- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Philips LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
milan26 #53255 üzenetére
Nem mondtam, hogy bármit ki kéne dobni, és a generációk közt árnyalt a különbség, nem olyan éles a határ. De egy 6-os azért lényegesebben jobban fut, mint az említett 3-as, csak hogy a példáknál maradjunk. Egy 3-asat azért már illik elengedni lassan. A 8. gen előtti masinák hosszú távon netezni jók egy legalább 5 évig támogatott Linux-szal. Nade talán mára elég is itt az off.
-
BitRider
senior tag
válasz
milan26 #53253 üzenetére
A bevételt is szorozd meg 100-zal! Nagyobb cégnél még kevésbé kifogás ez, amit írsz. Sok munka, igen, ami nincs elvégezve. Ne haragudj, de nem fogom hirtelen megsajnálni a magyar cégeket, ahol mindenen és addig spórolnak, amíg össze nem dől valami...
Én is imádtam a mini kis penge telefonomat tizen sok éve, mégse jutna eszembe ma azzal rohangálni, fényképeket készíteni, vagy bármilyen mai feladatot rábízni. Ugyanez van a számítógépeknél is, valahol én a 8. generációnál húznám meg a határt, ami fölött már egészen kezesek. A Win 11-egy nem vagyok kibékülve, de az, hogy a Win 10 (2015) óta nem változott semmit az alapkövetelmény, azért megjegyzendő. Egyedül talán a weboldalak memória-igénye, de az egy pár ezer forintos memóriamodul kérdése.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
milan26 #46342 üzenetére
Buhera általában testre szabott, annak aki csinálta. Kikapcsol szolgáltatásokat, belenyúl valamibe. Régen sok gond volt ilyenekből. User szidta MSt, hogy nem megy ez se meg az se, és kiderült, hogy valami Vér Izom István special edition Windowst használt, ami ki volt herélve.
Azzal amibe a frissítések vannak integrálva, nincs semmi gond. Amibe máshol is belenyúltak, azt nem tenném fel. Ahogy driver keresőt, és net booster, meg egyéb szemét cuccokat se.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
milan26 #46167 üzenetére
Köszi, ezek közül a Downloadhelper működik nekem ahol kell de telepítenem kellett hozzá a segéd alkalmazást is, így csak a videó fps-ét lövi be rosszul.
(#46169) energomatt: Ezt biztos nekem írtad? Ahogy rákerestem ez a Maxthon egy böngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali navigációs kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest