- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyárbúcsúztató hardvermix
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Moleman #74176 üzenetére
A szekrényből kivéve 2.5 órát bírt a gyári táppal, fejlődés, de továbbra is kritikán aluli. Hőmérsékletadatokat nem találtam benne, pedig puttyon is próbáltam pár paranccsal, amit más Asus routerekhez találtam.
Nem tudom, mit csinálhatnék még vele, rendeltem aliról egy usb-s procihűtőt 1.5 dollárért, de tuti nem jön meg a 14 napos elálláson belül. Az utóbbi miatt szétszedni sem akarom, pedig ház nélkül lehet, hogy nem forrna fel annyira (bár nem tartom reálisnak, hogy egy felső-középkategóriás router ennyire problémás legyen a dobozból kivéve).
Még a 3 napos cseregarancián is gondolkodom, hátha csak hibás darabot kaptam (a 3 napos csere után még érvényes a 14 napos elállás?).(#74178) pinnacle
Bocsánat a topik elsivatagosításáért, ha másnak is ilyen problémás lesz, akkor valóban lenne létjogosultsága egy külön topiknak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elden Ring
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- 5Ghz 24dBi rácsos szerkezetű parabola antenna (ÚJ!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest