- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
SpaceJam #49576 üzenetére
Feladatütemezőbe ezt a powershell scriptet kell berakni és auto indul, ráadásul le is rakja tálcára
start-process taskmgr.exe
Start-Sleep -s 1
$shell = New-Object -ComObject "Shell.Application"
$shell.minimizeall()A grafikonjával nem tudok mit kezdeni, ha elegendő, hogy látszik az aktuális terhelés szintje, akkor jó, ha nem, akkor nem jó
lehet használni esetleg azt amit ajánlottál
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #49563 üzenetére
Az alternativeto.net alapján alternatívának tűnik a POP Peeper, meg a Notifier for Gmail, de ki tudja, ezek mennyire megbízhatóak. Ami korrekt, az a Thunderbird – ismerve a Mozillát. Nem annyira lightweight, de cserébe akár hasznos is lehet, ha rendesen beállítod.
Van még a mindig fejlesztett Trillian, ami jó levelek csekkolására (meg mindenféle chat-ek kezelésére). Sok évig ez volt a platformom a Discord előtt. -
King Unique
titán
válasz
SpaceJam #49526 üzenetére
Akkor szabja kisebbre a Macrium, ha beállítja a user a művelet megkezdése előtt, lásd a már linkelt screenshotot. Az pedig megint más, hogy a képfájlba mentésnél alapértelmezetten intelligens szektomásolás lévén csak a foglalt területet menti és 60%-os tömörítést használ, aminek közvetlenül pont semmi köze az előbbihez.
Igen, lehet drag & drop módon rakosgatni a partíciókat, nagyobb tárolókapacitású célmeghajtó esetén a C méretét megnövelni (kihúzni) a klónozás / visszaállítás megkezdése előtt, ahol normál esetben nyilván nem a lemez legvégére húzzuk a C-t, mivel oda a WinRE partíció kerül, lásd BIOS/MBR és UEFI/GPT szerinti partícióelrendezést. -
Teasüti
nagyúr
válasz
SpaceJam #49529 üzenetére
Régen Norton Ghost volt, akkor még floppy-ról. Az úgy tetszett, csak eljárt felette az idő.
De akkor még az XP-s időkben pár havonta összecsinálta magát a rendszer és klónozni kényelmes volt.
Win7 beköszöntével nem volt szükségem már semmilyen mentésre, évekig elvolt a rendszer hiba nélkül.
Most is csak azért kezdtem el menteni tisztességesen, mert fizető munkák vannak a gépen. Ha csak egységsugarú felhasználás lenne, akkor nem érdekelne igazán, hisz nincs mit veszíteni, max a szabadidőmet ha nulláról kell telepíteni.
Szóval mondhatni, h kő alatt éltem és gondoltam MS talán meg tud oldani egy ilyen piti feladatot házon belül is.
Már nem gondolom ezt, miután volt alkalmam élesben tesztelni. -
honeypot
tag
válasz
SpaceJam #49517 üzenetére
Lehet, hogy épp akkor próbáltad a Signalt amikor Elon Musk is elkezdte népszerűsíteni twitteren, és akkor hirtelen annyian rászabadultak, hogy pár óráig valóban voltak fennakadások. Egyébként évek óta használom, több ismerősömmel is csak azon keresztül kommunikálok, és soha nem volt vele semmilyen bajom. Nem tudom, hogy te milyen bugba futottál bele, de nekem tökéletesen működik iPhoneon, iPaden, Macen, Windowson. Mellesleg ez az egyetlen olyan üzenetküldő ami valóban biztonságosnak mondható.
-
válasz
SpaceJam #49514 üzenetére
#49514SpaceJam, #49515honeypot
Köszönöm szépen az ötleteket!
A 3 közül melyiket ajánlanátok leginkább? Vagy próbálgassa ki az ember és meglátja?
Egyik rokonnak nincs még okostelefonja, ő csak gépen használná, viszont ha jól látom mindegyiknél csak úgy lehet aktiválni a windowsos verziót, hogy a qr kódot beolvastatja a telefonnal. Meg lehet ezt kerülni valahogy?
A whatsapp-hoz nem szükséges a facebook fiók igaz?
Bocsi a sok kérdésért.
Köszönöm szépen!
-
lanszelot
addikt
-
Vesa
veterán
válasz
SpaceJam #49482 üzenetére
De miért kell ilyen stílusban leoltani? Ez nem vezet sehova!
C2D-re nem való W10. Tapasztalatból mondom. Az real, hogy biztonsági kockázat a w7, de ha nincs más hardvere, akkor hiába oltogatod, hogy tegyen fel 10-et. Egy halom régi laptop gyárilag W7-el fut mai napig, megint mások a tényleg kő hulladék Vistával, ezek tények. Hogy ez jó vagy sem azt nem itt fogjuk kitárgyalni, mert a topik a segítségnyújtásról szól (vagy kéne szóljon).
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SpaceJam #49478 üzenetére
Hogy idő előtt ez is egy belassult, teletelepített rendszer legyen, amin kitudja hány háttérbe is folyamatosan futó "démonja", meg service-je fogalja a memóriát és a CPU-t a telepített programoknak, mikor még el sincs indítva a program.
Pl. felraktam most a Webex-et (távoktatáshoz kell) és addig ki se lehetett kapcsolni, hogy nem induljon a Windows-al együtt, amíg be nem regisztráltam egy névvel és e-mail címmel (amit a franc se akart és a távokt-hoz nincs is szükség rá), mert a beállításokat sem lehetett enélkül megnyitni.
(Meg pl. most telepítettem rá az Office 365-öt, diák jogosultság keretében, de ahonnan és ahogyan a telepítést végezni kellett, semmit sem lehetett kiválasztani, így felrakta ez egész hóbelebancont a gépre, egy csomó olyan programmal együtt, amik sose kellenének.)
Szóval az ilyenektől is hülyét kapok.
.....
A Paste meg logikus volt, ahogy láttam a Win10-re rábeszélés nyomulását. (Elég lett volna csak egy része, ok az lehet.) -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SpaceJam #49475 üzenetére
Az NX utasításkészletet nem tudja ez a proci, ezért nem is menne fel rá a Win10. Most rakatam újra rajta a Win 7-et és tudom milyen egy belakott, régi, rozoga, nyikorgó Win 7 egy ilyen régi gépen, amit teletelepítettek mindenfélével. Amíg ilyen ósdi a vas (sajnos) megelőzésből csak portable-kat használok, már amiből lehet. (4GB RAM megvan és az SSD is tervbe van véve.)
Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 @ 2.10GHz
Intel64 Family 6 Model 23 Stepping 10, GenuineIntel
Microcode signature: 00000A07
HTT * Hyperthreading enabled
HYPERVISOR - Hypervisor is present
VMX - Supports Intel hardware-assisted virtualization
SVM - Supports AMD hardware-assisted virtualization
X64 * Supports 64-bit mode
SMX - Supports Intel trusted execution
SKINIT - Supports AMD SKINIT
NX - Supports no-execute page protection
SMEP - Supports Supervisor Mode Execution Prevention
SMAP - Supports Supervisor Mode Access Prevention
PAGE1GB - Supports 1 GB large pages
PAE * Supports > 32-bit physical addresses
PAT * Supports Page Attribute Table
PSE * Supports 4 MB pages
PSE36 * Supports > 32-bit address 4 MB pages
PGE * Supports global bit in page tables
SS * Supports bus snooping for cache operations
VME * Supports Virtual-8086 mode
RDWRFSGSBASE - Supports direct GS/FS base access
FPU * Implements i387 floating point instructions
MMX * Supports MMX instruction set
MMXEXT - Implements AMD MMX extensions
3DNOW - Supports 3DNow! instructions
3DNOWEXT - Supports 3DNow! extension instructions
SSE * Supports Streaming SIMD Extensions
SSE2 * Supports Streaming SIMD Extensions 2
SSE3 * Supports Streaming SIMD Extensions 3
SSSE3 * Supports Supplemental SIMD Extensions 3
SSE4a - Supports Streaming SIMDR Extensions 4a
SSE4.1 - Supports Streaming SIMD Extensions 4.1
SSE4.2 - Supports Streaming SIMD Extensions 4.2
AES - Supports AES extensions
AVX - Supports AVX intruction extensions
FMA - Supports FMA extensions using YMM state
MSR * Implements RDMSR/WRMSR instructions
MTRR * Supports Memory Type Range Registers
XSAVE * Supports XSAVE/XRSTOR instructions
OSXSAVE * Supports XSETBV/XGETBV instructions
RDRAND - Supports RDRAND instruction
RDSEED - Supports RDSEED instruction
CMOV * Supports CMOVcc instruction
CLFSH * Supports CLFLUSH instruction
CX8 * Supports compare and exchange 8-byte instructions
CX16 * Supports CMPXCHG16B instruction
BMI1 - Supports bit manipulation extensions 1
BMI2 - Supports bit manipulation extensions 2
ADX - Supports ADCX/ADOX instructions
DCA - Supports prefetch from memory-mapped device
F16C - Supports half-precision instruction
FXSR * Supports FXSAVE/FXSTOR instructions
FFXSR - Supports optimized FXSAVE/FSRSTOR instruction
MONITOR * Supports MONITOR and MWAIT instructions
MOVBE - Supports MOVBE instruction
ERMSB - Supports Enhanced REP MOVSB/STOSB
PCLMULDQ - Supports PCLMULDQ instruction
POPCNT - Supports POPCNT instruction
LZCNT - Supports LZCNT instruction
SEP * Supports fast system call instructions
LAHF-SAHF * Supports LAHF/SAHF instructions in 64-bit mode
HLE - Supports Hardware Lock Elision instructions
RTM - Supports Restricted Transactional Memory instructions
DE * Supports I/O breakpoints including CR4.DE
DTES64 * Can write history of 64-bit branch addresses
DS * Implements memory-resident debug buffer
DS-CPL * Supports Debug Store feature with CPL
PCID - Supports PCIDs and settable CR4.PCIDE
INVPCID - Supports INVPCID instruction
PDCM * Supports Performance Capabilities MSR
RDTSCP - Supports RDTSCP instruction
TSC * Supports RDTSC instruction
TSC-DEADLINE - Local APIC supports one-shot deadline timer
TSC-INVARIANT - TSC runs at constant rate
xTPR * Supports disabling task priority messages
EIST * Supports Enhanced Intel Speedstep
ACPI * Implements MSR for power management
TM * Implements thermal monitor circuitry
TM2 * Implements Thermal Monitor 2 control
APIC * Implements software-accessible local APIC
x2APIC - Supports x2APIC
CNXT-ID - L1 data cache mode adaptive or BIOS
MCE * Supports Machine Check, INT18 and CR4.MCE
MCA * Implements Machine Check Architecture
PBE * Supports use of FERR#/PBE# pin
PSN - Implements 96-bit processor serial number
PREFETCHW * Supports PREFETCHW instruction
Maximum implemented CPUID leaves: 0000000D (Basic), 80000008 (Extended). -
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #49466 üzenetére
Ráadásul be tudod dobni a lokált egy Dropbox vagy Drive mappába, így az több gépeden is meglesz. Ha kifejezetten az egyikről szeretnél csak feltölteni, akkor ott állítod be a WinSCP-t, így minden kívánságod teljesül.
WinSCP szinkronizáció használat: először is belépsz a megfelelő FTP elérési útra, aztán a
CTRL+U
panelen megadod, hogy azt melyik lokál mappáddal szinkronizálja azt. Közben benyomod azt is, hogy mentse el a beállításokat, és indíthatod.
Legközelebb csak arra kell figyelni, hogy belépj a megfelelő mappába (erre parancsikont is létre tudsz hozni), nyomsz egyCTRL+U
-t és egyEnter
-t, és kész. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #49440 üzenetére
Ez amúgy eléggé off itt. Neked WordPress kell, és ha ez nem jutott eszedbe megoldásként az csak azt jelenti, hogy még nem ismered. Ingyenes tanfolyam + YouTube csatorna.
Segítséget ezen a három helyen tudsz kérni (itteni topik + 2 jó facebook csoport):
• WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
• WordPress fejlesztők és felhasználók csoportja
• wpBarkács - Elementor felhasználók és vállalkozók közösségeKezdő tárhelyként Sybell.hu (promó kód itt), nagy forgalmú, profibb oldalhoz Elin.hu ASA. Ennyi, ezen el tudsz indulni, már mindent tudsz. Mellesleg ebbe legalább van értelme időt fektetni, mert melód is lehet belőle, ha értesz a WP-hez. Ezért is mondom, hogy ezt a szinronizálós izé ötletet felejtsd el.
-
milu
aktív tag
válasz
SpaceJam #49427 üzenetére
Köszönöm, hálás vagyok, hogy megmutattad ezt a programot, nagyon hasznos lesz a mindennapokban!
A karakterfelismerés annyira nem szükséges, csak láttam, hogy a menüben az is van. Gondoltam, megkérdezem, de magam sem bíztam nagyon abban, hogy teljeskörű megoldás van egy ingyenes programban...
-
-
milu
aktív tag
válasz
SpaceJam #49423 üzenetére
SpaceJam, köszönöm a gyakorlatban jól használható javaslataidat, sokat segítettél!
Elkészítem a profilokat, hogy aztán egyszerűen és gyorsan tudjak szkennelni, ha szükségem van rá! Tetszik a program, már tovább is ajánlottam ismerősnek!
A billentyű kombináció az általános (AHK) vagy a program tudja? -
MostaPista
tag
válasz
SpaceJam #49378 üzenetére
Kuldtem egy listat weboldalakrol, van par ezer program temakorok szerint, arrol nem irok reszletes listat.
A programok nagy reszere csak ritkan, vagy csak egy idosavban van szuksegem, igy orulok a portable megoldasnak, amig kell, hasznalom, utana nem kell problemaznom, hogy toroljem-e vagy sem, pendrajvon vagy archivumban elfer.
Csak azokat telepitem, amikre tartosan szuksegem van, nem kedvelem a sok ikont az asztalon, vagy a menuben keresgelest. -
MostaPista
tag
válasz
SpaceJam #49374 üzenetére
Hat, szerintem rengeteg - nemcsak jo, hanem valoban szinvonalas - ingyenes program van "portable" kategoriakban, es en, marmint a magam reszerol, az ilyen "portable" programokban jobban megbizok, mint a telepitettekben.
Valamikor egy ismerosom magyarazta, hogy sok win programot at lehet irni "portable"-nek, de annyira nem vagyok profi, hogy nekifogjak csak ugy, hallomasos informaciok alapjan.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #49374 üzenetére
Ha ez másképp lenne és mindenféle free program bekerülne, amit itt összehordtok, akkor igen hamar megszűnne a szűrt jellege a válogatásnak. Mint tudjuk, az átlag user hülye, ahogy az átlag ízlés sem a csúcs – pont ezért átlag. Minél kevésbé szólnak bele mások a listába, annál igényesebb marad a kollekció. Természetesen az ajánlás mindig jól jön, hisz én sem ismerhetek mindent. Ez nem a személyes egó, hanem szimplán a dolgok természetes működése.
Szóval... a lista jöhet, ha nem lesz abból sértődés, ha valami nem kerül be (de ha gondolod, egyesével meg is indoklom – de sokan már ismerik a hozzáállásom). Amíg azt látom, hogy nincs egy épkézláb módon belakott Windows sehol (ever) és mindenféle baromságot használnak az emberek, vagy pedig 3rd party programok helyett szenvednek az alapokkal, addig nem igazán fogom buzgón a mindenféle random programokat beilleszteni csak azért, hogy több legyen. -
dqdb
nagyúr
-
woodworm
veterán
válasz
SpaceJam #49341 üzenetére
Mivel a másik topikban láttam, hogy pontosan azt szeretné tudni, hogy a célmeghajtón mekkora lemezterület igénye van a másolt állományoknak, ezért megjegyezném, hogy még ez sem mindig 100%-ig pontos, mert csak azt mutatja, hogy a jelenlegi helyén mennyi helyet foglal.
-
lanszelot
addikt
válasz
SpaceJam #49325 üzenetére
Ez az én szerverem, azt csinálok vele amit akarok.
Nem tudom mi az a vooce.Ha elindítom a képernyő megosztást, akkor neki rá kell nyomni, hogy nézze. Ami már körülményesen megoldható, de bármikor pause-ra nyomok a lejátszón megállítja a megosztást, és újra kellene elfogadni stb, tehát ez nem jó így.
-
MostaPista
tag
válasz
SpaceJam #49225 üzenetére
A listabol kiprobaltam az eM Client-et es bejott a sejtesem, az a cimlista alapjan tud a levelekben keresni, tehat elvileg megoldhato lenne, csak meg kellene irni, hogy naptarban is tudjon keresni.
Kaptam egy tippet is, hogy van egy ingyenes nagyon pici megoldas, Sqlite, amiben akar C# vagy python nyelven gyorsan lehetne egy ilyen programot megirni feleslegesen bonyolult naptar nelkul.
A kerdes az, hogy hol talalok valakit, aki megirja es kozzeteszi ingyenesen?
-
Cs1csó
titán
válasz
SpaceJam #49239 üzenetére
Nekem folyamatosan futott anno is - rendszerrel együtt autostart - a TV is tehát ez nem probléma a számomra.
Lehet valamikor majd teszek vele egy próbát újra, bár mint írtam, nincs igazi késztetés mert tökéletesen működik és gyakorlatilag semmi reklám (talán a telepítésnél van egy opció ahol a pipát kivéve kell elutasítani a Google Chrome telepítését mert nálam Firefox van csak a gyári Edge mellett)De amúgy ha már váltanék AnyDesk-ről akkor az inkább a régebbi UltraVNC vagy hasonló program lenne.
-
Cs1csó
titán
válasz
SpaceJam #49237 üzenetére
Nálam szépen fut az AnyDesk. Az külön plusz pont, hogy nem kell hozzá online fiók mint a TeamViewer-hez. Plusz ugye a TV folyamatosan bombázott a "üzleti felhasználást érzékel" dumával ami ugye nálam nagyon kiborította a bilit és instant ment a kukába.
Az AnyDesk számomra mindent tud amit kell, igaz én csak PC-ről PC-re nézek rá, és nincs okostelóm, de ha lesz okostelóm - android - és arról is rá tudok nézni az otthon bekapcsolt gépemre az is egy jó pont lesz az AnyDesk mellett.
A lényeg, hogy a TV leszerepelt nálam, lehet azóta a sok negatív visszajelzés miatt változtattak ezen de engem már elveszítettek, ez a vonat elment.
-
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #49232 üzenetére
Itt az új szerkesztő a ludas, még a sortöréseket is elcseszi. Sima hozzászólásnál is át kell váltani a régire, hogy a bb kódokat értelmezze. Ha az újba nyomom be a megírt összefoglalót, akkor nekem is pont ugyanez a végeredmény. Azt nem tudom, hogy az összefoglaló editálásánál át lehet-e váltani a régi szerkesztőre, de ha igen, akkor az a megoldás.
-
-
C. s.
addikt
válasz
SpaceJam #49210 üzenetére
Köszi szépen!
DX9-et igénylő játék van és fut is, de lehet, hogy csak annyi cuccot rakott föl belőle, ami neki kell. Majd megpróbálom azzal, amit linkeltél.A Virtualbox telepítve is van, mert ismerkedem vele, ha az előző tipp nem jön be, előveszem a jó öreg XP-t. Ahhoz honnan lehet letölteni a javítócsomagokat? Valami ősrégi példányom van, de legalább eredeti és vírusmentes (Campus), net meg nem kell, mert a játék DRM-mentes.
Erről van szó: Aura 2 - The Sacred Rings
-
tillatrilla
senior tag
válasz
SpaceJam #49139 üzenetére
SpaceJam,és AtHoS! Köszi a válaszokat ,de lehet,hogy rosszul fogalmaztam,vagy én nem értem... A zenedoboznak (hordozható BT speaker) gondolom saját lejátszóprogramja van,azzal én nem tudok mit csinálni.USB port-ba dugott pendrive-ra másolt számokat akármilyen feltételekkel keverem össze,az a dög akkor is abc sorrendben játsza le. Erre keresnék megoldást.
Amúgy az AIMP lejátszó nagyon szuper,évek óta használom!
-
C. s.
addikt
válasz
SpaceJam #49118 üzenetére
Szia!
Derengett, hogy valamiért nem szereted. Próbáltam a netről kiokosodni, de nem jött össze. Mi a probléma a Javával? Annyit találtam, hogy sok programozó túl primitívnek találja, de ehhez nem értek. Fölhasználói oldalról mi a probléma vele? (Régebben ki akartam próbálni a Youtube-DLG-t, települt, de valamiért nem indult el, azóta még nem foglalkoztam vele.)
-
-
válasz
SpaceJam #49062 üzenetére
"A YouTube-on nincs nagyobb bitráta"
Lehet, de én nem csak youtube-ról beszélek. Máshonnan is próbáltam letölteni, úgy emlékszem máshol is megvolt a bitráta korlát a 4K Video Downloader esetében. Ezért használtam audiora inkább a youtube-DLG-t. Meg amúgy is érdemes több letöltő progit használni, mert tapasztalatom szerint időről időre mindig akad valami videó, amit az egyik nem tölt le.
Oké, megsasolom ezt a MediaHuman progit. Köszi!
-
válasz
SpaceJam #49053 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy nincs jutubon cd minőség.
Azt is tudom, hogy hiába konvertálunk alacsony bitrátás anyagot 320 kbps-re (vagy akár elmenthetjük wav-ba is 1536kbps) attól nem lesz jobb a minőség, csak felesleges helyfoglalás. De azt tapasztaltam, hogy más letöltőprogik "eredeti minőség" címen magasabb bitrátát adnak. A 4K Video Downloader mindig megreked 128-145 kbps környékén.
-
válasz
SpaceJam #49056 üzenetére
VirusTotal - File Check | VirusTotal URL Check
Kipróbáltam letölteni, telepíteni, futtatni, majd rendszert ellenőrizni 3 esetben is, semmi gond nem volt.
# MS Defender + W10 Tűzfal
# Comodo IS
# Kaspersky ISTermészetesen értem az aggályod, hisz saját oldaladon nem lenne nyerő egy kártevővel megtűzdelt progit megosztani. Én ennyi infóval tudok szolgálni, a döntés a tiéd.
-
válasz
SpaceJam #49054 üzenetére
Igen, jó kis cucc, korábban is előkerült már, akkor konkrétan az OPUS formátum kapcsán.
UI: Pár hozzászólással előbb linkeltem egy Screen Recorder-t, teszteld, szvsz simán elférne az oldaladon az OBS és az oCAM mellett...
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #49053 üzenetére
Tényleg aranyos, hogy úgy gondoltátok, a YouTube CD minőségben tárolja a zenéket.
Hát nem tűnt fel, hogy a videók is szakadék módon néznek ki, ha csak a natív felbontást választjátok?
Mindent megtesznek az adathalmok csökkentése érdekében, ezért is van, hogy creator inkább a Vimeo-ra tölt fel, ha minőségi anyagról van szó.
Amúgy az audio konverterük (
MediaHuman Audio Converter) is a legjobb, ez cserélt minden más fizetős cuccot és egyéb elavult vackot a NeszeTools-on ebben a kategóriában.
-
válasz
SpaceJam #49042 üzenetére
Jó progi a 4k Video Downloader, videók letöltésére én is használom. De egyrészt az sem tud bármit letölteni (szerintem ez mindegyikre igaz), ezért érdemes egy másik letöltőprogit is tartani. Másrészt audio letöltésnél 160kbps a max amit tud, úgyhogy zenét mással szoktam letölteni.
-
dqdb
nagyúr
válasz
SpaceJam #49018 üzenetére
Teams felület: You have Microsoft Teams Version 1.4.00.7174 (64-bit).
%LOCALAPPDATA%\Microsoft\Teams\current\Teams.exe properties:
File version: 1.4.0.7174
Product version: 1.4.00.7174Lehet, hogy csak le van rohadva a te felhasználódat kiszolgáló node/clusterrész, volt már olyan, hogy 1-2 óráig nem engedett be mindenféle random hibával sem telefonról, sem desktop kliensből, miközben a többieknek ment a cégnél, aztán magától megjavult.
-
válasz
SpaceJam #49020 üzenetére
Igen, az tűnik a logikusabbnak, hogy a termékverzió szerepel az About menüben is, de várj egy kicsit, hátha valaki még benéz (aki használja is) és megmondja a tutit...
Szerintem is lényegtelen amúgy, a termékverziót vedd alapul, az az egy nulla nem számít, mindkét verziószám vége ugyanaz, 7174 és ez a lényeg. -
válasz
SpaceJam #49018 üzenetére
Az egyik a fájlverzió, a másik a Termékverzió
(Nincs MS fiókom, így nem tudok belépni a Teams-be és az About menübe bekukucskálni) -
válasz
SpaceJam #48893 üzenetére
Oké, köszi! Én a gyári oldalt néztem, ott nem tüntetnek föl portable verziót.
Én is csomagolgattam ki annak idején telepítőből programokat, és kvázi portableként futott, de leszoktam róla. Mostanában inkább telepítek, mert ahogy már írtam is, nem biztos, hogy tényleg portable lesz. Azt tapasztaltam, hogy némelyik a telepítési mappán kívül máshová is írogat meg mappát rak. Így az eltávolítása is nehézkesebb mint a telepítettnek, mert az pl. revo-val könnyen és teljesen eltüntethető. Persze vannak progik, amik bizonyítottan csak a kicsomagolási mappájukba írnak. -
csubuka
addikt
válasz
SpaceJam #48883 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen, sajnos ez egy őskövület lap :-) De megteszi a dolgát, szóval nem akarok szemetet termelni.
Találtam még a gyártó oldalán is egy megoldást Asrock OCTweaker. Meglátjuk.
A gond az, hogy sajnos a 3 pinesen nincs feszültség szabályzás hardver oldalon. :-(
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #48874 üzenetére
Közben kipróbáltam, egész jó cucc. Rohadt lassan indul, de utána a system tray-be csukható, tud csoportozni, emlékeztetőt kezel és átlátható. Az új, fizetős verziója az a Swift To-Do List.
-
energomatt
őstag
válasz
SpaceJam #48861 üzenetére
Köszönöm a tippeket. Nem tudom, gigabites DIGI netem van én nem gyanakszom rá, a körülményeket is figyelembe véve, vagyis, hol hogyan és mikor vannak szaggatások. Valószínűleg ez az egész net vonal nem lesz a hiba oka, de nem árt minden vonalon végig menni. A Commodo-t már feltettem, de még nem tudom a tűzfalát kezelni. Remélem, ha utánaolvasok menni fog.
-
energomatt
őstag
válasz
SpaceJam #48858 üzenetére
Elvileg egyetértek. Az FS2020-ról van szó. A PC-re csak az ehhez szükséges programok vannak telepítve. A feladatkezelőben nem látok semmi mást ami futna, akkor sem amikor szaggatást tapasztalok. Egyes [leírásokra] tudok támaszkodni, amelyek szerint a szaggatást -megfelelő beállítások esetén- , háttérben zajló internet letöltések okozhatják. Ezeket nem tudtam megfigyelni. Az Avast antivírus megesküdött rá, hogy csak semleges időben frissít.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #48858 üzenetére
*Ezek alapján tehát nem tudom elképzelni azt a káoszt, ahol egy tűzfal segítene.
Vagyis na, dehogynem tudom elképzelni, hisz mindenhol ilyenekkel találkozom... Ezért mondom, hogy ha azt sem tudod, mi fogja meg a gépet, akkor nem a még egy program segít. Csak az, ha tudod, hogy pontosan mi és milyen céllal fut a játék alatt is. Szóval tűzfalat ne emiatt telepíts, hanem ettől függetlenül a kontroll miatt!
Meg persze állj át LAN kapcsolatra, ha eddig nem tetted volna! Vagy legalábbis rendes router + WiFi adatper kombóra. De ha ezek megvannak, még mindig lehet néha nagy a lag-od a szolgáltató miatt.
-
válasz
SpaceJam #48781 üzenetére
Gondolkodtam rajta, hogy felvegyem-e a dolgot. De segítő szándékkal:
Én:
A W10-es is egyszerre több ISO-t tud felcsatolni és tálcáról klikkel tudsz, több már korábban csatolt ISO közül választani és kattintásra ki-be rakni őket?
Majd minden third party többet nyújt, mint a rendszeralkamazás. Ezért nem a windows saját képnézegtőjét, videó lejátszóját, zene lejátszóját és windows intézőjét stb... használjuk és ezért van a topik is.Ő:
Életviteli és egyéb OS-el kapcsolatos tanácsot szerintem nem kért a kérdező... és még az is lehet, hogy oka van arra, hogy nem akar W10-et használni. De ha mégsem, akkor sincs hozzá közünk.Te:
W7 alatt akart ISO-t megnyitni, ahhoz nem raktál hozzá semmit.... és nyilván magam is írtam, hogy a w10 támogatja az ISO-t ezért erre nem kellett felhívni a figyelmemet. De voltam jó fej, hogy megírtam, hogy a külső ISO kezelő mennyivel kényelmesebben és okosabban kezeli az ISO-t. Ez segíthet neked is megérteni a másik oldalt. Mindig van másik oldal... nemcsak a Tied.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android dual SIM okostelefonok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest