Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a választ
Pont ezt írtam, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal állítgatni. A cmd automatizálása folyamatos allítgatás.
És nem felül írni kell, hanem backup ot csinálni.A játék ment, amíg nem halsz meg.
Ha meghalsz akkor nullázza.
Ha épp a nullázás után telik le a 15 perc, akkor mire kilépek a nullát tölthettem vissza.
Ezért nem jó a felül írás.Találtam több programot is, de vagy ezt vagy azt nem tudják.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Van egy játek amiben ha meghaltál, akkor előröl kell kezdeni mindent.
Ezért szeretném 15 percenként menteni a játék mentés file-ját, ha meghalok, akkor vissza tötlsem, és folytassam.
Tehát csak amikor a játék előtt elindítom, akkor mentse az adott folder-t 15 percenként, és utána ha nem jászom akkor ne mentse.
Játék előtt elindítanék vmit, majd ha végeztem bezárom, és csak addig ment míg fut, és ne kellejen mindig beállítgatni.
Amit találtam azok valamit nem tudnak. Vagy folyamatosan mentenek, vagy nem tudnak 15 percet...stb
Ja, és innen kell tudnia menteni: %LOCALAPPDATA% -
lanszelot
addikt
válasz
genndy
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ mindenkinek.

IrfanView azzal se tudja. Gondolom neked is fent van az Adobe Photoshop, valószínű amiatt tudja neked.
Ez a file kezelő:[kép] , és ez az IrfanView: [kép]BiP és Dr.NX:
Igen a classic is tudja. Mivel a classic butább szokott lenni, így meg se próbáltam.cigam: jpeg? inkább png. Van ingyenes szoftver, akkor miért fizetnék?
Így a vlc se kell, mert minden kodek fent van MS store-ban, és megvásárolható.
-
lanszelot
addikt
Imageglass download fül az MS store oldalra dob, ahol fizetni kell érte. Nincs másik letöltési lehetőség. Csak a classic.
[kép]
"HEIC and WEBP" mind a kettő fizetős. Tehát nem tudja.Dluinet : írtam a válaszod felett, hogy nem jelenik ott meg.
Tehát nem jó. A fizetős kodek kellene hozzá, hogy megjelenjen . -
lanszelot
addikt
Hello,
Párom telefonjáról át szedtem képeket a W10 pc-mre.
Heic formatum.
Milyen ingyenes képkezelő progival tudom megnézni ?
Irfanview tudja kezelni a laptopomon, de a pc-en nem.
Szerintem azért mert a laptopon Adobe PS rajta van. De nem biztos.
Volna valami progi ami tudja kezelni, és bélyeg képekben láthatom? -
lanszelot
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek
Az MBR megoldotta a problémát. -
lanszelot
addikt
Hello,
Hirens boot usb-t hogy tudok készíteni?
Rufus nem jó, mert azzal csak uefi -hez lehet, és a laptoponon bios van. Kiírja hogy rufus miatt ez csak uefi -vel működik.Azért hirens, mert az elfér 4GB -n . Medicat minimum 32GB kell.
Cpu, gpu hőmérsékletét érdekel, azért kell. /Új hűtő kellett bele, és tesztelném, hogy jól lett e össze rakva.
Nincs meghajtó benne, nincs op rendszer, se semmi. Tehát live usb kell. -
lanszelot
addikt
Hello,
Olyan programot keresnék mint ez a honlap.
KiCAD nem jó, mert egy egyszerű elem sincs benne.
EveryCircuit szinte semmi sincs benne, tehát az is kiesett. -
lanszelot
addikt
Hello,
Megvettem Udemy-n egy oktató kurzust, és nem tudom használni mert a telefonon nagyon szaggat. Valószínű gyenge a net. Letöltés szürke, így ott nem tudom letölteni.
Le lehet tölteni valahogy, mert így csak kidobtam a pénzt a semmire.
Windows10 vagy Androidon tudom letölteni. Windows rol át tudom tölteni a telefonra. -
lanszelot
addikt
mindenkinek köszönöm szepen a segítséget
Végül maradt az, hogy egyesevel megcsináltam.
Próbáltam virtual Ubuntu-t dobni, nem indult el, kiderült, hogy amiért AMD-m van, bios -ba kell állítgatni, majd Windows reget elállítgatni..stb .. elvetettem.
W10 Gimp-re sehol se találtam megoldást.
PS action-t sikerült megtalálni, és nagyon jó eszköz amiről nem tudtam, és igaz, hogy levesz pár klikkelést, és csak a filtereknel, de egyesével kell így is végig csorogni rajtuk.
Tehát nem sikerült találni megoldást. -
lanszelot
addikt
Kérlek olvasd el mihez írsz.
A #50467 linkelt módszerrel nincs auto contrast.
A rossz auto kontraszt -ot nem a PS -hez írtam.
Fogalmam sincs hogy írok action-t.
A te általad linkelt módszertől van sokkal jobb /camera raw-al/, az sose hibázik.
Egyesével nincs gondom egyikkel se, a gond a multi -val van. -
lanszelot
addikt
bimp nem tudja az auto contrast-ot, próbáltam
Azt a script-et hogy használom Windows alatt?
"In Ubuntu, install the extra plugins:" és ezt követi a linux parancs, amit hiába is írok W10 -be.
Tehát hogyan kell W10 alatt?Photoscape: benne van, meg is csinálja ... félig. Nem jól működik az auto kontraszt benne, sok fotóhoz hozzá se nyúl. Tehát utó munkálat sok vele.
-
lanszelot
addikt
Gimp -nek nincs batch menüje, az egy vki által készített plugin, ami nem létezik Windows-ra.
Tehát, hogy kipróbáljam dobnom kell egy ubuntut a gépre.Photoscape, azt nem ismerem, de rá fogok nézni, hogy mi az, és hogy tudja-e.
Dluinet: PS -ben nincs auto contrast lehetőség. Auto Color van, az ff kepeknél mit sem ér

cigam által osztott linken is jól látszik, hogy se PS, se Irfanview -nek nincs auto contrast lehetősége. Gimp nek nincs batch funkciója egyáltalán. Ubuntu alatt van egy plugin ami elvileg tartalmazza. De nincs Ubuntum.
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen, de ez egyik se jó.
Nem színes képek /mind régi ff fényképek beszkennelve, ezért mind másképpen halvány/, és nem ugyanaz a beállítás azért kell auto kontraszt, hogy az auto mod minden képhez automatikusan beállítsa.
Egyikben sincs auto kontraszt lehetőség, az auto color pedig nem jó mert ff a kép. -
lanszelot
addikt
Hello,
Van több mint 100 képem amin mindegyiken auto contrast -ot kellene futtatnom.
Hogy tudnám ezt nem egyesével végig pötyögni?Van photoshop, gimp, irfanview -em egyesével tudom mindben hogyan kell, de nem lehetne valamelyikkel , vagy egy 4ik alkalmazással egyszerre megcsinálni?
-
lanszelot
addikt
-
lanszelot
addikt
Hello,
Ez a hangoskönyv hol halk, hol hangos, tol torz.
Lehet vele valamit kezdeni?
/nem találtam hol tudnám megkérdezni/ -
lanszelot
addikt
válasz
SpaceJam
üzenetére
Ez az én szerverem, azt csinálok vele amit akarok.
Nem tudom mi az a vooce.Ha elindítom a képernyő megosztást, akkor neki rá kell nyomni, hogy nézze. Ami már körülményesen megoldható, de bármikor pause-ra nyomok a lejátszón megállítja a megosztást, és újra kellene elfogadni stb, tehát ez nem jó így.
-
lanszelot
addikt
Milyen kérdés?
Elfogadni a beállításoknál kell. Ott nincs kérdés.
Vannak csúszkák mit fogadsz el.
De szerintem alap beállítással menni kellene.
Így csináltam, csak a vlc-t alapból ismerte, igy nem kellett hozzá adnom.
Szerintem csak akkor van hang, ha nézi a megosztott videót, ha háttérben van akkor nincs, de ezt csak gondolom, hogy ez lehet a baj.
Erre gondoltam hogy a beállításban vmit el kell fogadni, hogy ha háttérben van akkor is legyen hang.
Én nem találtam ilyet, de lehet van.
Ezért kérdeztem el kell e fogadni /átállítani/ vmit hogy legyen hang? -
lanszelot
addikt
Én vagyok az admin, ők hiába csinálnának bármit.
Azt ők nem tudják megmondani el kelle e fogadni valamit.
Én se tudom.
Inkább azt mond meg hol kell elfogadni, ha el kell egyáltalán /discord alap setup, csatorna setup, w10..hova tegyem a pipát/.
Egyáltalán működik e ez a fent említett módszer?
Megnézted? Nálad működik? -
lanszelot
addikt
Hello,
Nem stream-elek, csak az 5 éves unokaöcsémmel minecraftozok, és gyerek dalokat, verseket szeretném ha hallgatna, hogy tanuljon is közben.
Discord-on beszélünk.
Bár nem vágom hogy kell ezekkel, de így már rá tudok keresni.
Nagyon szépen köszönöm
A 2ik azért nem jó, mert a fejesem hangját rakja össze a mikrofon hangjával, azaz, ha beszél, akkor egy végtelen echo-t generál, amiből egy végtelen síp lesz.
A 3ik fizetős.
Az 1-re még nem sikerült rájönnöm, hogy is kell, mit is kell. -
lanszelot
addikt
válasz
MostaPista
üzenetére
"Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy amíg mikrofonon beszélgetünk az mp3 amit hallgatok akivel beszélgetek ő is hallja?
Xbox controllerben van a fejes/mic bedugva."Írd le mit nem értesz, és válaszolok
-
lanszelot
addikt
válasz
MostaPista
üzenetére
Minden esetben mentés, teljes gyalu, és attól függ melyik gyártó, mikori darab, a hozzá passzoló progival teszt, de én tuti nem raknék rá semmi fontosat soha többet.
Sok gyártónak van saját progija pl, új alaplapok, új hdd-vel tolják a smart-ot...stb -
lanszelot
addikt
Hello,
Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy amíg mikrofonon beszélgetünk az mp3 amit hallgatok a kivel beszélgetek ő is hallja?
Xbox controllerben van a fejes/mic bedugva.
Van ilyen progi? Hogy rá keverje a mikrofonra az mp3 hangját hallkan? -
lanszelot
addikt
JD2 se tudja, ott van fentebb.
Hiába nyomtam a letöltésre, se jobb klikk, se semmi.SpaceJam
Ha le tudom tölteni akkor fix linkje van.
Volt 2 progi ami elkezdte leszedni, csak azok meg nem indították el maguktól, illetve ha megszakadt, akkor kuka.
Tehát csak a javasolt progik nem jók. -
lanszelot
addikt
Hello,
Letöltéskezelőt keresnék, ami működik is.
- sorba lehet rakni a letöltéseket, hogy majd szedje
- folytatja, ha vmiért megakad a letöltés -
lanszelot
addikt
Hello,
Régi VHS felvételt szeretném kicsit feljavítani /szín, esetleg zaj szűrés/
Malyik a legjobb szoftver hozzá?
Mac és Windows is van. -
lanszelot
addikt
Hello,
Tudna nekem valaki segíteni?
Apple Service Diagnostic – 3S138 keresném.
Az összes többi meg van, csak ezt nem találom.
Pont az ami nekem kellene.
Találtam oldalt, ahol hibásan van fent. 2,4GB nek kellene lenni és csak 1,7GB file jön le, és zip hibát ír.
Kérlek segítsetek már ha valaki tudna hozzá letöltö linket.Késő vettem észre, hogy elírtam, és nem tudtam javítani/törölni.
3S138 at keresem MBP 2010 mid-hez -
lanszelot
addikt
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
ez vagy ez vagy ha nem online, akkor ez
szabacsik:
digitálisan nem látható azért /pl kamerával nem beolvasható, nem tudsz rákeresni stb/ -
-
lanszelot
addikt
válasz
Kempetlen
üzenetére
Nem értem miért kötekedsz, sajnos nem mindenki találkozhat a szüleivel amikor csak akar, még ha mindannyian nagyon szeretnék is. Nem tudok mást csinálni, a semmitől ez is több.
Ez alapján tudok majd neki online segíteni. Vagy vennem kellene egy olyan telefont, hogy videót készítsek a hogyanról.
A html file google fordítóval teljesen használható, köszönöm
Dluinet: bár az oldal lefordítja, de két nagy hibával, csak a szöveget emeli át, egy képet se, és elmenteni se engedi, csak ott olvasgathatom.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Édesanytám /70 éves/ vett egy Moto G8 Plus telefont, és csak angolul találtam meg a használati útmutatóját.
Volna olyan program amivel le tudom fordítani magyar nyelvűre? /angolról-magyar/
pdf file, de át rakhatom word vagy más formátumba is.
Nem kell tökéletes fordítás, csak sohase volt még okos telefonja, az alapok kellenek neki, az van a leírásban. -
lanszelot
addikt
-
lanszelot
addikt
Hello,
Azt szeretném, hogy a win10 háttere naponta cserélődjön.
/win10 beállítások nem jól működik, össze vissza cserélgeti random, napi 1szer szeretném, de napi 2-3 szor cseréli, van hogy 5 perc eltéréssel/
Saját könyvtárban lévő képeket cserélgessen.
Régen tudta az ACD see vagy valamelyik ilyen progi, de már fogalmam sincs melyik volt az.Dymanic Theme : próbáltam, nem jó, mert csak az OneDrive képeket lehet beállítani, nem fogok extra tárhelyet venni, a háttereknek. Tehát az kiesett.
-
lanszelot
addikt
Hello,
HWinfo ugyanaz mint a HWmonitor, hatalmas katyvasz.
Bár sokkal jobb beállítási lehetőségek vannak, de csak azoknak akik értenek hozzá.
Esetleg ha tudnátok segíteni benne:
Alaplap hőmérséklet
CPU hőmérséklet
GPU hőmérséklet
Ezt a 3-at szeretném figyelni /tálca, kis ablak, grafikus, bárhogy ahogy lehet/ és visszanézni /log/
Semmi más nem érdekel.
Mind a 3nál többet mutat /gondolom egyesével minden magot.
Engem az épp legmelegebb érdekel.
Tehát csak 3-at szeretnék látni, nem 20-at. -
lanszelot
addikt
válasz
Kempetlen
üzenetére
Hello,
Mint írtam kipróbáltam azokat.
AMD-m van a core temp inteles az azért nem jó. /most nézem, hogy már nem, régen az volt, ezért meg se néztem/ Ez jó lesz
- Hol tudom megnézni a napló file-ját?csicso82: írtam mi a bajom a Hwinfo -val, iszonyat katyvasz. Mire ott találok valamit ... Amúgy tényleg nagyon részletes.
Köszönöm a segítséget

-
lanszelot
addikt
Hello,
A gépem hőmérségletét szeretném megfigyelni.
Új gép, asztalban van és szeretném tudni kell e extra ventillátort szerelnem az asztalba, vagy elég levegő áramlik benne.
Már sok progit próbáltam, de egyik se jó.
CPU-Z semmire se jó, mert csak a hőmérségletet nem mutatja.
HWMONITOR: áttekinthetetlen katyvasz
GPU-Z ez jó, de csak a gpu-t mutatja /valami ilyesmi kellene a cpu-ra is
ami kellene:
- csak a hőmérséglet érdekel /nincs húzva a gép/
- legyen grafikus megjelenítés is.
- jó lenne, ha vissza lehetne nézni /elég grafikusan is/ játék közben ne kelljen kiugrálni. -
lanszelot
addikt
Hello,
Hogy tudnám innen letölteni a hangoskönyveket?
Mivel én nem ülhetek otthon, hogy hallgassam, de fertőtlenítés közben szívesen hallgatnám. -
lanszelot
addikt
Hello,
Van egy mp3 /aidiobook/ amiben sok a melly, néha berezeg mert túl ...valami /nem értek hozzá/ mintha xar hangfalon túl hangosan hallgatnám.
Melyik progival tudnám javítani?
Valami olyan kellene amit egyszerű kezelni, mert nem igazán értek hozzá. -
lanszelot
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Valóban működik önmagában, csak van pár gond vele:
- Nem lehet, vagy nem tudom hogy kell olvasási gyorsaságot állítani.
- Nagyon robot hangok. Az Eszter ami még elmegy, de .... Több mint 10 év alatt semmi fejlődés? Mac Os X ben, 2010 ben már ettől kicsit jobb minőségű felolvasás volt, alapból a rendszerben.
- itt a mp3 ba mentés borzasztó jó, de a többire egyáltalán nem figyeltek.
Volna esetleg valami normalis hang? Nem baj ha meg kell venni, csak ne legyen ennyire robot.
-darál, néhol rádió recsegés (cs, sz) , nincs hangsúly /van olyan ami tudja, persze azok nem olvasnak fel txt -t , azaz nem bírtam rávenni/
-tehát a progi tökéletes, csak apró finomítások kellenének. -
lanszelot
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Azt írják:
"Megjegyzés: A DEX konvertáló program csak abban az esetben hajtja végre a konverziót, ha a Jaws for Windows, vagy a Magic for Windows valamelyik verziója fut a gépen, mert a DEX konverzió előtt megvizsgálja a rendszert, hogy fut e az említett programok valamelyike, ha nem fut egyik említett program sem, abban az esetben nem hajtja végre a konverziót." -
lanszelot
addikt
Hello,
Magyar nyelvű szövegfelolvasót keresnék.
Mindegy milyen operációs rendszerre /mac os, windows, linux, android, ios..stb/
A lényeg: a legjobbat keresném.
Könyvek /pdf, txt, doc, mobi, epub..stb. nem mind, hanem bármelyik/ felolvasására kellene. -
lanszelot
addikt
Hello
Tud valaki olyan programot amivel képeket lehet képregény formátumba konvertálni, amit majd androidon olvashatok? -
lanszelot
addikt
Hello,
Frissen telepitett windows 10 64bit pro -rol szeretnékmentést késziteni. Későbbi 0-rol valo vissza rakasra.
Symantec Ghost-rol olvastam hogy a windows 10-el gondja van.
Mivel tudnám megoldani? -
lanszelot
addikt
A html, mint írtam azért nem jó, mert akár csak a többi /word, excell/ a képet nem a cellába rakja, hanem külön elemként kezeli, ezért kell átméretezgetni mindent egyesével. A cella nem veszi fel a kép méretét, csak a szövegét, és a kép akárhová rakható, mivel nem a cellában van, és nem is tudod bele rakni.
Így huzigáld a képet a megfelelő helyre, méretezd a cellát...stb Túl macerás. Nem értem okos excell készítők miért nem képesek ilyen egyszerű dologot bele írni, és semmi bajom se lenne. Próbáld ki, a képet oda húzod, ahová akarod, és össze vissza dobálja be, mikor beszúrod, van, hogy a meglévőt elmozdítja...stb
Mindez azért, mert nem benne van, hanem csak egy külön álló elem.
Nem tudom jobban leírni, remélem érthető vmennyire. -
lanszelot
addikt
Te egy fájl rendszerezési módszert írtál le. Ha vissza nézed, én nem rendszerezni szeretném.
Mint egy táblázatban: egyik oldalt képek másik oldalt a hozzá tartozó magyarázat.
Írtam miért nem jó a word az exel és a web alapú.
Mindnél egyesével kell a képeket méretezgetni, és a táblázatot hozzá igazgatni, mert nem bele teszi a táblázatba, csak külön képként kezeli és pakolhatod akárhová, akár a vonalakra is. -
-
lanszelot
addikt
Hello!
Olyan program érdekelne, hogy van 73 db képem ami mellé egy-egy rövid leírást írnék, és ezt csoportokba rendezhessem.
Pl: képek: mikor készült /évenként különítve/- maga a kép - ki van rajta
konkrét példa:
képek: - 2010 - kép - Sanyi
- kép - Pisti
- 2012 - kép - Sanyi
- kép - PistiWord, Excell - nem jó, mert minden képet egyesével kell méretezni.
Minden kép más méretű.
Nem akarom teljes méretben látni, csak bélyeg kép mind.
Web alapúban is gondolkodtam, de ugyanaz a baj, hogy egyesével kell méretezgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Path of Exile 2
- VGA kibeszélő offtopik
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest