbnak mint a 7 éves LG tv-m, persze feketében erősebb volt.
LG Olednél ha beég a panel akkor azt garanciában cserélik?
-
fauv
őstag
válasz
kiss.beni93 #42776 üzenetére
ugye ugye, használd egészséggel
-
Medocsabi
addikt
válasz
kiralytom #42774 üzenetére
Szia! Én ezt megfordítanám úgy, hogy miért vennél olyan 4k tévét,ami nem tudja a HDR-t?
Most vettem új tévét, és kb mindegyik már támogatja ezt,igaz nem mindegy a keret. De olyan 130-160 között már kb mindegyik LG támogatja. (Én LG tévét néztem,a magic remote,és a talp miatt,nekem nem fér el ha a 2 szélen vana talp,csak ha középen)
-
gyeniko
őstag
válasz
tothjani81 #42771 üzenetére
Szerintem is pereld be őket (de tényleg), majd tedd közzé az eredményt, mert abból tanulunk mi is.
-
kiss.beni93
tag
Sziasztok!
Csak egy kis visszajelzés. Valóban megéri az 50k plusz költséget az 55Q82R. Parádés képe van, 0 felhősödés, 0 be világítás. Euronicsben szó nélkül cserélték erre az 55Q67et.
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Max. 180 ezerért keresnék 55" méretosztályban 4k tévét. PC-re is lesz kötve, de alapvetően HBO Go, Netflix szintű tartalomfogyasztás, 4-4.5 méterről nézve (2 fő) lesz a jellemző, nem csak sötétben.
Ennek megfelelően a pörgős működést biztosító hardveres és szoftveres rendszer megléte szempont lenne. A hangrendszer sokadlagos, mert külső erősítő lenne rákötve (akár BT adapterrel, mert látom, hogy a jack manapság kikopóban, nekem viszont csak RCA bemenet van a Denon erőlködőn). LG-m van jelenleg, az okostévé-rendszerét megszoktam, szeretem, ahogyan a képminőségét is. A kiszemelt, eddig ajánlott modell az LG 55SM8200 lenne, azonban ahogyan olvastam, a feketéivel kapcsolatban vannak elégedetlen vélemények, meg itt-ott írták, hogy sok a marketingrizsa ezzel a nano-dologgal kapcsolatban, nem szeretnék ennek felülni.Szóval mi a bestbuy ennyiért, ha a képminőség az elsődleges? Köszönöm szépen!
-
kiralytom
aktív tag
Ha nézek egy új UHD TV-t mennyire legyen szempont a HDR megléte? Tehát érezhetően nagy különbség van az Ultra HD de HDR nélküli, valamint a HDR-rel szerelt szettek között? Ez csak akkor jön ki, ha olyan tartalmat "töltök be" a külső vinyóról, pendiről, tv adás HDR -t tartalmaz, vagy attól független?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Scarletiel #42772 üzenetére
-
Scarletiel
senior tag
válasz
tothjani81 #42771 üzenetére
Á értem. Nos gariztatással még nem volt dolgom, de remélem nem is lesz. Nem szimpi amit írsz a részükről. Telefonból sose volt samum arról nem tudok nyilatkozni. A tv-nél néha nekem is megbolondul a távirányító, mert látszik a tv-n hogy pirosan pittyog, de nem vált csatornát meg semmit, igaz ez inkább azért van mert a T-home reklám nem akar rendesen bejönni a boxból és megakasztja a rendszert...
A kép nekem eddig mind az F6400-nál meg az MU7002-nél szép volt. Egyedül a tv adások voltak gagyik színben, majd a minap rájöttem, hogy a HDMI fekete szintet le kéne venni alacsonyra, vagy automatikusra és hirtelen eltünt az a homályosító réteg a tv képéről és a fekete fekete lett. Ez maximálisan az én saram volt mint user error.
A TCL-t azért nem vettem meg, mert bár sokkal olcsóbb volt, nem ugyanazt a modellt árulják mint ami Amcsiban megy. Na azok megérnék a pénzüket és valóban el tudom rájuk mondani, hogy 2 kilóért kapnék azonos vagy jobb képet mint az 5-6 kilós samu, sony, lg oldalról. -
tothjani81
senior tag
válasz
Scarletiel #42770 üzenetére
Lecsaptam a t nél egy tcl re. Őszintén igen sok bajom van vele. Táv nem igazán jól működik sokszor nem veszi a jeleket. Alvásidőzítő hol kikapcsol hol nem, sok filmnél darabos a kép de ami alegbosszantóbb hogy gari időn belül pixeles lett 2 teljes sor csík meg minimális foltososodás és nem akarja a samsung legarizni. Volt már bajom a samsunggal mint cég. Egy sikeréhes inkorrekt üzletpolitik@jú szarbag@zs. Valószinű perelem óket. Fél millás tv és kaka az egész és csak hárítanak samuéknál. Már csak elvből se veszek. Volt annó 15 éve egy projektoros samum az 2 év 2 hónap után adta meg magát amikor lejárt a gari. Nem ide vág de vettem egy note 9 et és majdnem megsirattam a mat 10 prot amit eladtam miatta. 2 hónapig bírtam vele vettem egy p30 prot amit elwgedetten használok. Hálóba vetem egy tcl elt és kb azt kapom tőle mint a samutól csak 2 kilórt nem 5 ért. Röviden ennyi.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
tothjani81 #42769 üzenetére
Megkérdezhetem mi a baj a Samuval? Nekem 2 generáció óta teljesít szolgálatot, először egy F6400 volt aztán lett egy MU7002, illetve van egy kvázi bontatlan Q82, de nem volt még vele bajom. (kopp kopp)
Amúgy ha androidos kell akkor Sony vonalon indulj el, ha 250 a plafon és 65 col akkor meg lehet Philips lesz belőle. De nem vagyok szaki. -
tothjani81
senior tag
Üdv. Tv vásárlás előtt állok. Egy első generációs 55 q7f samut váltanwk. SAMUT SOHA TÖBBET. Tehát a cél 65 col ha lehet android alapokon. Képminőség fontos. Hálószobai tv egy Qled Tcl. Az hozza az elvártakat. Klasszikus emberi de jót akarok olcsón😂😂😂 olyan 250 plafon. Nem vagyok márkafüggő meg nincs márka rasszizmusom de samut maxx darts táblának vagy vágódeszkának. Minden más érdekelhet
-
AL
addikt
válasz
atbdance #42764 üzenetére
Szia. Itt láthatod a kínálatot 43 és 49 - es méretben az ismertebb márkákból : [link]
Ha a többi márkára is kíváncsi vagy, akkor módosítsad a kereső szűrőit.
Olyan készüléket, ami csak 1 , 2 helyen kapható és már régi típus nem érdemes megvenni.
Vigyázni kell a használt és javított készülékeket árusító üzletekkel is.
43 - as méretben ezek között nem tudok VA panelest. 49 - es ben főleg Sonyk vannak a 83.., és a 9 ezres sorozatban.
Az árak nemcsak a minőséget mutatják, hanem az Újak ( most megjelentek - 2020 as modellek ) mindig drágábbak.
A középső betűjelzés mutatja az évjáratot :
Panasonicnál a GX betűjel 2019 - es modell, az HX 2020 - as,
Sonynál az XG betűjel 2019 - es modell, az XH 2020 - as,
Samsungnál a RU betűjelzésű készülékek 2019 - es , a TU betűjelzésűek 2020 - as modellek
Qlednél a Q60R - 2019 , a Q60T - 2020 as.
LG : SM, UM - 2019 es
Ha kíváncsi vagy, hogy melyik készüléknek milyen kijelzője akkor a következő táblázatban megnézheted.
Ebben a táblázatban megnézheted az adatokat, csak a jobb felső sarokba kell a típusszámot beírni. Samsungoknál általában az utolsó 1, 2 számjegyet el kell hagyni.
A VA panelek sem egyformák, ezért legjobb, ha személyesen végignézed a kínálatot, mert az adatok sokszor csalnak.
Ha teheted vegyél hozzá + 3 év garanciát.
Üdv. -
atbdance
csendes tag
Sziasztok!
Lehet-e olyan TV-t kapni manapság, ami 43" nagyon max 49" és nem IPS panellel van szerelve?
Jelenleg egy Philips 43PUS6262/12 van, ami egy forintot nem ér számomra, az Ambilighton kívül.
Főleg sötétben idegesítő, hogy annyira vakít egyszerűen a fehér, hogy elképesztő.
Olvastam, hogy a VA panel nem vakító, csak a betekentési szög nem az igazi.
Az engem nem is érdekel, mert szemből nézem és általában sötétben.
Milyen készüléket vegyek?
A Samsung kizárva, az XVID hiánya miatt. -
hatesz
tag
válasz
Scarletiel #42721 üzenetére
Nekem tegnap jött le, én le tudtam húzni a pántokat.
2 kis spaniferrel helyettesítheted azokat -
AL
addikt
válasz
golfvariant #42760 üzenetére
Szia. Előző levelem alsó felén lévő adattáblázatban meg tudod nézni a főbb adatokat, a háttérvilágítás és a lejátszott formátumok is benne vannak. Tökéletes készülék nincs, mindig lesz olyan, amit esetleg nem játszik le. Ha más készülék adataira vagy kíváncsi, akkor a típusszámot kell beírni a jobb felső sarokba. Az a 4 készülék, amit jelöltek az egyik legkorszerűbb direct ledes háttérvilágítással rendelkezik. Ha a google keresőbe beütöd a típusszámot több teszt és infó eljön. A Sony oldalán is van részletes leírás. Üdv.
-
Croft-21
őstag
Lehet ezek a tévék is jó alternatívák lehetnek azoknak, akik 150 körül keresnek tévét. Nekem például egy 55"-os teljesen megfelelne. És bőven 200 alatt lenne, persze a hazai áruk még változhat, de ennél olcsóbban nincs szerintem. Redmi Smart Tv x50/55/65
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A vodefone-nál lehet venni részletre a Samsung UE65TU7002 TV-t. Mik vele a tapasztalatok? Köszi!
-
AL
addikt
válasz
golfvariant #42743 üzenetére
Szia . Amelyik minőségi VA paneles az Nálad valamiért kizárt, ezért nem tudok kívánságodnak teljesen megfelelőt mondani.
Sony kilencezres sorozat : Androidos és nincs HDR10+
Samsung : Q70, Q80 : nincs DTS decóder
Szerintem nézd meg az Oledet, kicsivel drágábban azt is megkapod, vagy valamiben engedned kell.
Panasonic : nincs 100 Hz es készüléke és edge led.
LG : IPS panelesek a jobbak.
[link]
Üdv. -
golfvariant
aktív tag
válasz
golfvariant #42743 üzenetére
Valaki tudna ajánlani egy TV-t a korabbi hozzaszolasomban irt igenyekre?
-
H.lacika
tag
Sziasztok
Gyerekszobába keresek smart Tv-t max 43 col, full Hd elég, valami best buy?
köszi -
g6b0r
csendes tag
sziasztok,
Van valakinek tapasztalata ezzel: Hitachi 43HK5100 43" UHD SMART ?
Marmint, hogy erdemes-e megvenni, csak atlag felhasznalas: sorozat, film nezes.koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest