- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Hali!
Keresek egy időjáráselőrejelzős progit, amit win10-ben esetleg widgetben is kitudok rakni, de minimum tud küldeni értesítéseket. Legyen minél pontosabb, részletesebb.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Olyan program kellene, ami kitakarítja a gépből a szemetet. Ideiglenes fájlok, stb.
Köszönöm!
-
KisTücsök
addikt
Jövök még egy ajánlásért.
Valami eseménynaptár szerűség kellene nekem, amit kitehetnék az asztalra "minialkalmazás" formájában. Csak a napi rutint szeretném beleírni. Figyelmeztetni is tudjuk esetleg, hogy mikor mit kéne éppen csinálnom.
Hátha tud valaki valami ilyesmit.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Ingyenes, gyors mp4 konvertáló progit tudtok ajánlani? Amiket találtam vagy nem volt ingyenes, vagy vírusos volt, vagy lassú...
mkv-t szeretnék mp4-re konvertálni.
-
KisTücsök
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi! Ez jó lesz.
___Még egy progit keresnék. Video capture. Netről szeretnék videót felvenni. Hangot is vegyen fel természetesen. Hátha tud valaki ilyesmit.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Win8.1-re olyan időjárás kijelző programot tudtom, amelyiket szépen kilehet rakni az asztalra?
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok. Olyan programot keresnék, amely a Desktop Ikon Toy és NeXuS kombóhoz hasonló, tehát ikonrendező, viszont több dockot is lehet vele csinálni. Mert ezekkel csak egyet tudtam. Vagy csak én vagyok nagyon béna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem gondoltam volna.