-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SpaceJam
üzenetére
Hogy idő előtt ez is egy belassult, teletelepített rendszer legyen, amin kitudja hány háttérbe is folyamatosan futó "démonja", meg service-je fogalja a memóriát és a CPU-t a telepített programoknak, mikor még el sincs indítva a program.
Pl. felraktam most a Webex-et (távoktatáshoz kell) és addig ki se lehetett kapcsolni, hogy nem induljon a Windows-al együtt, amíg be nem regisztráltam egy névvel és e-mail címmel (amit a franc se akart és a távokt-hoz nincs is szükség rá), mert a beállításokat sem lehetett enélkül megnyitni.
(Meg pl. most telepítettem rá az Office 365-öt, diák jogosultság keretében, de ahonnan és ahogyan a telepítést végezni kellett, semmit sem lehetett kiválasztani, így felrakta ez egész hóbelebancont a gépre, egy csomó olyan programmal együtt, amik sose kellenének.)
Szóval az ilyenektől is hülyét kapok.
.....
A Paste meg logikus volt, ahogy láttam a Win10-re rábeszélés nyomulását. (Elég lett volna csak egy része, ok az lehet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- További aktív témák...
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest