Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- iPad topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Home server / házi szerver építése
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bluemirage #42124 üzenetére
A boot sorrendből már kivettem mindent, illetve a boot ordert szoktam kérni és kiválasztom a boot eszközt.
Az írás nem jó szerintem. Próbál indulni róla a cucc, de egy idő után kiírja a sablon szöveget, hogy rossz rendszerlemez, nem képes indítani vagy mi.Egyébként ezek a fájlok vannak benne a képben:
command.com, io.sys, msdos.sys, autoexec.bat, IBMBIO.COM, IBMDOS.COM, MOUSE.COM, MOUSE.INI, ghostbt
Plusz egy ghost.exe külön mappában. Flash-en jól működik, a rufust is gyakran használom, de CD-re sehogy nem tudom rárakni, hogy működjön.Szerintem az a baj, hogy egy *.bin fájl kellene az image mellé, ha megnézek egy akármilyen bootolható iso fájlt, mindig van egy isolinux.bin, xpboot.bin, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő