- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Én a TeraCopy 2.3-at tudom javasolni. Az újabb verzió felülete elég kusza, ezért a 2.3 (talán nem véletlen, hogy az még mindig elérhető a letöltéseknél). Ez szépen átveszi a felatadot a Windows-tól. Ezzel nem indulnak egyszerre a fájlmozgatási folyamatok, és szépen managelhető minden. Ha van licenszed hozzá, akkor menet közben is meg tudod változtatni a fájlok másolási sorrendjét, vagy törölni tudsz a queue-ből.
Enélkül nem nagyon használnék Windows-t, főleg úgy, hogy én a file managereket utálom.
milu #48755: Az asztali verzió netes hozzáférése teljesen tiltható és úgy is működik, szóval azzal legalábbis biztos nincs probléma. Legyen akármilyen szabályzatuk, netre akkor sem tölteném fel az érzékeny adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest