- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
modflow #49081 üzenetére
Androidos telefonon a Google saját diktátora
Annál jobb szerintem nincs, ami képes lenne leképezni a magyarul hallott szöveget. Ez az alap Gboard billentyűzetbe van beépítve (mikrofon gomb, kell hozzá net). Nem tudom, hogy ez a funkció máshonnan elérhető-e. Egyetlen nagy hátránya az – volt, legalábbis amikor használtam –, hogy vesszőket és mondatvégi írásjeleket nem lehet vele verbálisan beadatni.
Amúgy jól beállítható billentyűzet, érdemes használni a gyári szutyadékok helyett – ha esetleg nem stock rendszered lenne. De ha ragaszkodnál a megszokott billentyűzet apphoz, akkor is felrakhatod a Gboard-ot pluszban. Amint szövegmezőre kattintasz, az értesítésekben tudsz majd váltani a billentyűzetek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest