- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny198612
tag
Sziasztok,
Kozepes szerelodobozba szeretnék betenni egy kicsi switchet (ha lehet gigabitest).
A dobozba vannak kivezetve a 4 db lakasban talalhato aljazatokhoz vezeto LAN kabelek vegei, viszont nyilvan nincs villany a kornyeken...Nekem ebbol 3 is eleg lenne, ha egy switch-csel ossze tudnam oket kapcsolni. Neten lattam ilyen kisebb swithceket, de azok is USB-t igenyelnek legalabb.
Vannak itt esetleg hasonlo cipoben jaro forumtarsak?
Mi erre a legjobb megoldas?Lattam ilyen USB-s eszokozoket, hogy gumizzak ra mondjuk powerbankot, de vajon mennyi ido alatt szivja le az eszkoz?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged