- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Helló!
Jelenleg 1 PC-m van, ezért eddig nem használtam routert. Digi-s netem van, amit rendszeresen teljes sávszélen használok a torrentezésnek köszönhetően. Az lenne a kérdésem, hogy milyen routert vegyek?
Azért kell router, mert ha minden jól megy, lesz laptopom is, és sűrűn jönnek vendégek, akiknél szintén van laptop, és ők is használnák a netet (akár töltenének le és fel). Mindenképp vezetéknélkülit keresek a laptop(ok) miatt. Nyomtatóm jelenleg nincs, de nem kizárt, hogy egy-két éven belül lesz, szóval az sem hátrány, ha ezt is tudja kezelni (ha jól tudom, ez kb. csak egy USB port a routeren).
Fontos szempont a megbízhatóság (ne menjen tönkre egyhamar. stb.); a terhelhetőség (ne szakadozzon folyton, ne olvassza magára a 10emeletest, stb.), valamint a biztonság is (bár nem tudom, hogy én, mint átlagos user mennyire vagyok veszélyben, hacsak nem a szomszédok akarnák lopni a netem (a panel újabb átka)).
Először gondoltam megnézem kedvenc boltom árlistáját, és veszek egyet, de rá kellett jönnöm, hogy az árak 4eFt és 25eFt között mozognak, és túl sok különbséget nem látok a kiírásokban, ezért meglehetősen elbizonytalanodtam.
Tehát ki, mit, miért, és kb. mennyiért javasol?
Előre is köszi!
Szerk.: Még egy fontos dolog: a PC marad, és annak a nagy winyóján lesz leginkább minden tárolva, ezért fontos, hogy jó sebességgel tudjak a gépek között másolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged