-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Free Download Manager-ből csakis a 3.9.7-es verzió! Az még normálisan beállítható és egy fájlt is tud feldarabolva, több szálon tölteni. A böngészőtámogatást érdemes kikapcsolni - mivel ugye régi verzió -, ellenben a vágólap tartalmát figyeli, ha beállítáod. Csak kimásolod a fájl helyét és fel is ajánlja letöltésre. Én csak a plusz jelet szoktam használni, az is elég.
Néha bevetem, ha valamilyen fájlt az adott szerverről csak nagyon lassan tudok szipkázni. Amúgy más értelme nincs az ilyen letöltőprogramoknak, főleg annak, ami még többszálú működésre se képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs