Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceJam

    aktív tag

    válasz MostaPista #49435 üzenetére

    WordPress. Kell alá tárhely, rendelsz hozzá domain-t, aztán megcsinálod benne az alap oldalakat, amik közül az egyik fogja listázni a bejegyzéseket. Persze lehet bonyolítani, hogy ha több blogbejegyzéses aloldalt is vinnél egyszerre, de az már kicsit bonyolultabb. Teljes vizuális szerkesztője van, ahol a képbeszúrásokat is megoldod. Bármikor elmentheted a posztot piszkozatként, megnézheted előre, hogy hogyan fest, és akkor rakod ki, amikor csak akarod. Tehát dolgozhatsz előre és 2 klikk élesíteni.

    A WordPress mostanában sokat fejlődött, most már lehet, hogy nincs is értelme Elementor-t vagy Divi-t használni külső szerkesztőként, mert a saját, új szerkesztője, a Guttenberg (ettől függetlenül ezt külön pluginként fel kell rakni) kezdi ezeket utólérni, és mivel natív, saját dologról van szó, ezért ez a leggyorsabb is. Ezeknek nézz utána, ha ilyesmi oldalt akarsz cisnálni és felejtsd el ezt a "gépen megírom + szinkronizálom" zagyvaságot!


    #49436: Úgy szabadulsz meg a portableapps-os fölöslegektől, hogy nem használod azokat. :) Sok programhoz eleve van portable verzió, amihez nincs, azok közül is sokból lehet gyártani. Ezen felül pedig tesztelni kell, hogy működik-e, és ha bevált, voilá. Nincs leírható módszer, mert minden program más és más.

    [ Szerkesztve ]

    neszetools.hu ● pc360.hu

Új hozzászólás Aktív témák