- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videószerkesztés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz
tothjani81 #42771 üzenetére
Szerintem is pereld be őket (de tényleg), majd tedd közzé az eredményt, mert abból tanulunk mi is.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
tothjani81 #42771 üzenetére
Á értem. Nos gariztatással még nem volt dolgom, de remélem nem is lesz. Nem szimpi amit írsz a részükről. Telefonból sose volt samum arról nem tudok nyilatkozni. A tv-nél néha nekem is megbolondul a távirányító, mert látszik a tv-n hogy pirosan pittyog, de nem vált csatornát meg semmit, igaz ez inkább azért van mert a T-home reklám nem akar rendesen bejönni a boxból és megakasztja a rendszert...
A kép nekem eddig mind az F6400-nál meg az MU7002-nél szép volt. Egyedül a tv adások voltak gagyik színben, majd a minap rájöttem, hogy a HDMI fekete szintet le kéne venni alacsonyra, vagy automatikusra és hirtelen eltünt az a homályosító réteg a tv képéről és a fekete fekete lett. Ez maximálisan az én saram volt mint user error.
A TCL-t azért nem vettem meg, mert bár sokkal olcsóbb volt, nem ugyanazt a modellt árulják mint ami Amcsiban megy. Na azok megérnék a pénzüket és valóban el tudom rájuk mondani, hogy 2 kilóért kapnék azonos vagy jobb képet mint az 5-6 kilós samu, sony, lg oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest