-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan24
aktív tag
válasz zsoltika74 #42199 üzenetére
Villanyfénynél csináltam videót este, ha gondolod feldobom youtube-ra. Elküldöm a linket, de ma este több időm lesz videózni meg képeket csinálni. Egyébként teszem hozzá hogy Netflix 4K Youtube illetve ha filmet nézel beutál jó. Oké ha totál fekete a kép és mozgatod az egeret akkor ugye látszik a led bevilágítás, de én filmezésre vettem.
Xboxot még nem próbáltam ki mert este fél 11-kor értem haza és még fel kellett raknom. Ma este meg holnap délelőtt több időm lesz tesztelni. Ha kell vágok össze videókat és felrakom egybe YouTube-ra. Sajnos erről a TV-ről én se találtam semmi használhatót biztos sok embernek jól jönne egy videó🙂 -
pomk
őstag
Sziasztok!
90% PS4 Pro és Netflix filmezésre keresek egy világos nappila, ~2-3 m szembeli betekintésre max. 115 cm széles 4K és HDR képes TV-t. Árkategóriában 150 a max ami belefér. TV beépített hangfalainak minősége nem lényeges.
Nagyon fontos a méret, mivel egy Vesa 400x400 fali konzolra lesz rögzítve a nappali falára, kb 1,5 m magasan, és a TV bal oldalán már az erkély ajtó kerete van, így azon nem lóghat túl. Ezen kívül a PS Pro miatt a minél jobb minőségű 4K és HDR támogatás is fontos lenne.
Ezt a típust néztem ki: Samsung UE50RU7102Ajánljátok ezt a típust? Itt a fórumban nem sok véleményt találtam róla, de más oldalakon jó véleményeket olvasok róla. Vagy van esetleg valami más ajánlott típus erre a felhasználásra?
[ Szerkesztve ]
-
L0LLER
csendes tag
válasz Piftuka #42123 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, végül egy ismerősöm tanácsára "Fasznak baszakszól no name szarokkal, kísérletezzen vele az akinek sok pénze van: lg, samsung neves márka legyen aminek van itthon szervize is." tanácsa alapján és egy kis plusz pénzzel LG 55UM7450PLA lett belőle 149 000 ért.
-
Milan24
aktív tag
válasz zsoltika74 #42204 üzenetére
55”
-
Joao
tag
Ugyan picit átléptem a keretemet, de ezeket találtam, amelyek közül választanék. Tudom, ebből kettő IPS és nem VA, egy pedig 55", de mégis bekerültek a merítésbe.
[Samsung UE65RU8002]
[Sony KD-65XG8196]
[Sony KD-55XF9005]
[LG 65SM8500PLA ]Melyik lehet a legjobb választás? (Igazából egy Sony 65XF9005 lenne a böngészés alapján az igazi, de az már bőven több is...)
-
blupatrik
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy LG 49UM7100PLB készüléket, ami nagyon tetszik idáig, de vissza fogom küldeni mert közben találtam jobb ajánlatokat ugyan erre a tv-re.
Az egyik a Telekomnál hűségidő hosszabbítással 84k-ra jön ki ( mindenképp hosszabbítok hűséget) 2 év garival, az edigitálnál 2+3 év garival 123k.
Mekkora az esélye hogy elromlik vajon, ( gondolom nagy, nem is ez a fő kérdés) mennyi lehet egy javítás ára vajon? Fedezi a 40 ezer különbözet?Bocsi ha egy kicsit off lett.
-
fauv
őstag
Üdv !
Urak melyik a jobb TV ?
LG 55SM9010PLA 235 ezer FT vagy Samsung QE55Q60RA 220 ezerFt ?
Köszi előre is
-
Piftuka
veterán
Hát nem vetted meg a Panasonic GX820-at?
Egyébként puszta számok szerinti értékelés alapján nagyon egyformák. Szinte minden felhasználási területen.
A 10 bit-es panel, a szélesebb színpaletta, jobb grádiens, a hatékonyabb tükröződés csillapítás, a WebOS, és a Dolby Vision támogatás miatt szvsz jobb az LG.
Ha jól emlékszem, volt FX7xxx szériás SONY tévéd, Panasonic DX600... ez mindegyik IPS paneles, tehát tudod, mit várhatsz ettől a technológiától.
Az LG Nanocell IPS panelja most a legjobb a kategóriában, és az RTINGS fenti tesztje alapján a FALD kifejezetten pazarul működik benne.
Szóval, ha csak nem ragaszkodsz a sokkal magasabb kontraszthoz és fekete szinthez, akkor az LG jobb választás.
"Aquila non captat muscas."
-
fauv
őstag
válasz Piftuka #42213 üzenetére
Nem vettem meg,mert bár jó áron van, de a fórumon nincsenek elájulva tőle,
Azért vacilálok, mert nem tudom mit csináljak. Vegyek egy 65.ös nagyot pl 65 q82 euronicsba tök jó /479 / ár és akkor felviszem a hálóba a dx 600 helyére a jelenlegi 65fx7596.ot és azon játszok, vagy csak simán vegyek e 55 öst olcsón de jobbat a pana helyett, Nem tudok dönteni. Azt nem értem, hoigy az Alza, hogy a francba csinálja, hogy hihetetlen olcsón adja a tv.ket. De ott kb 1 hét mire kihozzák.
pc.re kb 70.80 % játékra te melyiket használnád? 55q6 vagy 55SM9 vagy jobb e a nagyobb 65 fx7596 ? kb 3 méter
-
Krisz0630
senior tag
Sziasztok,
Írtam már ide pár napja, azóta böngészgettem neten és kissé változott a felhozatal számomra, ami szóba jöhet.
A jelenlegi kiszemeltek:
LG 49SM8200 Nanocell
LG 43UM7450
Samsung QE43 Q60R/T
Samsung 43TU8002A 43-as méret jobb lenne számomra, elég kicsi szobába venném, panel lakás...
Az LG még beférne 49-esben (43-asban nem is kapható), a középtalp miatt. Kb 220 cm-ről nézném a tv-t.Amire használnám: PS4 PRO-val gamingelés, Netflix 4K-ban, riktábban filmnézés.
A három közül melyiket lenne érdemes megvenni?
[ Szerkesztve ]
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Tv-t kell vennem és nagyra gondoltam 70coll-ra.
Egy 5m x 5m szobába közzel 5m-röl nézném.
250 ezer~ már lenne is de ezek 50Hz-és tévék.
Mennyire zavaró?
Most egy 37” 100Hz ( Samsung LE37C650L1WXXH)
tévét nézek, ezt cserélném. -
Piftuka
veterán
"pc.re kb 70.80 % játékra te melyiket használnád?"
Hááát... Én nem vennék semmit.
Pusztán amiatt nem költenék, hogy a jelenlegi 55 colos Pana helyett, egy 10 collal nagyobb tévén játsszam.
Amiatt pedig pláne nem költenék, hogy a jelenlegi 65 colos, alig ~3 éves "filmes" tévémet egy új, 55 colosra cseréljem. Méretben visszafelé nem szabad fejleszteni még akkor sem, ha az új tévé technikailag fejlettebb.
75 colosnál kisebbet pedig én nem is vennék a 65 colos tévé utódjának.
Inkább tedd el a pénzt, aztán amikor vége ennek a francos covid válságnak (remélhetőleg mielőbb), azt megünnepelvén, menj el a szeretteiddel a tévére szánt összegből egy klassz nyaralásra!
[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
válasz cooi11 #42216 üzenetére
Szia!
65-70”-ról volt szó az elmúlt napokban/hetekben. Még ezen az oldalon is szerintem sok hsz-t találsz. Nekem elvileg a héten jön a Sharp-om, hamarosan lesz home teszt.Nem vagyok nagy Tv-s szaki, csak amennyire vásárlás előtt fanatikusan kiokosítható valaki. Szerintem ebben a kategóriában nincs 100Hz
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
cooi11
senior tag
válasz umfrider #42218 üzenetére
Vissza olvastam, főleg arra kerestem hogy 50-100Hz.
A 100Hz nekem nagyon drága lenne.
Mivel 5 óràt nézem, közel minden nap,(csak filmeket, feliratos is van köztük) csatornákat nem, nincs is antennám.
Azért érdekel a 50-100Hz, mert nézem MEREDTEN és nem háttér zajnak használom.
De ha jó az 50Hz akkor túl van tárgyalva.
És itt van tapasztalat e-téren! -
nofi
addikt
Sziasztok!
150k-ig 3 55"/4K TV között vacillálok, hátha tudtok segíteni a választásban:
Samsung UE55RU7022 130k körül már kapni, ugyan VA panel és DTS kodek hiányzik (utóbbi NAS mellett nem érvágás), de AppleTV+ app már létezik rá. Ez egy plusz pont ha már készülékek miatt van előfizetésem rá. Kicsit ódzkodok a Tizenről, mert elég vegyes infokat olvasok róla.
LG 55UM7100PLB 135k körül eddig ez a legszimpatikusabb. Nagyjából mindent tud amit elképzeltem, AppleTV+ app helyett egyelőre csak Airplay 2 támogatás van hozzá tudtommal.
LG 55UM7450PLA 150k körül pont a plafont súrolja, már ami az elképzeléseimet illeti és sajnos itt visszaköszön a középső lábas támasztás. Magic Remote jár hozzá, ezen kívül nem tudom indokolt-e a 15k felár.
Xbox GT: nozsolt
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Mai napon vásároltam egy Samsung UE43TU8002 televíziót és éppen a HDMI ARC bemenetre rádugott asztali PC-m képminőségét próbálom feljavítani. A gondom az hogy a betűk nagyon elmosottak, kicsit talán életlenek is. Nem tudom mit érdemes állítani hogy jó legyen? Mert már az ilyen alapbeállításokkal mint élesség állítás, színhőmérséklet, próbálkoztam, de jobb nem lett tőle maximum egy kicsit.
Másik kérdésem hogy a bluetooth-ot hol lehet kikapcsolni? Mert folyamatosan feljön az üzenet hogy a szomszéd fejhallgatójára akar kapcsolódni.
-Norbi-
-
félisten
válasz Krisz0630 #42215 üzenetére
Hasonló méretekben nézelődök én is, itt próbáltam válaszolni, de bemásolom ide is, mert mindentkétszermondok kétszermondok... remélem nem írtam nagy butaságokat:
"... TU8000, vagy Q60... hát előbbiről nincs túl sok teszt, videók alapján kb. a tavalyi RU7100 széria megfelelője, szóval szerintem ezen a bevezető áron felejtős, a tavalyit megkaptad 75k HUF-ért (Telekomot említettél valahol).
Amit 43TU8000 árban mondanék inkább, az a LG 43UM7450PLA, vagy a Sony KD43XG8196 (itt az Android lehet a gyenge pont), bár ezen IPS-eknél túl nagy HDR élményre ne számíts.
43Q60... az átlag VA panelnél nem sokkal fogsz jobb képet kapni, de ha ki akarod maxolni a méretkategóriát, és nem sajnálod rá a +40k HUF-ot Telekomnál, akkor szerintem vállalható. Ennél csak az idei 43Q80T lesz jobb, de az még 300k+ HUF boltból.
Az egyedüli baj, hogy a legutóbbi infók szerint bizonyos 43"-os európai példányokat PLS panellel szerelnek VA helyett, szóval az élménynek ez is betehet.Nem vagy könnyű helyzetben, megértem, nekem is a 43-50" kategória kellene.
Belépő kategóriában viszont legtöbb helyen dicsérik a 43"-os LG-ket, szóval ha nincsenek irreális elvárásaid..."
Ehhez: The best 4K TVs for HDR gaming 2020, selected by Digital FoundrySzerintem először azt kell eldöntened, hogy
- világos, vagy sötét szobában fogod használni?
- fontosak a betekintési szögek, vagy úgyis szemből nézed?
- játékra elég csak az alacsony válaszidő (10-12ms), vagy kell sok játékos fícsör (120Hz, VRR, stb.)?
- pontosan mekkora TV fér el nálatok?Ha 49" szóba jöhet, akkor biztos nem vennék Nanocell-t a kifejezetten gyenge fekete megjelenítés miatt, inkább valami QLED-et, vagy pl. magamnak az 50"-os (ebben a méretben VA paneles) LG-ket néztem ki.
A 49"-os LG-kről honnan lehet biztosan megtudni, hogy RGBW/WRGB panellel rendelkeznek? Displayspec közel sem mindenhol írja ki...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tepsifüles
tag
Sziasztok,
ajándékba szeretnék nagybátyámnak TV-t. 58 éves (hamarosan nyugdíjba megy), nagyon szereti az akció filmeket, és a sportot. Jelenleg egy kb. 20+ éves talán olyan 34"os képcsöves TV-t használ, de totál "gáz" (nem működik a távirányító rendesen, vacak a hang stb...)
Szóval arra gondoltam veszek neki HBOGO / Netflix előfizetést mellé (mielőtt felmerül a kérdés miért is ezek, mert nagyon sokat segített nekem az évek folyamán és ennek szerintem örülne).
Mit ajánlanátok?
-lehessen rákötni a számítógépet (korához képest egész jól kezeli, torrentezni is tud , szóval ha letölt vmi akkor tudja a tv-n nézni)
-legyen "okos" (vagyis tudjon rajta hbogo/netflixet nézni, esetleg youtube)
-viszonylag kicsi a szobálja kb 30m2 és az ágy kb 2-3 m-re van a mostani TVtől, tehát nem kell 120-130+centis akármekkora dög
-azért anyagilag jó lenne ha nem kerülne 100.000-nél többe
-tudjon kezelni külső vinyót
-esetleg IPS panel
-elsősorban a megbízhatóságon/egyszerű kezelhetőségen van a hangsúly
Előre is köszi a tippeket.Sabee
-
Milan24
aktív tag
-
wingman83
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni TV átmérő ügyben. Van egy G30-as, 42 colos plazmám, amit 3 méterről nézek. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, de az átmérőt már kicsinek érzem ebből a távolságból. Erről a TV-ről csak BD-t nézek. És úgy döntöttem, nem is lépek feljebb UHD BD-re.
A Panasonic OLED-jei tetszenek a legjobban, arra lecserélném a G30-at.
Az a problémám, hogy az ajánlás szerint 3 méterről, már az FHD-hez is 65" kell. Viszont azok a TV-k már nagyon drágák. Az már nem fér bele a keretbe.
Az lenne kérdésem, hogy elég lehet-e az 55" colos TV ehhez a távolsághoz? Van valakinek konkrét tapasztalata? Köszi szépen! -
Dimaa
csendes tag
Sziasztok,
a Hisense H55U7B ről mi a véleményetek?
Valakinek esetleg valami tapasztalat ezzel a típussal vagy a márkával kapcsolatban?Köszi előre is.
-
mcsab
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a választásban. Elég sokat olvasgattam itt a fórumon, de nem vagyok meggyőződve arról, h milyen panellel szerelt tv lenne számomra a megfelelő.
Írjátok többen, hogy érdemes személyesen megnézni a tv-ket. Nos én a minap elszaladtam az egyik MM-ba, ahol a tv-k 90%-án a saját reklamjuk ment, rossz minőségben, így képtelenség az összehasonlítás. Megkérdeztem az eladót, hogy van e mód más tartalom megtekintésére, mire az volt a válasz, hogy a médiahatóság tiltja.
Telekomnál szeretnék vásárolni, írom a versenyzőketLG 49 SM8200 IPS Edge LED
LG 50 UM7600 VA Direct LED
Samsung UE50 TU8002 VA Edge LED
Samsung UE50 TU7102 VA Edge LED
Samsung UE50 RU7102 VA Edge LEDElsősorban filmezésre hasznánám, Netflix stb. játékra csak ritkán
Jelenleg egy Samsung UE40 KU6000-et használok. Az elvárás az, hogy ennél ne legyen rosszabb a képeMilan24 írta, hogy egy LG SM 8500-at szerzett be, és nagyon meggyőző. A fotói alapján jók a színei, tök jó fekete színt is ad. Az SM 8200 sokkal gyengébb lehet?
Köszi a segítséget!
Üdv. -
félisten
Ez alapján nem vennék SM8500-at + SM8600-at tesztben is közepesnek írják:
This is a decent TV for watching movies. Blacks in a dark room look more like gray due to the low contrast ratio and the poor black uniformity, and the inefficient local dimming can't help improve that. The SM8600 can display judder-free movies from most sources including its native apps and has a motion interpolation feature for those who enjoy the soap opera effect.Mozizásra VA-t vennék.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sunya84
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! TV vásárlás előtt állok, egy 42" LG LM615S-t cserélnék nagyobbra. Az állvány, ahova kerülne 150cm széles, így a 65" lenne a plafon, ami méretben befér. Zömében külső adathordozóról ill hálózatról néznék filmeket, tv adás esetében kizárólag sportot.
LG 65UM7450
LG 65UM7610
Philips 65PUS7304
Samsung UE65TU8002A fenti típusokat nézegettem, ezek közül melyik ajánlott, melyikkel mi a tapasztalat?
Panelt tekintve is bizonytalan vagyok, a jelenlegivel nincs gondom, a TV oldalról kap fényt, de tudok sötétíteni szinte teljesen és szemből nézzük....
A philips esetében az ambilight-ot mennyire korlátozza illetve veszi el az élményt, ha 2 szekrény közé van "beszorítva"?Köszi!
Asus Rog Strix B450-F Gaming, Ryzen 5 3600, 2x8Gb Patriot Viper Steel 3200Mhz, Gigabyte RX 5500 XT
-
félisten
válasz Milan24 #42237 üzenetére
Ezekre gondolsz?
Égett a lámpa a nappaliban, vagy ez a vaku?
Elsötétített környezetben ugyanilyen?Csak mert a fekete részletesség nem tűnik egetverőnek, pl. a partmenti susnyás részletei nem kivehetőek... persze lehet hogy ez csak a mobillal készített képek miatt van így.
-
hp16
tag
Sziasztok
Samsung UE49RU8002 vagy Samsung QE49Q60RA-t érdemes választani? Megér 30-40 ezer pluszt a qled? Teszteket csak 55'-ös méretről találtam, azokban jobb panel van tudtommal. -
Talala
senior tag
Segítsetek már ki légyszíves. több helyen olvasni, hogy 4K HDR felirat a tv-n csak reklámfogás, mert igazából nem tudja a HDR-t, vagy nagyon pocsékul. Amit találtam, itt meg más helyeken. Az hogy 10bites panel kell, meg fényerő, hogy a HDR tényleg értékelhető legyen. Fényerőnél mit lehet jónak tekinteni ebben az esetben?
-
AL
addikt
válasz Riegerr #42200 üzenetére
Szia ! A Samsung TU és LS ( képkeret ) sorozata csak azért drágább, mert új.
Egy új TV, ezért még nincs róla tapasztalat.
A Samsung QE43LS03RA ( képkeret ) új és szerintem gyengébb a tavalyi Q60RA - nál.
A színek is ( bitmélység ) csak 8 bit ( gyengébb színmegjelenítés ).
A Sony 43XG8396 : IPS, androidos , 100- 120 Hz es, ezért ennek a legjobb a mozgásmegjelenítése .
a Samsung Q60 pedig : PLS a TU és a képkeretes VA paneles,
[link] Ebben a táblázatban megnézheted az adatokat, csak a jobb felső sarokba kell a típusszámot beírni. Samsungoknál általában az utolsó 1, 2 számjegyet el kell hagyni.
Itt olvashatsz a panelekről : [link] , [link]
Itt láthatsz még néhány Samsung és Panasonic tévét ( hátha valamelyik megtetszik ) : [link]
Üzletben megnézve láthatnád, hogy melyik képe tetszik jobban, mert azonos paneles tévék is lehetnek eltérőek.
Tudtommal a Samsung és a Sony is alkalmas HBO GO ra.
Arra szerintem egyik tévénél sincs garancia, hogy mindent lejátszanak.
Bármelyiket veszed ajánlatos + 3 év garanciát venni hozzá.
Ha az MM - ben vásárolsz ezt utólag is ( fél éven belül ) megveheted.
Ha Sonyt hivatalos kereskedőtől veszed, akkor a Sony márkaboltokban 1 éven belül vehetsz + garanciát.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz Milka 78 #42226 üzenetére
Nem lényegtelen, mert ebben a topic-ban aztán minden, tévékkel kapcsolatos információ hasznos.
Az SM9000 sorozatnál a Local Dimming önmagában vizsgálva közepes. Kevés a zóna, van blooming...
Ám a Black Uniformity teszt alapján látszik, hogy a fekete szint megteremtésében azért nagyon hasznos, pláne ennél az IPS paneles készüléknél.
Anélkül viszont ezt a látványt produkálja a sötét tartalmaknál. Szürke mindenhol, szélesvásznú filmeknél a két fekete sáv is.
Azért blooming ide, vagy oda... csak jobb a végeredmény bekapcsolt dimming mellett, nemde?
-
AL
addikt
válasz Tepsifüles #42227 üzenetére
Szia ! Szerintem egy nagyobb áruházban nézd meg az árkategóriádba tartozó választékot.
Sajnos elég sok gyenge is van ( rossz színek, érthetetlen - gyenge hang, stb )
Azt nem tudom garantálni, hogy minden kívánságod teljesül . A jobbak közül ezeket találtam közel a 100 - hoz, de kisebbek, mint szeretnéd és nem biztos, hogy mindent tudnak.
Sony Bravia KD-43XG7096 : ( ALZA : 117 ezer ) IPS panel, nem androidos
Samsung UE43RU7022 , Samsung UE43RU7102
Itt láthatod az adataikat : [link]
Nagyobbak főleg " névtelenek " vannak. Az árukereső oldalán is próbálj keresgélni.
Legtöbb garanciát a Hitachira adják ( 5 év ) , de nem mindenhol.
Az ismeretlen üzletekkel és az Outletekkel vigyázni kell, mert néha olcsóbbak, de esetenként javított készülékek és csak 1 év garanciát adnak.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
AL
addikt
válasz cooi11 #42236 üzenetére
Szia ! Minden méretben látszik a különbség, de mindkettőből ( 50 - 60 Hz és 100 - 120 Hz es ) is van jobb és rosszabb is.
A 100 - 120 Hz es tévéket szokták úgy reklámozni, hogy a tenisz, vagy a focilabda nem húz csíkot ( nincs szellemképe ).
A képernyő alján futó szöveg is a gyengébb készülékeknél elmosódik.
Filmeknél és játékoknál is jobb a 100 Hz, de az 50 Hz es készülékeknél is lehet jó képjavító elektronika. Érdemes magaddal vitt jelenetekkel, mintafilmekkel egy nagyobb üzletben összehasonlítani őket. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest