- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
dokee78 #48758 üzenetére
Én a TeraCopy 2.3-at tudom javasolni. Az újabb verzió felülete elég kusza, ezért a 2.3 (talán nem véletlen, hogy az még mindig elérhető a letöltéseknél). Ez szépen átveszi a felatadot a Windows-tól. Ezzel nem indulnak egyszerre a fájlmozgatási folyamatok, és szépen managelhető minden. Ha van licenszed hozzá, akkor menet közben is meg tudod változtatni a fájlok másolási sorrendjét, vagy törölni tudsz a queue-ből.
Enélkül nem nagyon használnék Windows-t, főleg úgy, hogy én a file managereket utálom.
milu #48755: Az asztali verzió netes hozzáférése teljesen tiltható és úgy is működik, szóval azzal legalábbis biztos nincs probléma. Legyen akármilyen szabályzatuk, netre akkor sem tölteném fel az érzékeny adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest