Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen scannert vegyek?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megérkezett az rt-n 12 d1. A Cisco 4 sárga kimenete közül az egyiket összekötöttem az Asus 4 sárga bemenete egyikével
A Cisco-ban DMZ Hosting: Enable, DMZ Host IP Adress: 192.168.0.15 . Az Asus 3 maradék sárga kimenetéből az egyikbe bekötöttem a PC-t. Az elején még nagy nehezen be tudtam lépni az Asus menüjébe, valahol ott olvastam ki a 192.168.0.15-ös IP címet és akkor adtam a Wifi-nek is egy jelszót. Végül is most minden műxik, de nem tudok belépni az Asus menüjébe. Mondjuk nagyon nem is akarok, de azért bosszant. Be lehet valahogy lépni? Ezek után az fw módosítástól elment a kedvem
(mára
) -
ben-ga
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
tudom, hogy nem írtad!
csak megerősítést vártam...
a cisco után jön egy másik router,de akkor az 30 megát kap...
Ha nem nagy gond leírnád, h te hogyan oldanád meg?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- DOOM - The Dark Ages
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Milyen scannert vegyek?
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Cisco-ban DMZ Hosting: Enable, DMZ Host IP Adress: 192.168.0.15 . Az Asus 3 maradék sárga kimenetéből az egyikbe bekötöttem a PC-t. Az elején még nagy nehezen be tudtam lépni az Asus menüjébe, valahol ott olvastam ki a 192.168.0.15-ös IP címet és akkor adtam a Wifi-nek is egy jelszót. Végül is most minden műxik, de nem tudok belépni az Asus menüjébe. Mondjuk nagyon nem is akarok, de azért bosszant. Be lehet valahogy lépni? Ezek után az fw módosítástól elment a kedvem
Gubek-Einste
Dr.NX