- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi, feltelepítettem ezt a programot, de sajna az exportálást elég bénán csinálja, csak az aktuális mappát exportálja htm-be. Ami benne van további mappa, azok nem bonthatók ki. (Nem értem, miért nem tudja azokat is belevenni)
A sw azért nem fér el, mert androidos telefonról, tabletről is használva lennének a fájlok.(#42972) pc360
Köszi neked is. Egyelőre ez sem szimpi, valami felhasználóbarátabb megoldást keresek.
-
ALFA
senior tag
Különvéleményem:
Drivereket nem frissítgetünk. Pont.
Esetleges újratelepítéskor jöhet az újabb driver, de a lényeg a működőképesség, és nem verzió.A listátokhoz egy alapvető programot hozzátennék:
szkennelére, képszerkesztésre, képnézésre Irfanview.Remélem, eljön egyszer az idő, amikor végre linux alatt is lesz hozzá hasonló jó program.
-
-
törölt tag
-
-
Én is arra gondoltam és azt használnám... Ingyenes... Tökéletes.... és aki megtanulja használni annak valóban egy audiós svájci bicskája van... hja és magyar nyelvű.
A mintavételezést lehet állítani benne és más dolgokat is.A bitrátás dolog a hozzászólásában nem is értelmezhető, mert azt az exportálásnál majd megadni, hogy milyen formátumban (bitráta stb) azaz hogyan kéri kimenteni az anyagot. Addig a program a saját veszteségmentes' formátumában tárolja.
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ, több olyan helyzet is van amikor kell a wifi és a laptok rendszergazda ként fut.De akik kezelik vagy hozzáférhetnek pl. hallgatók na nekik nem kell tudni a wifi jelszavakat.De ha rámennek a hálózati kapcsolatokra ott könnyen letudják lesni,ezt az opciót kellenen letiltani.Ha kell külső programmal. -
-
pc360
addikt
Vagy még inkább SumatraPDF.
-
AdamVarga
csendes tag
Igazatok van, csak egynél szerepelt a /B/Y, azt elfelejtettem sokszorosítani. És megadtam a célfájlt is, de még mindig nem jó. Csinál valamit, mert az 1-es sorszámú fájlok mérete növekszik, de mégsem jó. Már szórakoztam a + jellel (szóközzel, szóköz nélkül, /B/Y elé szóköz, illetve anélkül) de semmi változás.
-
ALFA
senior tag
Leírni egyszerű:
dátum, idő kezdete és befejezése, helyszín, esemény neve, esemény típusa, résztvevők, szöveges leírás, határidős feladatok (kinek, mikorra, mit kell megvalósítania)Lekérdezések:
elmúlt 2 hónapban adott helyszínen milyen események voltak,
adott személy adott helyszínen mikor volt és milyen eseményekenHát, ha szerinted ezt táblázatkezelővel meg lehet oldani, akkor
-
Nestor16
senior tag
Köszi, de ez is megakadt. Azon gondolkoztam, hogy feltűnt-e még valahol erre utaló jelenség és az jutott eszembe, hogy játék alatt volt, hogy úgy igazán beszaggatott, 1 FPS és a hang recsegett majd kellett egy perc is neki hogy helyreálljon. Gondolom akkor tényleg gond lehet...
-
Így van!
Az STB-k maguknak rögzítenek. Volt gondom vele anno. Pl. egy sima Pinnacle Stúdió lehalt hasonló okokból a TS mpeg2-es fájlal... csak Sony Vegassal tudtam feldolgozni... azt nem zavarta a hiányzó metaadat, volt egy hibaüzi, amit leokéztam' és utána gond nélkül ment.
A videólejátszók nagy része is megeszi hiányzó/hibás metaadatokkal. De pl. az időtartam kijelzés és belepörgetés már necces lehet emiatt náluk is. -
Atomantiii
addikt
-
-
Jazz
veterán
Kipróbálom, köszi.
(#36724) psg5:
Az AcdSee-vel n tart végtelenbe módon rendszerezhetsz (az exif-et beleértve), igen csak felfejlesztették ezt a képességét.
Vagy kisebb programmal, exif ReName kifejezetten exif alapján. -
Nekem gyanús a cég, semmi infó róla... aztán nincs semmi, hogy a videószerkesztő az ingyenes vagy mi... Miért adják ingyen...
Aztán itt egy gyanú dolog még egy másik termékükre.
A termékek közt nincs is fenn a vágó... Én félnék tőle... és tartanék a cégtől is... De a Te géped... -
-
brd
nagyúr
Vagyis XP-re még van értelme ajánlani, azon felül meg fölösleges.
Amerikai cég, amerikai szabályzással, így valószínűleg van az OS-be épített programban kiskapu. A másik pedig, hogy nem ezért fejeződött be a fejlesztése. Az ilyen (pl. ingyenes, kiadják a forráskódot) programokat nem olyan emberek írják, akik hasonló eseményekhez kötik a programjuk fejlesztését. Arról nem is beszélve, hogy nem csak Windowsra készült. Más okok voltak ott a háttérben, amit itt nem részleteznék, nem az a topic.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Speciel Windows 10-ben a fölül megjelenő beállítási sáv (ribbon) miatt szó szerint egy pipa választ csak el a rejtett fájlok megjelenítésétől/újbóli elrejtésétől (igaz, előbb a View fülre kell kattintani, aztán a "Hidden items" opciót bekattintani, de legalább már nem feltétlenül kell a külön ablakban megjelenő mappabeállítások között lefelé görgetve kotorászni (de ettől még lehet úgy is beállítani ezt)), úgyhogy nem hiszem, hogy ez megoldás lenne a problémára. Persze nem biztos, hogy az említett barátnő ezt megtalálja, de ha képes kotorászni a barátja cuccaiban, hogy lecsekkolja a múltját-jelenét-jövőjét, akkor nem hiszem, hogy épp ez akadály, igaz, így egy kapcsolatnak sincs értelme.
Ettől függetlenül próbáljuk inkább úgy tekinteni, mintha idegen személyek potenciális hozzáféréséről lenne szó, és akkor lehet, hogy ajánl valaki alkalmas progit a megoldásra, és nem mondjuk meg a tutit, hogy szakítsanak.
-
King Unique
titán
-
cigam
titán
Azért a felismerni, és az egyenként kiszűrni nem ugyanaz ;-)
Most meg nem mondom hol,de belefutottam egy linkbe, ahol a program megtanulta felismerni egyes emberek(hangszerek?!) hangját, és azt kiszűrte a "zajból".Azóta sok minden történhetett, de széleskörű, otthoni alkalmazása nem megoldott.
gyulank v
Még jó, hogy SIM kártya van a mobilokban, és nem C4. -
gyulank
addikt
Ugyan hány millió ugyanolyan hangú ember van, és ez mennyivel bővül, ha mondjuk nem kell 100%-osan olyannak lennie? Már attól is retteghetek, hogy hasonlít a hangom valakiére.
A tyúk egy példa. Lehet 3 gitár, meg dobok, meg cinek, meg ének, meg beszéd, meg zaj, meg visszhang is, ha jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged