Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Tudja, angolul XY scatter néven fut az ilyen grafikon.
-
gyulank
addikt
-
-
ATi0021
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Hasonlót keresek viszont:
A lényege, egy amolyan teszt is lenne, hogy ha valaki kitölti, akkor arra kijön egy értékelés. Például amilyen magazinokban szokott lenni, hogy ha az adod válasznak, hogy sokat dohányzol, iszol, nem mozogsz stb akkor kiadja rá, hogy nem élsz egészségesen stb. Ilyen formát csak más témával. És később a felvitt adatokból kellene majd statisztikát csinálni. Fenti példában ez úgy nézne ki, hogy X kor, X nemből mennyi százalék dohányzik, mennyi nem. Vagy hogy a végső értékelés alapján mennyi él egészségesen és mennyi nem az összes alapján.
Szólva a kérdés miben is lehetne ezt. Én Accessre gondoltam először csak azt nem tudom azzal lehetne olyat, hogy X válaszra megy adott pont, Y-ra megint más és később kiszámolja a végső értéket és besorolja kategóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Google Maps
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi