-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gézengúz #54039 üzenetére
Nem, ez nem régi tag-új tag különbség.
Az hamar kiderült, hogy körülbelül nulla tudatossággal rendelkezel biztonság terén, és olyat akarsz csinálni, amihez valamilyen szinten érteni kell, hogy ne nyomják fel az egészet.
Ez a válaszolok a kérdésre és a válaszadás helyett inkább megvédem a kérdezőt a hülyeség elkövetésétől közötti különbség, ahol én is azt tudom mondani, hogy tényleg segítő szándékkal, komolyan kérlek: ne akarj selfhostoln, ha már azt sem érted, hogy miért probléma a W7 használata 2025-ben.
-
cigam
titán
válasz
Gézengúz #54027 üzenetére
Miért Windows? Felteszel pl. egy OMV-t, amitől NAS-á válik a PC (vagy egy random Linux-ot), és arra feltehető bármilyen docker alatt futó megoldás, legyen az nextcloud, vagy photoprism.
-
NF-
tag
válasz
Gézengúz #54027 üzenetére
Őszintén szólva én azt ajánlom, hogy hanyagold az egészet. Ha nem érzed, hogy 2025-ben (de már kb. 10 évvel előtte is) mi a gond egy nem támogatott rendszerrel, akkor segítő szándékkal én azt ajánlom, hogy semmilyen saját szervert ne tegyél ki az internetre. Pláne nem privát képeket vagy videókat. De ez már nem ennek a topiknak a témája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged