Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
vgyuri
üzenetére
Az AnyDesk fent van a Neszén, de most már leginkább csak azért, hogy valami alternatíva is legyen a TV mellett, de amúgy egy túlbonyolított, automatikus indítást erőltető, ámde cserébe automatikus frissítésre sem képes cucc, ami vagy működik, vagy sem. Én eléggé megutáltam. Helyette ott van a Quick Assist, még az is megbízhatóbb, és eleve a Win 10 része, illetve kezeli a többmonitoros setupot.
PatchMyPC. Se driver-telepítősdit, se semmilyen mágiát nem támogatok. Ha valaki nem képes legalább néha feldobni friss verziókat a programokból, vagy a netes alapúak nem update-elik magukat automatikusan, azon úgysem segítesz. Meg ahány program, annyi féle: van, ami csak portable-ként kerül fel, a saját beállításaimmal együtt. Nincs hozzá idegzetem, hogy ezeket az eseteket tesztelgessem, értelme meg annál is kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest