- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
jézusom
üzenetére
"Ami a gond hogy sok a multicast forgalmazásom egyéb eszközöktől, és ettől lehal az iptv. Okos otthonos eszközök, ip kamerák stb."
E miatt kérdeztem csak. Látom, hogy írtad a multicastot. Tehát tudod, miről beszélsz. Lehet, jobban mint én. Gondolom tudod azt is, hogy ezzel a típusú forgalommal hogy kell(ene) bánni.
Az ip kamerák multicastolnak? Ezt pl. nem tudtam. Én azt mondtam volna, hogy nem. Arra akarok kilyukadni,hogy szerintem több multicast nem jó egy hálózaton. Én így tudom.
Amúgy nem azért kérdeztem, a hálózat felépítését, hogy megtudjam, milyen a kábel minősége. Azt szerettem volna megtudni, hogy milyen eszközök, vannak a hálózatban és azok hogyan vannak összekötve egymással? Ezt nagyjából már írtad, de nekem nem világos még, nem látom át. Ezt csak azért írom, mert az az iptv (multicastja), meg a többi multicast zavarhatja egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX