Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomszy1
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Társasház földszintje. Legtöbbször a nappaliban használjuk a netet (ahol a router is lesz), mellette alkalmanként egy 18centis fallal elválasztott hálószobában. A gyerekszoba kicsit neccesebb, ott főfal val, ami 50 centis. 66nm, max távolság kb 10 méter.
Igen én is a te általad linkelt routerek közül vaciláltam, de kb itt elakadtam hogy most konkrétan melyik mivel jobb a valóságban, vagy hogy nekem melyik lenne leginkább megfelelő. A c5-re olvastam egyedül, hogy sokszor dobálja a netet, azért azt kilőttem. Asus felé azért húznék talán, mert van benne torrent progi, viszont nem tudom, hogy ezeknél milyen sebességgel tudnék torrentezni, mennyire tudnám az 500-as netet kihasználni. Ha 1080p filmeket szedek, ott nem mindegy, hogy 5 megával vagy 30-al jön.
AC1300G+ arukereso szerint 28 ropi, van más forrás, ahol 20 alatt megvehető?
AC58 és 66 között 2k a különbség, ott már akkor a B1-et venném (legalábbis talán azt ajálnják többször)
AC57U árban nagyon jó, kérdésem, hogy mennyivel rosszabb a 66-osnál? Mert itt az 15-ből meglenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX