Hirdetés
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
Resist_ #55368 üzenetére
A C1200-t én nem ajánlanám, mert az Asus fürdik azzal a SoC-cal. Lásd 1200G+.
A C5 V2 rendben van nálam. A SoC az Asus 18U-val azonos, plusz 5G. A C5 amióta megvettem megy. Ez 55 napja volt. NAS van a belső hálón. Itt most én nem fogadom el azt az érvet, hogy a TP fw sokkal jobb mint Asus. Szóval szerintem sáros a C1200. Asus modell korábban megjelent. Ha meg tudnák csinálni már rég jó lenne. A TP később dobta piacra a C1200-t. Ez a két antenna vs. 3 antenna duma most nagyon nem jó ennél a két routernél. -
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Resist_ #55368 üzenetére
Resist_!
Ezzel a típusú Zyxel routerrel nincs tapasztalatom. De az enyém egy Zyxel Armor Z1 router, nem egy kategória /sem árban, sem hardwerben/ de meg vagyok vele elégedve, erős, stabil, megbízható. Ezen felül a NAS-om is Zyxel. E cég már régóta gyárt hálózati eszközöket, bár nálunk nemigazán elterjedt, inkább a nyugatabbra lévő országokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8/128GB Kártyafüggetlen üveg sérült
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S10 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest