- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 
			  PROHARDVER! Milyen routert vegyek? Összefoglaló 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
 Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
 ● Router gondok
 ● Otthoni hálózat és internet megosztás
 ● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
 márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ilyen_85 senior tag válasz  the.odzsy

üzenetére the.odzsy

üzenetéreMár megint itt vagyok...   the.odzsy által ajánlott antenna értékelései között találtam egy ilyen képet: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71S4YOQwWHL.jpg ha így szerelném fel az antennát én is, az már megfelelő védelmet nyújtana a villámlás ellen? Villámhárító egyébként van a házon persze. Köszi a segítséget és ígérem megint nem láttok egy pár évig    
- 

ilyen_85 senior tag válasz  the.odzsy

üzenetére the.odzsy

üzenetéreköszi! Nem ragaszkodok semmihez, a mirotik-et azért néztem, mert a márkát még én is ismerem  de kb. ennyi. de kb. ennyi.Köszi az ajánlást, először megnézem akkor a cellmapper-el + forgatással javul-e, aztán megy a külső antenna. De az még nem világos, hogy hová szereljem ezt fel, ha eddig úgy néz ki, minél magasabban van, annál jobb a vétel, de tényleg nem kéne belőle villámhárítót csinálni  
- 

válasz  the.odzsy

üzenetére the.odzsy

üzenetéreSajnos egyfajta információs buborékot fújunk itt magunk köré, mert értelemszerűen az ajánlott eszközökről lesz további visszajelzés. A wifi meg egy különösen érzékeny téma, mivel messze nem olyan egyszerű, hogy vannak jó meg gyenge wifijű eszközök. Kizárólag az adott helyen történt használat lehet mérvadó, még a sima próba is kevés. A Mercusys mindenesetre van annyira márkás, hogy elállási lehetőség mellett azért bele lehessen vágni. MaCS UI: Hja, AC87... A fél falut ki tudnám vele szolgálni.  3-400 méterről simán csetelek rajta... 3-400 méterről simán csetelek rajta...
- 

válasz  the.odzsy

üzenetére the.odzsy

üzenetéreOlcsósított TP-Link. Nem gagyi, de sok tapasztalat nincs vele. Én inkább valami bevált, ajánlott típust választanék -- de csak miután tisztázott, hogy mire is van szükségem, milyen körülmények között. Naponta többször elhangzik Gubek-Einste mantrája és annak számtalan változata: Falak száma, anyaga... stb., stb. MaCS 
- 

- 

- 

válasz  the.odzsy

üzenetére the.odzsy

üzenetéreÜdv! Padavan. Padavan firmware topic 
- 

- 

arn félisten válasz  the.odzsy

üzenetére the.odzsy

üzenetéreegy marad csak, bar a bridget kiprobalom... csak a konfigolas miatt tettem egymas melle oket.  
 erdekes amugy, mert az r7000 5g jele -50dbm korul volt, ez meg -60dbm csak. jelent ez vmit?a gyakorlatban a filemasolas megis gyorsabb 5g halozaton, nappali es a haloszoba kozott. legvonalalban 5m lehet talan a tavolsag, a falvastagsag 30cm. a asus ac68 pcie adapter van a masik oldalon. letoltes  feltoltes  az r7000 olyan 55/40 mbyteot tudott. 
- 

Multibit nagyúr válasz  the.odzsy

üzenetére the.odzsy

üzenetéreNem. Ma már minden Linksys Belkin. 
 Én nem venném az 1900AC-t. A WRT1900AC v2 csak wifi-ben tér el a kistestvérétől (WRT1200AC). Ha elvarázsolt az 1900-as wifi, akkor inkább a WRT1900ACS-t vedd! Nyugi, nincs baj a Marvellel, remekül működik vele a LEDE (leánykori nevén OpenWRT).
- 

- 

válasz  the.odzsy

üzenetére the.odzsy

üzenetéreElég kötött - a nagy átlaghoz képes legalábbis -, viszont stabil, ahogy a router hardveresen is, nekem tetszett, csak az erősebb wifi szórás miatt maradt végül saját részre az EA7500 v1. 
 v1: 1.2 GHz kétmagos proci és 256 MB RAM
 v2: 133 GHz kétmagos proci és 512 MB RAM
- 

- 

- 

válasz  the.odzsy

üzenetére the.odzsy

üzenetérePersze azért ehhez tegyünk még hozzá két dolgot: 1. Attól, hogy van egy "marhaerős" access pointod, csak az egyik irányba lesz nagyobb a hatótávolság, de a wifi kétirányú kommunikáció, vagyis ha a kliens nem képes "vissza kiabálni" az access pointnak, akkor mindez semmit sem ér. 2. Itthon az engedélyezett kimenő teljesítmény 100mW, vagyis ennek az eszköznek a használata illegális, és a közeli folyamatos 4W-os mikrohullámú jelforrás az egészséged szempontjából sem közömbös. 
- 

- 

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de kb. ennyi.
 de kb. ennyi. 

Gubek-Einste
 Gubek-Einste Dr.NX
 Dr.NX