Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Resist_

    csendes tag

    Sziasztok!

    Hetekkel ezelőtt router vásárlásba fogtam, fel is tettem itt a kérdésem, hogy melyik routert válasszam.

    Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataim, hátha másnak hasznára lesz a dolog.

    Szóval TP-Link-ben gondolkodtam csak (mind kiderült rosszul döntöttem), két router volt az amik között hezitáltam.

    TP-Link Archer C5 és C1200.

    Itt is azt a választ kaptam, hogy inkább a C5 lenne jobb választás mert a C1200 még új dolog, stb stb, nincs tapasztalat.

    Nah de én belevágtam, csak az Archer C1200-ast választottam, mert mégis csak ac-s router és 1200 mb/s, stb stb. Vonzó ajánlat volt. A megvásárlás után nem is volt gond a beállítással és a működéssel sem. A kellő csatornaszám beállítása után még panelban is jól húzta az igát, a falakkal sem volt gond.

    De.... van otthon egy Androidos mediaboxom, amihez egy külső vinyó van kötve, azon filmek. Kollegámnak másoltam volna át filmeket routeren keresztül laptopba dugott pendrivera, ftp-n.... És itt jöttek a problémák.

    Adatmásolást és netezést nem bírta, kb három perc után leállt az egész, megszakadt a netkapcsolat és a wifi kapcsolat sem működött. Többszöri próbálkozás után is generálta ezt a hibát. Megnézve a router házát elég magas hőmérsékletet tapasztaltam, szóval szerintem ennek a típusnak melegedési problémái lesznek, ill. vannak. De ez csak a személyes véleményem.

    Szerencsére e-digitalnál rendesek voltak és a szerviz helyett ment a csere Asus RT-N18U-ra, amivel persze semmi gond nincs...

    Szóval TP-Link Archer C1200-ast NE VEGYETEK! :) 20 ropi, és szart sem ér....

Új hozzászólás Aktív témák