Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
vgyuri
üzenetére
Az AnyDesk fent van a Neszén, de most már leginkább csak azért, hogy valami alternatíva is legyen a TV mellett, de amúgy egy túlbonyolított, automatikus indítást erőltető, ámde cserébe automatikus frissítésre sem képes cucc, ami vagy működik, vagy sem. Én eléggé megutáltam. Helyette ott van a Quick Assist, még az is megbízhatóbb, és eleve a Win 10 része, illetve kezeli a többmonitoros setupot.
PatchMyPC. Se driver-telepítősdit, se semmilyen mágiát nem támogatok. Ha valaki nem képes legalább néha feldobni friss verziókat a programokból, vagy a netes alapúak nem update-elik magukat automatikusan, azon úgysem segítesz. Meg ahány program, annyi féle: van, ami csak portable-ként kerül fel, a saját beállításaimmal együtt. Nincs hozzá idegzetem, hogy ezeket az eseteket tesztelgessem, értelme meg annál is kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest